Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Sonuna Kadar Galatasaray ı.sezon

Default Sonuna Kadar Galatasaray ı.sezon

MERHABA ARKADAŞLAR, BİR ÖNCEKİ KARİYERİM CRUSH DUMP YÜZÜNDEN SİLİNMİŞTİ VE YİNE GALATASARAY İLE BİR KARİYERE BAŞLIYACAĞIM.LİSE ÖĞRENCİSİ OLDUĞUM İÇİN DERSLERİM AĞIR VE ZAMAN BULDUĞUM SÜRECE SİZİNLEYİM BU KARİYERDE ARİGGO SACCHİ TAKTİĞİNİ KULLANICAM UMARIM BAŞARILI OLURUM SÜRÜM:14.0.3

TAKIMIMIZ

1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulübün ilk spor dalıdır. Şu ana kadar 19 kez Süper Lig şampiyonu olmuş, 14 kez Türkiye Kupası ve 13 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupa'yı kazanmıştır. Galatasaray, ayrıca Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan "Dünyanın en iyi futbol kulüpleri" istatistik çalışmasında, 2000 Ağustos ayı en iyi takımı[2] 2001 Ocak ayında ise puan sıralamasında 1. sıraya yükselerek ayın lideri olmuştur.
    Galatasaray 1999-00 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. olarak bitirdikten sonra, katıldığı UEFA Kupası'nı yenilmeden kazanan tek takımdır. 1999-2000 yılında, UEFA Kupası finalinde İngiltere'nin Arsenal kulübünü penaltılarla yenerek, bir Avrupa Kupası kazanan ilk ve tek Türk futbol kulübü olmuştur. Galatasaray aynı yıl; Süper Kupa'yı da Real Madrid'i 2-1 yenerek kazanmıştır. Avrupa'da en fazla başarı yakalamış Türk takımı olan Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa dünyada büyük bir başarı olarak görülmüş,[3] böylece Galatasaray adı tüm dünya tarafından tanınan bir marka hâline gelmiş[4] ve kulüp dünya çapında büyük bir taraftar topluluğu kazanmıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar dilerim. Umarım uzun ve keyifli bir kariyer olur
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Başarılar dilerim. Umarım uzun ve keyifli bir kariyer olur
    Teşekkür ederim abi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Başarılar dilerim uzun soluklu olması dileğiyle...

Başarılar dilerim.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by DeathMyMahony View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim uzun soluklu olması dileğiyle...
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar
    TEŞEKKÜR EDERİM
    İLK GÜNCELLEME:TRANSFERLER
    3.000.000€ KARŞILIĞINDA TAKIMIMIZA KATILDI -VEYSEL SARI

1.300.000€ KARŞILIĞINDA TAKIMIMIZA KATILDI -CANER ERKİN

KİRALIK -EMRE GÜRAL

BEDELSİZ OLARAK TAKIMIMIZA KATILDI-FRANCO ZUCULİNİ

625.000€ KARŞILIĞINDA TAKIMIMIZA KATILDI-KEMAL TOKAK

2.700.000€ KARŞILIĞINDA TAKIMIMIZA KATILDI-RESCALDİNİ

KİRALIK-DENİZ KADDAH

KİRALIK-OZAN İPEK

KİRALIK-STEVEN DEFOUR

KİRALIK-ÖZGÜR İLERİ

GİDENLER-GELENLER
    2. GÜNCELLEME YARIN GELİCEK BÜYÜK İHTİMALLE İLK 5 HAFTA VE ŞL KURASI GELİCEK

1. GÜNCELLEME:TELEFON

Saat sabahın 9'u takımla kahvaltıdaydık telefonum çalıyordu cebimden çıkarttım arayan Ünal Aysal'dı ve iletişim sorunu yaşamamak için hemen açtım

