İzmir'in yaramaz çocukları, körfezin ayırdığı şehrin efendileri.. Lakin yollarını kaybettiler, hedeflerini, geçmişlerini unuttular.. Ama geri dönecekler..
İzmir'in yaramaz çocukları, körfezin ayırdığı şehrin efendileri.. Lakin yollarını kaybettiler, hedeflerini, geçmişlerini unuttular.. Ama geri dönecekler..
Başarılar dilerim.
Screw you guys, I'm goin' home
Başarılar Dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar.
Başarılar![]()
Herkese çok teşekkür ederim.
Onur Yakar yaptığı basın toplantısında; '' Bana Göztepe'de çalışma şansı veren sayın başkanım Hüseyin Altınbaş ve bana güvenen Göztepe camiasına minnettarım. Bu büyük takımı en kısa zamanda ait olduğu yerlere taşıyacağız '' derken takıma monte edeceği sistem hakkında da kısa bilgiler verdi.
Yakar: '' Göztepe'miz de futbola hükmeden tribünlerin maçı izlerken bir an bile sıkılmayacağı kaybetse bile rakibini ezeceği bir futbol oynatacağız, bir an önce bulunduğumuz yerden çıkmak Göztepe'yi şanlı tarihine yakışacak başarılara sevketmek ilk görevimizdir'' dedi.
Başarılar![]()
Başarılar...
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar.
Başarılar.![]()
Çok teşekkür ediyorum herkese başarı dilekleriniz için. Göztepe'yi bilmeyenimiz yoktur fakat gene de kısaca tanıyalım takımımızı stadımızı ve tesisimizi.
Göztepe Spor Kulübü, 14 Haziran 1925 yılında Altay Spor Kulübü'nden ayrılarak Güzelyalı, İzmir'de kurulmuş, birçok branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. 1937-1939 arası, dönemin İzmir Valisi Fazlı Güleç'in zorlamasıyla İzmirspor ve Egespor'la birleşmiş ve "Doğanspor" adıyla mücadele etmiştir. Kısa bir süre sonra kendi adını geri alan kulüp, Türkiye'ye Avrupa'daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübü olmuştur.
Maçlarımızı oynadığımız Alsancak Stadyumu
Antrenmanlarımızı Yaptığımız Tesisimiz : Gürsel Aksel Tesisleri
Biraz da semtimize bakalım Göztepe Sahili (Güzelyalı)
Biraz sonra konunun açılmasını beklerken ilk sezonumu bitirdim PTT 1.Lige çıktık şampiyon olarak kadromu transferlerimi yayınlayarak şuan ki kadromu ve maçlarımı yayınlamaya başlayacağım.
İlk sezonumuzda ligi şampiyon olarak tamamladık. Transfer bütçemiz hiç olmadığı için 900.000 £ luk bir transfer bütçesi verdim oyunu kurmadan data editör yardımı ile.
İlk sezon transferlerimiz:
Taktiğimiz
Spor Toto 2.Lig Maçları
2013-2014 Sezonu 2.Lig Puan Tablosu
![]()
Tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
İzmirin İncisine De Bu Yakışır Tebrikler Dostum...
PTT 1.LİG BAŞLIYORRRR
Kadromuzu önemli isimlerle güçlendirerek Süper Lig yoluna çıkıyoruz, kadromuza kattığımız önemli oyuncularımız
VE ŞAMPİYONLUK ORANLARI AÇIKLANDI !
Çaykur Rizespor 1.80 oran ile favori olarak gösterilirken, 2.00 ile Konyaspor, 2.25 ile Elazığspor, 2.50 ile İBB, 2.75 ile Göztepe'miz ve 6.00'lık oranıyla Orduspor'un şampiyonluk şansları açıklandı.
![]()
Rexpo1994 Göztepe ye PTT 1.Ligde başarılar diler![]()
Başarılar ptt 1.ligte
En kısa zamanda süper lige teşekkürler
Transfer Dönemi sonu tüm yeni transferlerimiz, gelenler - gidenler
Taktiğimiz ve takım direktiflerimiz
Ve artık Lig başlıyor !
1. Hafta Aydın1923 Göztepe
2. Hafta Göztepe - Gaziantep Bld.
3.Hafta Manisaspor - Göztepe
4.Hafta Göztepe - Konyaspor
![]()
Maçlar güzel son maç süper![]()
Başarılar dilerim. Göztepe'yi Süper Lig'de görmek istiyoruz artık![]()
para vermeseydin daha iyiydi bütün herkes öyle oynuyor başarılar
Seeen bana yasak, been sana tutsak...
Başarılar Kırmızı-Sarı, inadına kırmızı-sarı![]()
Skor olarak kötü değil ama oyundan memnun değilim inş. düzelecek
11 senedir yokuz özlendiğimizin farkındayız döneceğiz
Eyvallah SakarYALI354
5.Hafta Ş.Urfaspor - Göztepe
6.Hafta Göztepe - Boluspor
7.Hafta Mersin İ.Y. - Göztepe
8.Hafta Göztepe - Ç. Rizespor
9.Hafta İBB - Göztepe
Ziraat Türkiye Kupası
Ümraniyespor - Göztepe
![]()
10.Hafta Göztepe - Orduspor
11.Hafta Göztepe - Denizlispor
12.Hafta Adanaspor-Göztepe
13.Hafta Göztepe - Tavşanlı Linyit
![]()
Puan tablosunu paylaşabilir misin? Takım inişli çıkışlı ilerliyor.![]()
Takım dikiş tutturamamış. Bir dengesizlik mevcut. Antrenmanlarında ağır top kontrol ve Savunma yerleşimi çalışmanı tavsiye ederim.
Dengesiz sonuçlar alıyoruz ama ligdeki puan farkı çok açık değil ilk 6 takım arasında 3 puanlık farklar var
Taktiğin oturması için genel antrenman da taktik maç hazırlığında takım uyumu çalıştırıyordum yüksek seviyede ama sölediğinide deneyeceğim.
Bir takım taktik değişiklikler yaptık...
14.Hafta Bucaspor - Göztepe
Maçta taraftarımız gene bir harikaydı !
15.Hafta Göztepe - Elazığspor
16.Hafta Ankaragücü - Göztepe
Ziraat Türkiye Kupası Göztepe - Bursaspor
Türkiye Kupasında bir sonra ki rakibimiz Gençlerbirliği
17.Hafta Göztepe - Samsunspor
![]()
Üst üste Ankaragücü ve Bursa galibiyetleri çok anlamlı olmuş. Süper Lig barajının hemen yakınlarında olacak gibisin. Şanslı olanlar direk çıkar.
Başarılar dilerim. Yazıyı resime kondurmaktansa ayrıca yazmanı tavsiye ederim. Diğer türlü beyaz da olunca yazının varlığından haberimiz olmayabiliyor![]()
steam : aytekin79