1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kadro Eksikliğinde Çıkan Regenler

Default Kadro Eksikliğinde Çıkan Regenler

Arkadaşlar Fb ile oynuyorum, kış döneminde Türkiye Kupası filan derken sakatlıklar oldu, 14 kişiye düştü kadrom, oyun her zaman çıkardığı gibi rastgele oyuncular çıkardı. Önce önemsememiştim bi bakayım profillerine dedim, şok oldum Bu oyuncularla sözleşme imzaladım tabi hemen. Böyle bişey daha kimsenin başına geldi mi? 2 tane regeni paylaşıyorum.

Bu nasıl oluyo? Ayrıca ben önemsemeyip kaçırdığım bi sürü regen olduğunu düşünmeye başladım, böyle oyuncuların çıkması için kadroyu daraltsam mı napsam

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Seninkini de gördüm de, benimki tesadüfen mi oldu bilmiyorum, oyuncular efsane çıktı

Bende hep yarım yıldız çıkıyor

nasıl sözleşme imzalayabiliyorsunuz hocam sorumu mazur görün basit bişi sorup güldürmeyelim kendimize

Quote Originally Posted by ozkanfg View Post
    nasıl sözleşme imzalayabiliyorsunuz hocam sorumu mazur görün basit bişi sorup güldürmeyelim kendimize
    Valla ben de anlamadım Kadro eksikti, böyle soluk renkli olarak çıktı 5-6 tane oyuncu. Türkiye Kupası maçım vardı, dedim 1-2 tane idarelik oyuncu varsa rotasyon yaparım diye profillerine bakayım dedim, sözleşme imzala diye kutucuk vardı üstte, normal oyuncularda olan gibi. Şöyle göstereyim:

En garip kısım da burası, madde filan görüşmek yok, direk imzala diyosun

Amatör Sözleşme Önerdiğin İçin Direk İmzalıyorsun Eğer Oyuncu Büyük Yetenekse Vakit Kaybetmeden Amatör Sözleşmeyi Profesyonel Sözleşme Yapmaya Bak

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

yok hiç göremedim o yüzden yada dikkatimi çekmedi..peki aynısını atıyorum yedek takımda adam olmuyor bazen yine böyle oyuncular çıkıyor onlarda böyle birşey olmuyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bende de bunlar çıkmıştı

Mesaj Yetkileri