+Alo başkanım nasılsınız?
    -İyiyim Deniz Sen nasılsın takım nasıl moraller iyi mi?
    +İyiyim başkanım takım gayet iyi hemen kaynaştı yeni transferler
    -Oo bak bu güzel bir haber,ee artık transferi bitirdik mi?
    +Öyle görünüyor başkanım
    -Umarım iyi bir performans gösterir yeni arkadaşlar biliyosun önümüzde üst üste 2 derbi var.
    +Evet başkanım şanssız bir durum hem süper kupa ve ardından ligde Fenerbahçe ile karşılaşmak
    -Umarım hepsini aşacağız.Peki hedeflerin neler?
    +Başkanım öncelikle 2 kupa Lig ve ZTK fakat Avrupa da iyi işler başarırsak çok güzel olur
    -Peki sence grupları aşabilir miyiz? Daha belli değil gruplar ama torbalar belli oldu
    +Başkanım,biz Galatasaray'ız başaramıyacağımız şey yok.
    -Umarım öyle olur birde avrupada çeyrek final yada yarı final offf çok güzel olur be Deniz
    +Evet başkanım düşünmesi bile güzel
    -Neyse ben kapatıyorum takıma selam söyle hadi evlat iyi çalışmalar
    +Görüşürüz başkanım sağolun

TAKİPTE KALIN ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARICAZ !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    TEŞEKKÜR EDERİM

2.GÜNCELLEME:SÜPER KUPA+ŞL GRUBU+ŞL GRUBU 1.MAÇ+STSL İLK 4 HAFTA

TFF SÜPER KUPA:ÜSTÜN GÖTÜRDÜĞÜMÜZ MAÇI KAZANMASINI BİLDİK EBOUE'NİN GOLÜ 3-1'LİK ZAFERDE ATTIĞI GOLÜ ANDIRIYORDU TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYORRR !!!

[/
    1.HAFTA:SÜPER KUPANIN ARDINDAN KARŞILAŞTIĞIMIZ EZELİ RAKİBİMİZE KARŞI YİNE İYİ BİR FUTBOL OYNADIK FAKAT OLMADI :/ 87.DAKİKADA MUSLERA'NIN HATASI YÜZÜNDEN MAÇI KAYBEDEBİLİRDİK AMA CHEDJOU HARİKA BİR GOL ATARAK 1 PUANI BİZE GETİRDİ HİÇ YOKTAN İYİDİR.....

DEV MACERA BAŞLIYOR !

GRUP KURASI:BENCE İYİ BİR KURA ÇEKTİK İÇERİDEKİ MAÇLARI KAZANIP DEPLASMANLARDA PUAN ALMAYA ÇALIŞMALIYIZ DENK TAKIMLARIN MÜCADELESİ OLACAK GRUBUN ZAYIF HALKASI YOK AMA BENCE CSKA TÜM TAKIMLARDAN BİR ADIM ÖNDE

2.HAFTA:EMRE ÇOLAK'IN HARİKA OYUNU UMUT'UN GÜZEL OYUNU SKORU GETİRDİ ZOR BİR DEPLASMANDAN İYİ BİR SKORLA DÖNDÜK

3.HAFTA:UMUT HARİKA BİR GOL ATTI VE TAKIMINI SIRTLAMAYA DEVAM EDİYOR

4.HAFTA:PORTO MAÇI ÖNCESİ NAZAR BONCUĞU OLDU BU MAÇ UMUT PENALTI YAPTIRMASAYDI ÇOK İYİ GİDİYORUDUK UMARIM PORTOYU DEVİRECEĞİZ!!!

HEDEFE KOŞUYOR TÜRKİYE'NİN GURURU AVRUPAYI SARDI GALATASARAY KORKUSU!

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ:DROGBA'NIN DÖNÜŞÜ MÜKEMMEL OLDU VE SOL AYAĞIYLA ÖYLE BİR GOL ATTI Kİ OFFF DEDİM HELAL OLSUN SİZLERE ÇOCUKLAR. TEK EKSİK O KUPA ŞİMDİ KORK AVRUPA !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonlar Ligi grubun kolay gelmiş.Porto maçı iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İyi gidiyorsun, o grupta en çok Porto zorlardı seni bence, evinde yenmişsin.Her şey yolunda şu an

