1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: [14.3.0] Volkan Demirel

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default [14.3.0] Volkan Demirel

Controversy bence yüksek olmuş gerçekte böyle bir durum olmadığı halde, ilk sezon bitmeden oyuncu ayrılmak istiyor
    Last edited by Önder HOCA : 13.Mart.2014 at 14:47

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Controversy nedeni ile ayrılmak istemez. Controversy saha dışı olaylar ile gündeme gelmeyi başaran ve sorun çıkaran geçimsiz oyuncular için kullanılıyor. Volkan maaşallah gündemden hiç düşmüyor. Hep aksiyon hep aksiyon.

Loyalty 20, Ambition 13. Daha ne yapabilirim Fenerbahçe'den vazgeçmemesi için? Bu oyunun eksiği. Volkan'a düşük para teklif edilirse ayrılmak istemesi normal olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Esasinda futbol'u Fenerbahce'de birakacak sekilde ayarlayabiliriz (boyle bir secenek var). Artik bir yere gidecegi yok Volkan'in bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence consistency yüksek 15 filan olabilirdi oyuncuyla kesinlikle kalması yönünde etkileşime geçilemiyor.Bu yüzden yüksek demiştim

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Controversy nedeni ile ayrılmak istemez. Controversy saha dışı olaylar ile gündeme gelmeyi başaran ve sorun çıkaran geçimsiz oyuncular için kullanılıyor. Volkan maaşallah gündemden hiç düşmüyor. Hep aksiyon hep aksiyon.

Loyalty 20, Ambition 13. Daha ne yapabilirim Fenerbahçe'den vazgeçmemesi için? Bu oyunun eksiği. Volkan'a düşük para teklif edilirse ayrılmak istemesi normal olur.

Bende yeni heyecanlar aramak için ayrılmak istedi bu kulüpte bir sürü başarın var neden ayrılıyorsun dedim umrumda değil gitcem ben dedi gitti Sorunun para olduğunu zannetmiyorum ki bunlar daha ilk sezon devre arasına gelmeden oldu yani daha 3-4 ay önce sözleşme imzalamışken.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Bende yeni heyecanlar aramak için ayrılmak istedi bu kulüpte bir sürü başarın var neden ayrılıyorsun dedim umrumda değil gitcem ben dedi gitti Sorunun para olduğunu zannetmiyorum ki bunlar daha ilk sezon devre arasına gelmeden oldu yani daha 3-4 ay önce sözleşme imzalamışken.
    Oyuncular uzun sure ayni kulupte kalinca bazen ayrilmak istiyor. Bu da esasinda oyuna guzel rassallik katan bir olay (Victor Valdes'in ayrilmak istemesi gibi).

Ama Volkan ozelinde bir degisiklik yapariz, o kolay.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Esasinda futbol'u Fenerbahce'de birakacak sekilde ayarlayabiliriz (boyle bir secenek var). Artik bir yere gidecegi yok Volkan'in bence.
    Böyle bir şey yaparsanız, biz yollamak istesek bile takımda kalmaz mı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Böyle bir şey yaparsanız, biz yollamak istesek bile takımda kalmaz mı ?
    Kalmaz. Sadece kulup onu artik istemeyene kadar baska bir kulube gitmek istemez.

Bu secenek ozellikle Maldini icin eklenmisti. Muhtemelen Totti icin de kullanilmistir.

Mesaj Yetkileri