1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Almanya'nın Yeşil-Beyazlıları | SV Werder Bremen

Default Almanya'nın Yeşil-Beyazlıları | SV Werder Bremen

SV Werder Bremen

Sportverein Werder Bremen, Bremen kentinde kurulu Alman futbol klübü. Bundesliga'da mücadele etmektedir.
    Müzesinde 4 Alman Şampiyonluğu ve 5 Alman Kupası vardır. 1965 yılında yeni kurulan Bundesliga'yı alan ilk kulüplerden olmuştur. Her zaman üst düzeyde bir takım görüntüsünde olmasına rağmen bunu şampiyonluklara dönüştürmekte zorlanmıştır. Bu yüzden kazandığı kupalar kadar ikincilikleri de fazladır. Hatta 1979-80 sezonunda 2. lige düşmüş ve 1 sezon bu ligde oynamıştır. Son dönemde tekrar atılım yapmış ve 2004 sezonunu çifte kupa ile kapattıktan sonraki ilk kupasını 2008/09 sezonu sonunda Bayer Leverkusen'i Almanya Kupası finalinde 1-0 yenerek kazanmıştır.
    Avrupa Kupalarındaki en büyük başarısı 1992 yılında Lizbon'da AS Monaco'yu 2-0 yenerek kazandığı Kupa Galipleri Kupası'dır.
    Ayrıca 20 Mayıs 2009 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan UEFA Kupası finalinde Shakhtar Donetsk ile karşılaşmıştır. Uzatmalara kalan maçı 2-1 kaybetmiştir.

Başarılar

Weserstadion

Klüp son zamanlarda büyük düşüşte gerçektende sevdiğim eskiden beri takip ettiğim hatta 2009 UEFA finalinde uzatmada kaybettiklerinde taraftarları gibi üzülmüştüm ben en azından gerçekte hala kötü devam etsede bu kariyerde klübü belli bir noktaya getirmeye çalışıcam Bayern,Dortmund,Schalke gibi takımların arasında bunu başarabilicezmi bakalım umarım güzel bir kariyer olur.

Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum...
    Last edited by Bujsas : 01.Şubat.2014 at 01:30

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar senle bi ara ortak kariyer yapıyorduk nereye kayboldun?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar,bende şu anda Bremen ile oynuyorum ve bu kadar sıkıntı çektiğim hiçbir kariyer olmamıştı,para yok,oyuncular yetenekli olsalarda mental olarak çok zayıflar,savunma ağır,sayı olarak kadro yetersiz,kalecileri yetişecek diye bekle.Oooooofff oooffff Devre arasına girmeden Elia'yı Monacoya,Makiadi'yi Sociedad'a gönderip 7 transfer yaptım biraz adam oldu takım,sezon öncesi satılabilecek birilerini satıp,Rescaldini'yi almanı öneririm,ben daha önce hiç almadım ama bu forvetlere güvenmem de hataymış,iş işten geçti ilk yarıyı 15. bitirdim

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar ,

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar , son zamanlarda düşen bir takım umarım eski formlarını yakalarlar sayende.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Başarılar dilerim.
    Saol

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar senle bi ara ortak kariyer yapıyorduk nereye kayboldun?
    Bilgisayar çöktü açtıktan 10 dakika dayanamadan kapanıyodu tamirden geldi 1 hafta oldu kusura bakma yoksa çok sağlam kariyer olurdu

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Başarılar,bende şu anda Bremen ile oynuyorum ve bu kadar sıkıntı çektiğim hiçbir kariyer olmamıştı,para yok,oyuncular yetenekli olsalarda mental olarak çok zayıflar,savunma ağır,sayı olarak kadro yetersiz,kalecileri yetişecek diye bekle.Oooooofff oooffff Devre arasına girmeden Elia'yı Monacoya,Makiadi'yi Sociedad'a gönderip 7 transfer yaptım biraz adam oldu takım,sezon öncesi satılabilecek birilerini satıp,Rescaldini'yi almanı öneririm,ben daha önce hiç almadım ama bu forvetlere güvenmem de hataymış,iş işten geçti ilk yarıyı 15. bitirdim
    Baştan verdik iflası birader naptın sen Valla elimden geleni yapıcam çok iddialı çıkmadık yola zaten

