Merhaba arkadaşlarUzun zaman sonra bir kariyer açmaya karar verdim takımı ise sizin önerilerinize göre seçmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlarUzun zaman sonra bir kariyer açmaya karar verdim takımı ise sizin önerilerinize göre seçmeyi düşünüyorum
Geçikme için kusura bakmayın. Başarılar dilerim. Umarım uzun soluklu ve keyifli bir kariyer olur.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
İtalya'ya git 3 lige Sinyor Terim'le İtalyadan kaldığı yerden devam et Milanın haddini bildir![]()
Basarilar, Ingiltere'den Swansea mesela![]()
Önerileri dikkate alacağımAcaba San Marinoyamı dönsem
Yeni kariyer hayırlı olsunforum da hiç üst düzey klüp kariyeri açan yok şöyle city,chelsea,barça,madrid gibi önerilerim bunlar açarsan takip etmesi zevkli olur
![]()
Ege'cim bence de büyük bir takımla kariyer aç..
Birde bu takım EPL'den olursa, tam takip edilesi kariyer olur![]()
Polonya ya git
Polonia Pytom
Romanya'da S.Bükreş keyifli olur gibi,yan kariyer olarak açıp oynamayı düşüüyorum açıkçası
Biraz eziyetli büyük takım olarakta L'pool ve Newcastle bayağı maceralı olur
San Marina kariyerlerine baktım bence o çileye bir daha girme sen![]()
İmparator'un yeri yurdu belli ama eski günlerine dönmesi için İtalya yolunu tutması gerekiyor. AC Milan bu arada başarılar dilerim kariyer yolculuğunda...![]()
fiorentina'dan başlamanı öneriyorum![]()
Takım Seçimi Açıklandı!
Güzel seçimbaşarılar.
Yılın Transferi
Çok güzel transfer![]()
Diğer transferlede güzel ama gauld u TS ye aldım,ben beğenmedim çok bireysel oynuyor fazla şut çekiyor ama iyi geliştirilirse iyi bir oyuncu olabilir.
Başarılar dilerim.
Beni hayal kırıklığına uğrattınChelsea zaten başarılı bir takım oyuncularından antrenörlerine kadar hazır bir takım, ben bi İtalya seferi yada en azından alt liglerden köklü bir takım almanı bekliyordum neyse başarılar
![]()
Gençler uçuyor
Skor Tahmininiz ne ?
3-1 yeneriz![]()
Vayy ege dönmüş, hoşgeldin.Chelsea'de başarılar![]()