Ozan Ipek harici transferlerin heycan verici hepsi birbirinden iyi oyuncular Sneijder ve Burak haricinde satılan oyuncularıda yerinde bir karar olarak değerlendiriyorum fakat Burak ve Sneijder gerçekten çok kelepir satış olmuş daha iyi fiyata okutabilirdin iki yıldızı . Şampiyonlar Liginede iyi başlamışsın Porto gibi savunması kaliteli isimlerden kurulmuş kalesinde Helton gibi tecrübe abidesi oyuncuların bulunduğu Porto karşısında ortaya konan Futbol gayet iyi . Mücadele ettiğin Şampiyonlar Ligi müsabakasında yüksek olasılıkla Cska - Rusya deplasmanı ve Porto - Portekiz deplasmanında zorlu anlar yaşayacağından ötürü evindeki maçları mutlak suratle kazanman gerekiyor . Defansta Chedjou , Semih , Telles , Eboue ... Ortasahada solda Caner , göbekte Selçuk , Melo , Defour , sağda Veysel Sarı ... İlerde Rescaldini ( Drogba ) 4-5-1 tarzında daha temkinli bir sistem ile Avrupada başarılı sonuçlar alabileceğini düşünüyorum . Çok geniş ve iyi kadron var iyi eğlenceler kariyerinde başarılar.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Transferler emre ve ozan dışında iyi ama keşke burak ve sneijderi en azından bir sezon oynatıp öyle satsaydık, hajrovicte çok hizli bir kanat oyuncusu değil fakat oyun kurucu olarak kanatta görev yaptığında çok sayıda asist yapabiliyor sezon içersinde. Başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Ben de Galatasaray'dayım. Ama bende hem Umut hem Drogba pek form gösteremiyorlar ve gol yollarında sıkıntı yaşıyorum. Sende güzel başlamışlar.Burak'ı bende sattım.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Ben de Galatasaray'dayım. Ama bende hem Umut hem Drogba pek form gösteremiyorlar ve gol yollarında sıkıntı yaşıyorum. Sende güzel başlamışlar.Burak'ı bende sattım.
    Teşekkür ederim Şu an Drogba çok iyi İnşallah Umut'da böyle gider
    Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Transferler emre ve ozan dışında iyi ama keşke burak ve sneijderi en azından bir sezon oynatıp öyle satsaydık, hajrovicte çok hizli bir kanat oyuncusu değil fakat oyun kurucu olarak kanatta görev yaptığında çok sayıda asist yapabiliyor sezon içersinde. Başarılar dilerim
    Emre Güral ve Ozan İpek'i kadro genişliği için kiraladım.Burak beni deli ediyor kaçırdığı gollerle o yüzden bence iyi oldu gitmesi,Sneijder ise klasik 10 numara koşmaz sadece top dağıtır bu yüzden banada o tarz bi adam lazım değil sistemide ona göre ayarlıyamıyacağım için sattım

Quote Originally Posted by bilaltatoglu View Post
    Ozan Ipek harici transferlerin heycan verici hepsi birbirinden iyi oyuncular Sneijder ve Burak haricinde satılan oyuncularıda yerinde bir karar olarak değerlendiriyorum fakat Burak ve Sneijder gerçekten çok kelepir satış olmuş daha iyi fiyata okutabilirdin iki yıldızı . Şampiyonlar Liginede iyi başlamışsın Porto gibi savunması kaliteli isimlerden kurulmuş kalesinde Helton gibi tecrübe abidesi oyuncuların bulunduğu Porto karşısında ortaya konan Futbol gayet iyi . Mücadele ettiğin Şampiyonlar Ligi müsabakasında yüksek olasılıkla Cska - Rusya deplasmanı ve Porto - Portekiz deplasmanında zorlu anlar yaşayacağından ötürü evindeki maçları mutlak suratle kazanman gerekiyor . Defansta Chedjou , Semih , Telles , Eboue ... Ortasahada solda Caner , göbekte Selçuk , Melo , Defour , sağda Veysel Sarı ... İlerde Rescaldini ( Drogba ) 4-5-1 tarzında daha temkinli bir sistem ile Avrupada başarılı sonuçlar alabileceğini düşünüyorum . Çok geniş ve iyi kadron var iyi eğlenceler kariyerinde başarılar.
    Teşekkür ederim abi güzel yorumların ve tavsiyelerin için,bu arada Ozan çok eleştiri aldı sizlerden ama eleştirileri formu ile susturdu 2 maçta oynatabildim ama ort.7.20 şu anda bence gayet iyi

Quote Originally Posted by Banega View Post
    İyi gidiyorsun, o grupta en çok Porto zorlardı seni bence, evinde yenmişsin.Her şey yolunda şu an
    İnşallah evimizde iyi skorlar alıp deplasmandada istediğimiz puanları toplarız da rahat bir şekilde gruptan çıkarız

