Merhaba arkadaşlar, finallerin bitmesi ve okulun da tatile girmesiyle birlikte, tekrardan FM'ye geri dönüş yapmış bulunmaktayım. Daha önce Real Sociedad kariyerime talihsiz bir şekilde son vermek zorunda kalmıştım. Fakat, daha sonra sizlere güzel bir kariyer sunacağımın sözünü vermiştim.
Takımımız " Aston Villa ". Oldukça potansiyelli ve genç kadrosuyla, gelecek adına umut verici bir takım. Kendi gözlemlerime göre de Premier Lig'in en genç ve potansiyelli takımı (genç oyuncu bakımından). Ee tabi bize de bu cevherleri işlemek düşüyor.
Daha önce Stoke City ile çok güzel bir kariyere de imza atmıştım. Premier Lig'in zevki gerçekten diğer liglere oranla daha fazla. Daha çok mücadele, daha fazla para ve daha güzel futbol..
Fazla gevezelik yapmadan takımımızı tanıtalım ;
Aston Villa, Birmingham'da kurulan ve Premier League'de mücadele eden İngiliz futbol kulübü. 1874'te kurulan kulüp, 1897'den beri iç saha maçlarını Villa Park'ta oynamaktadır. 1888'de kurulan The Football League'in de kurucularından olan Aston Villa, aynı zamanda 1992'de kurulan Premier League'in de kurucuları arasındadır. Kulübün eski sahibi ve başkanı Doug Ellis tarafından 2006'da satışa çıkarılan kulüp, ABD'li iş adamı Randy Lerner tarafından satın alındı.
VILLA PARK STADIUM
TRANSFERLER
HAZIRLIK MAÇLARI
2013/2014 SEZONU KADROMUZ
Oyun Sürümü : 14.2.1
Açık Ligler : İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Türkiye, Portekiz, Rusya, Hollanda, Danimarka, Ukrayna, İsviçre, Norveç
Veri Tabanı Boyutu : Büyük