Onaylandı , Başarılar
Başarılar ortak![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Başarılar hocam memleketimin takımı Konyaspor
Konyaspor Transfere Hızlı Girdi ve 3 İsmi Renklerine Bağladı !
Frank Simek Konyaspor'da !
Konyaspor bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki sağ bek oyuncusu Frank Simek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Arsenal alt yapısında yetişen oyuncu 6 kez A.B.D milli takımının formasını giydi.
Badou Kere Konyaspor'da !
Konyaspor bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Badou Kere ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.Daha önce de Konyaspor forması giyen tecrübeli stoper bir kez daha aynı formayı terleticek.
Pinga da Konyaspor'da !
Konyaspor transferde bombayı patlattı (!) 32 yaşındaki sol açık oyuncusu Pinga ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Başarılar.
Başarılar Memleketimi en iyi yere getirmen dileğiyle .![]()
Başarılar.
Basarilar.![]()
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar transferde çok kısıtlı hareket ediyoruz ne yazık ki
Konyaspor 2 Oyuncu İle Daha Kadrosunu Güçlendirdi !
Karim Yoda Konyaspor'da !
Takıma oyuncu transfer etmekte zorlanan Konyaspor bu kısıtlı imkanlara rağmen 2 oyuncu ile daha sözleşme imzaladı.24 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Karim Yoda ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Ufuk Ceylan Konyaspor'da !
Takıma geldiğinde biletini kestiği ilk isim olan İtandje'nin kiralık kontratını feshettikten sonra kaleci arayışlarına giren Konyaspor çözümü Galatasaray'ın satmak istediği Ufuk Ceylanda buldu.27 yaşındaki kaleciyle sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalayan Konyaspor bu transferle kalesini sağlama aldı.
Transferler ve hazırlık maçları gayet iyi ortak fakat hazırlık maçlarında bir tane güçlü rakip veya kafa dengi rakip alaydın daha iyi olurdu![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
3 maçta 2 galibiyet bence gayet iyi![]()
Jose Mourinho
Başarılar![]()
Lige iyi başlamışsın.İshak Çakmağı oynatıyomusun
Başarılar Berkay. Başlangıç fena değil.
Akhisar ve Elazığ galibiyetleri güzel , denk takımlara fırsat tanımamalıyız..
Başarılar..![]()
Helal Fener maçı güzel olmuş![]()
Jose Mourinho
Başarılar dilerim, gidişat güzel, Fener maçı çok iyi.![]()
Ligde beklenilenin üstüne çıkmışsın hocam![]()
Başarılar: Yalnız Gekas yine Fener i yıkan adam olmuş
Samsun dayken 3 mü 4 mü ne atmıştı
![]()
Teşekkürler , aynen öyle bize de süpriz oldu çok da iyi oldu
Önemli olan bunu korumak hocam
3 attıydı Gekas coştu maçta
7.Hafta
Sahneye çıkan Pinga zorlu maçta bize 3 puanı kazandırdı !
8.Hafta
Kendi sahamızda direndik ama kalite farkı ortaya çıktı.
9.Hafta
Başa baş oynadık ama sonuca giden taraf Kayserispor oldu.
10.Hafta :
Deplasmanda son dakikada beraberliği kurtardık.
10 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Ligde maç eksiğimiz olmasına rağmen hiç de fena değiliz ..
Gidişat güzel orta sıralarda bitirebilirsek çok güzel olacak![]()
Orta sıralarda bitirmek çok iyi olur.Ben ilk 2sezon 15.olmuştum.İshakı kadroda tutmanı öneririm hocam oynamasada dursun ben arada oynatıyordum 5.sezon sonunda 15m euroya kadar teklifler geldi.
Gidişatın gayet iyi ortak aynen böyle devam![]()
Jose Mourinho
Gidişat iyi bence o kadroya göre kontra oynarsan biraz daha iyi sonuçlar gelebilir sonuçta ligin kümede kalma savaşı vermesi beklenen kulüplerinden birindesin ve oyuncu kalitesi de belli yani.