Şampiyonlar Ligi grubun kolay gelmiş.Porto maçı iyi
    Benim için avrupada kolay grup yoktur ama tabiki de en kolay gruplardan birini çektik 4 denk takımın mücadelesi olacak ve umarım ki bizim lehimize bitecek

Önceliklle süper bir grup çekmişsin ŞL'de seni zorlayacak rakip Porto harici yok gibi duruyor. Yinede hiç belli olmaz süprizler olabilir işi sıkı tutmak gerekiyor. Ligde de fena sayilmazsin lig yeni başladı umarım sezon sonu şampiyon olacağız. Başarılar

GÜNCELLEME 2:TOPLANTI
    Porto maçı bitmiş takımla konuşmuştum eve gidiyordum birden telefonuma baktığımda bir mesaj olduğunu fark ettim Ünal Başgan yazıyordu Yeni imparator tesislere gel mesajı görünce diye bir mesaj ve hemen tesislere sürdüm.Çalışma odamda başkanla selamlaştık ve;

-Oooo bu harika bir galibiyet oldu be
    +Haklısınız başkanım birde şu sağ kanata iyi bir futbolcu alabilsek
    -Eee Hamit varya.
    +Başkanım artık Hamit o kadar iyi değil bize daha genç ve diri bir futbolcu lazım
    -Kim mesela?
    +Erkan Zengin olabilir başkanım Ocakta bedava imzalatabiliriz bide Allione var aklımda
    -Evet Allione'yi bende duymuştum çok iyi bir oyuncu ve geleceği var diyorlar
    +Evet başkanım Bruma'da düzelince Solda Bruma-Sağda Allione ya da Erkan bir düşünsenize
    -Gerçekten güzel bir kadro olucak bu arada evlat 5.750.000€ bütçemiz vardı galiba
    +Evet başkanım öyleydi
    -İşte o artık 10.500.000€
    +Nasıl ?!
    -Galibiyet primi diyelim :P İyi performansının karşılığı
    +Teşekkür ederim başkanım sağolun
    -Ben gidiyorum saat geç oldu hadi sende kendine iyi bak
    +İyi geceler başkanım sağolun tekrar

CUMA GÜNÜNE KADAR GÜNCELLEME GELMEYEBİLİR GELİRSE SADECE YARIN GELECEK HABERİNİZ OLSUN TAKİPTE KALMAYA DEVAM !!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim, güzel transferler yapmışsın.

GÜNCELLEME 3:KISA BİR ARANIN ARDINDAN
    1-2 GÜN ARA VERECEKTİM ZATEN AMA BİRDE ELİMİ İNCİTMEM YÜZÜNDENGECİKTİ HERŞEY AMA ŞİMDİ TAM GAZ DEVAM

5.HAFTA:DROGBA VE DENİZ KADDAH 84'DE GİRDİLER VE 2Sİ TOPLAMDA 2GOL 1 ASİST İLE OYNADI.YEDİĞİMİZ GOL EBOUE'NİN HATASIYDI İYİ BİR MAÇTI.

6.HAFTA:BAZEN FARK YARATACAK YILDIZLARA İHTİYAÇ DUYARSINIZ VE O İSİM BİZDE DROGBA GÜZEL BİR DEPLASMANDAN İSTEDİĞİMİZİ ALIP DÖNDÜK

ŞAMPİYONLAR LİGİ:

2.HAFTA:80'DE OYUNA GİRİP 90'DA HARİKA BİR ORTAYA HARİKA BİR KAFA GOLÜYLE İMZASINI ATTI UMUT BULUT GÜZEL BİR OYUNLA ZOR BİR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜK

7.HAFTA:UMUT BULUT ŞOVA DEVAM EDİYOR.. BU HAFTADA TAKIMINI SIRTLADI

8.HAFTA:DROGBA'NIN RÖVAŞATA GOLÜ İLE ŞAŞKINA DÖNDÜM AKHİSAR'A DA KAYBETMEDİK.