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Başarılar ,
    Saol

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Tamam üzülme bi ara telafi ederiz

Kadromuz

Sahadaki dizilimimiz bu şekilde olacak

İç transferde sözleşmesi biten birçok oyuncudan 3 tanesi ile sözleşme yeniledik.

-Transferde kesin ihtiyaç olarak 1 forvet 1 kanat oyuncusu alıcaz ekstradan gözüme çarpan bir oyuncu olursa onuda takıma katıcam.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Transfer gerekiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir de sağ bek ihtiyacın olur sanırım Selassie savunma konusunda çok zayıf maalesef

Takipteyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Bargfrede nerde sakat heralde ? Florian Trinks'i as takıma çıkarmalısın

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Transfer gerekiyor
    Yaptık transferleri umarım faydalı olurlar

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Bir de sağ bek ihtiyacın olur sanırım Selassie savunma konusunda çok zayıf maalesef

Takipteyim
    Ona bende dikkat ettim ama öncelikle mevkiilerde birisi sakatlansa alternatif yoktu bütçede kalmadı bedava birisini bulabilirsem alıcam gerçi maaş bütçeside yerlerde

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Bargfrede nerde sakat heralde ? Florian Trinks'i as takıma çıkarmalısın
    Bargfrede 4 ay sakat , Trinks geçen sezon Fürth'e transfer olmuş bu arada

Transferler

Jonathan Soriano takıma RB Salzburg takımından 3.2 M £ karşılığında kadromuza kattık faydalı olacağına inancım tam.

Sadio Mane yine RB Salzburg takımından 5 M £ karşılığında kadroya kattık gözlemcilerden de tam puan alan Mane çok faydalı olacaktır.Salzburg taraftarlarının çok tepkisini çekmişizdir heralde bir Kampl kaldı

Florian Kainz yine Avusturya Liginden Sturm Graz takımından 900 B £ karşılığında kadromuza kattık ekstra bir transfer oldu ama güveniyorum Kainz'a.

Sattığımız oyuncularda var özellikle Ignjovski'yi satmak hiç istemiyordum ama mali yetersizlik yüzünden mecbur kaldım.

Sezon Başlıyor !

Almanya Kupası 1.Tur Maçı

Rakip 3.ligde mücadele ediyor yani zayıf bir rakipti kolay kazandık çok iyi oynadık ama en önemlisi Soriano daha ilk maçında mükemmel oynadı.Asıl mücadele şimdi başlıyor Bundesliga !

1.Hafta

Frankfurt beni korkutan takımlardan biriydi ama beklediğimden rahat geçti maç az ve öz hücum ettik istediğimizi alan taraf olduk.

2.Hafta

Skora asla aldanmayın adamlar bizim taktiğimizle bizi vurdular az ve öz geldiler 4 tane attılar ayrıca kafa vuruşu özelliği "7" olan Sclauhdraff'ın kafa golleriyle hat-trick yapması ayrı bir komedi mi ? saçmalık mı ? siz karar verin

3.Hafta

Kendi evimizde farklı oynuyoruz burası kesin kolay kolayda burada maç vermeyiz.Yine az ve öz ataklar ama göze hoş gelen bir oyunla 3 puanı kazandık.

4.Hafta

Maç hakkında söylenecek fazla bişey yok ligin en kaliteli üst seviye 3.ekibi Schalke kendi sahasında tek atıp yendi bizi oyun olarakda ezdiler ama maçın 90.dakikasında bile karşı kalede çizgiden döndü topumuz iyi sinyal veriyor takım.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Maçlar iyi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim

Mesaj Yetkileri