1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: PSV Eindhoven İle Fubol'a Doyacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default PSV Eindhoven İle Fubol'a Doyacağız.

Ahmet İlker Bilgin 25 Ekim 1960

Futbola 16 yaşında Utrecht ile başladım. Bir forvet oyuncusu olarak 31 maçta 22 gol atınca 1977 tarihinde Vitesse'ye transfer oldum. Bu takımda da, ilk 11'in değişmezleri arasına giremeyince transfer olmak istediğini belirttim. Hatta Türkiye'ye bile gitmeyi düşündüm.Ancak, takımının istediği forveti transfer edememesi üzerine Ajax karşısında forma giydim, hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çektim. 1980-1981 sezonunda Sparta Rotterdam'a transfer oldum.

Devamındaki sezonda takımımla Hollanda Kupası finaline yükselsek de, bir önceki maçta gösterdiğim düşük performanstan ötürü kupa finalinde forma giyemedim. Takımımız AZ Alkmaar karşısında 2-1 mağlup oldu ve ligde de bir puanla şampiyonluğu kaçırdı. 1983-1984 sezonunda 51 maçta 45 gol atınca, AZ ALkmaar'lı Kees Kist ile gol krallığını paylaştım.

Sonraki yıllarda £6000,000 gibi rekor bir transfer ücretiyle Ajax'a transferim gerçekleşti. 1986-1987ı finalinde Twente karşısındaki 3-0'lık yenilgide mağlubiyetin en büyük sorumlusu olarak gösterildim. Çünkü Twente kaptanı Andre Paus'a önceden belirlendiği üzere markaj uygulamamakla suçlanmıştım.

Bu nedenle genç takımda oynama mecburiyetinde bırakıldım. Bu maçtan sonra o kadar üzülmüştüm ki, almış olduğum madalyayı çöpe atmıştım. Hakkımda çıkan başka iddialar sonucunda kulübümle ipleri kopardım. Ekim ayında Everton beni transfer etmek istemesine karşın, eşim İngiltere'yi istemediği için ADO Den Haag'ı tercih ettim. Burada hem oyunculuk hem de koçluk yaptım. Burada kulüp kariyerimi sonlandırarak, PSV Eindhoven ile Teknik Direktörlük yapmak için masaya oturdum.

Philips Sport Vereniging (Türkçe: Philips Spor Birliği) ya da kısaca PSV, 31 Ağustos 1913'te Philips işçileri tarafından kurulan bir spor kulübüdür. Ama kulüp en fazla başarıyı futbol şubesinde yakalamıştır. Hollanda'da Ajax ve Feyenoord ile birlikte en başarılı 3 takımdan biri olan PSV, en son 2007-08 sezonunda lig şampiyonu olmuştur. 1988'de de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olma başarısını göstermiştir.

PSV yetiştirdiği oyuncuları büyük paralar karşılığı Avrupa'nın ünlü kulüplerine satmasıyla bilinir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

Başarılar umarım uzun bir kariyer olur takipteyim.

Umarım uzun soluklu bir macera olur başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar dilerim umarım uzun soluklu bir kariyerliğin olur...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by Ankaraguclu06 View Post
    Başarılar umarım uzun bir kariyer olur takipteyim.
    İnşallah. Teşekkürler

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Umarım uzun soluklu bir macera olur başarılar
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim umarım uzun soluklu bir kariyerliğin olur...
    Teşekkürler

Transfer çalışmalarımız devam ederken Şampiyonlar Ligi Elemesindeki rakibimizde belli oldu. Bu arada transferlerimiz savunmacı orta saha ve aynı zamanda genç oyuncu olacak.

Rakibimiz bir Danimarka temsilcisi.

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland ya da kısaca FCN 1991 yılında kurulmuş Danimarka'nın Farum şehri merkezli futbol kulübü. 1991 yılında şehrin iki takımı Farum IK ve Stavnsholt BK'nın birleşmesiyle Farum Boldklub adıyla kurulmuştur. 2011-12 sezonunda tarihindeki ilk Danimarka Süper Ligi şampiyonluğunu elde etmiştir.2012-13 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiştir.Grubu son sırada tamamlayarak Avrupa'ya veda etmiştir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

FC Nordsjælland'ı bence geçeriz

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar, umarım Nordsjaelland'ı geçeriz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    FC Nordsjælland'ı bence geçeriz
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar, umarım Nordsjaelland'ı geçeriz
    Önemli olan bundan sonraki rakibimiz

Hazırlıklarımız tamamladık. Lige giriş için hazır durumdayız

Transferleri de tamamladık. Bir Ortasaha bir de kaleci ile sözleşme imzaladık

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Danimarka temsilcisini rahat bir şekilde saf dışı bırakıyoruz. Yeni rakibimiz Rus temsilcisi Zenit

Zenit Saint Petersburg (Rusça: Футбольный клуб "Зенит" Санкт-Петербург), Saint Petersburg'un Rus futbol kulübü. En büyük başarısı UEFA şampiyonluğu olan kulübü Portekizli teknik direktör André Villas-Boas çalıştırmaktadır. Son yıllarda Gazprom şirketinin maddi desteğiyle Avrupa'da da boy göstermeye başlayan Zenit, 2005-06 sezonunda UEFA Kupası'nda çeyrek final oynamıştır. 2007-08 UEFA Kupası finalinde Glasgow Rangers'ı 2-0 yenerek UEFA Kupası şampiyonu oldu. 2007-08 sezonu UEFA Süper Kupası'nda Manchester United'ı Pobrebnyak ve Danny'nin golleriye mağlup ederek kupayı kazandı.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Off, Zenit zor gelmiş inşallah geçeriz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Transferler fena değil, Zenit zor rakip; eleyebileceğimizi pek sanmıyorum.

15. Default

Başarılar hocam, Zenit biraz problem yaratabilecek bir takım fakat eleyecek güce sahibiz. Tur bizim !

Başarılar umarım güzel bir sezon geçirirsin.

Basarilar, Zenit'i gecmek imkansiz degildir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İki maçta müthiş bir çekişmeye sahne oldu. İzleyenlere keyifli anlar yaşattık. Son gülen ise biz olduk

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Başarılar dilerim öncelikle, maçı görmeden zeniti geçersin diyecektim ki en son postta gördüm güzel maç olmuş uzatmalarda devirmek stresli olsada keyiflidir

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Zenit geçmek güzel, Transferlerde gabrieli tanımıyorum ama rulli iyi kaleci olacak

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar.Zenit maçları muhteşem olmuş

Mesaj Yetkileri