ŞAMPİYONLAR LİGİ:

3.HAFTA:MUSLERA YAPTIĞI 2 HATA İLE MAĞLUBİYETTE PAYI EN BÜÜYK OLAN İSİMDİ AMA CSKA YA KAYBETMEYİ BEKLİYORDUM UMARIM RÖVANŞI ALIRIZ.

9.HAFTA:AYDIN SAKATLANDI SABRİ GİRDİ 2Sİ GALİBİYETİ GETİRDİ GÜZEL BİR GALİBİYET

10.HAFTA:ZEVKSİZ BERBAT BİR MAÇ 2 PUANI SAHADA BIRAKTIK

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Başarılar dilerim, güzel transferler yapmışsın.
    Teşekkür ederim biraz öyle oldu..

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Önceliklle süper bir grup çekmişsin ŞL'de seni zorlayacak rakip Porto harici yok gibi duruyor. Yinede hiç belli olmaz süprizler olabilir işi sıkı tutmak gerekiyor. Ligde de fena sayilmazsin lig yeni başladı umarım sezon sonu şampiyon olacağız. Başarılar
    İnşallah lider çıkacağız gruptan.Ligi almak hedefim ama ZTK yı bırakabilirm çünkü bu sezon 3 kulvarı kaldıramayız.

BELKİ BU RESİMİ BURAYA KOYDUĞUM İÇİN KARİYER KAPANACAK AMA OLSUN ! KAPANACAKSA BU YÜZDEN KAPANSIN ! 15 YAŞINDA BENİMLE AYNI YAŞTA 16 KİLOYA KADAR DÜŞEN BİR ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ BENİM ÜLKEMDE VE GERÇEKTEN 2 GÜNDÜR PSİKOLOJİM YERİNDE DEĞİL ALLAH SEVENLERİNE SABIR VERSİN.UMARIM Kİ KATİLLER EN YAKIN ZAMANDA BULUNUR....NOT:SİYASET YAPMIYORUM,PRİMDE BURDA İNSANLIK YAPIYORUM ÇÜNKÜ VİCDANIM SIZLIYOR

GÜNCELLEME 4 BUGÜN GELECEKTİR EĞER BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA KENDİNİZE İYİ BAKIN
    BERKİN ELVAN 15'İNDE BİR FİDAN

Thumbs up

4.GÜNCELLEME:LİDERE SELAM DUR

ŞAMPİYONLAR LİGİ:KALAN 3 MAÇTA BURDA

4.HAFTA:İNANILMAZ BİR MAÇ BU GALİBİYET BİZİ LİDER OLMAK İÇİN AVANTAJLI KONUMA GETİRDİ.

5.HAFTA:DEPLASMANDA DA AYNI TARİFE BU SKORLA GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEDİK

6.HAFTA:YEKTA'NIN FÜZESİ HERŞEYİ DEĞİŞTİRDİ VE SON SÖZÜMÜZ LİDERE SELAM DUR OLUYOR VE GALATASARAY'IMIZ 15 PUANLA GRUPTAN LİDER ÇIKMAYI BAŞARIYOR.BU BAŞARI HEPİMİZİN...

SIRALAMA

11.HAFTA:ZUCULİNİ BENİM İÇİN ARTIK BİTMİŞTİR.90+3 DE GELEN GOLLE GALİBİYETİ ALSAKTA ZUCULİNİ İÇİN FİKRİM DEĞİŞMEYECEK VE GÖNDERİLECEKTİR.

12.HAFTA:SAĞLAM BİR GALİBİYET.SABRİ İYİ FORMUNU SÜRDÜRÜYOR

13.HAFTA:SABRİ BİZİ YİNE İPTEN ALDI SAÇMA BİR PUAN KAYBI

14.HAFTA:SAĞ VE SOL BEKLERİMİZ BİZE MAÇI KAZANDIRDI ÇOK FORMDA İKİSİDE

15.HAFTA:OLMAYINCA OLMUYOR ÇOK GOL KAÇIRDIK

16.HAFTA:HERŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR MELO 12.DAKİKADA ATILMASINA RAĞMEN 3 TANE ATTIK ESES GİBİ TAKIMA

17.HAFTA:ÇOK ŞEY BEKLEDİĞİM RESCALDANİ YİNE ATTI VE GALİBİYETİ GETİRDİ.

SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN !

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ:

RAKİBİMİZ ATLETİCO MADRİD !!
    DİEGO COSTA'YI ARSENAL'E SATTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA GABİ-ARDA-VİLLA-ADİRAN VE MAME DIOUF'LU BİR TAKIM DİKKATLİ OLURSAK DEVİRİRİZ !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Gruptan çıkmışsın tebrik ederim A.Madrid i yeneriz inşallah

TAKİPTE KALMAYA DEVAM ÇOK BÜYÜK İŞER BAŞARICAZ

GÜNCELLEME 5:HAYALLER GERÇEK OLUYOR!
    AMACIMIZ TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEK
    -ALİ SAMİ YEN

17.HAFTA:KÖTÜ OYNAMAMIZA RAĞMEN 1 PUANLA DERBİDEN DÖNÜYORUZ

18.HAFTA:İYİ GALİBİYET GÜZEL 3 PUAN

19.HAFTA:SABRİ 3 ASİST İLE MAÇIN ADAMI OLDU

20.HAFTA:20 MAÇLIK NAMAĞLUP LİGDE GİDERKEN SİVASA KAYBETMEK KÖTÜ OLDU.

21.HAFTA:ARTIK BEŞİKTAŞA AVANS VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

22.HAFTA:İLK YARIDA MAÇI BİTİRDİK

23.HAFTA:KÖTÜ BİR PUAN KAYBI OLDU ŞU BERABERLİKLERDEN BİR TÜRLÜ KURTULAMADIK :/

24.HAFTA:NET BİR SKORLA AKHİSARI EVMİZDE MAĞLUP ETTİK.

25.HAFTA:LİDER BURSASPOR'U YENMEK ÖNEMLİYDİ TABİKİDE SABRİ GERÇEKTEN HARİKA

26.HAFTA:ŞANSSIZLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL BİR PUAN KAYBI DAHA

ŞAMPİYONLAR LİGİ:

SON 16 İLK MAÇ:İNANILMAZ ! CANER VE RESCALDİNİ ÇOK GÜZEL GOLLER ATTI.CANER 2010 SENESİNİN ÖCÜNÜ ALMIŞ OLDU...

SON 16 İKİNCİ MAÇ:SEVİNCİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKIYORDU AZ DAHA MELO AMA OLSUN.UMARIM Kİ ÇEYREK FİNALDE KOLAY BİR EKİP GELİR MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ BARCELONA,CHELSEA,MANU,PSG AMA EN KOLAY GİBİ GÖRÜNENİ İSE REAL MADRİDİ ELEYEN GRUPTAN BERABER ÇIKTIĞIMIZ CSKA MOSKOVA BAKALIM HAYIRLISI.

CİMBOM SANA FİNAL YAKIŞIR !

Gruptan çıkmışsın tebrik ederim A.Madrid i yeneriz inşallah
    TEŞEKKÜR EDERİM YENDİK AMA UMARIM Kİ YARI FİNALE KALICAZ !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Madrid maçları çok güzel olmuş

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Maçlar güzel gidiyor kardeşim sıkıntısız onun dışında bir şey daha var,
    #ElvanBerkin

TRANSFERLERİMİZ:ATMAYI UNUTMUŞUM :P

TRANSFERLERİMİZ BUNLAR VE AYRICA EMRE GÜRAL VE DEFOUR İLE KİRALIK SÖZLEŞMESİNİ FESH ETTİK

BUNLARDA SERBEST OLARAK TAKMIMIZA KATILACAK OYUNCULAR.FIRAT ÇAKMAK REGEN

ŞAMPİYONLAR LİGİ:ÇEYREK FİNAL KURASI

RAKİBİMİZ CSKA MOSCOW !!!

2 TAKIM İÇİNDE ÇOK İYİ BİR KURA OLDU. SON 8 TAKIM ARASINDAKİ EN ZAYIF TAKIMLARIN EŞLEŞMESİ OLDU Bİ BAKIMA BİZİM İÇİN ZOR OLUCAK GRUPTA İLK MAÇ 1-3 İKİNCİ MAÇ İSE 3-2 BİTMİŞTİ TEK MAĞLUBİYETİMİZ CSKA'YA KARŞI UMARIM GEÇİCEZ CSKA'YI VE YARI FİNAL'E KALICAZ....

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi,Csk karşısında kolay gelsin

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri