Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Lesandro Parleo | Associazione Calcio Milan

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Default Lesandro Parleo | Associazione Calcio Milan

Associazione Calcio Milan
    16.12.1899

Milan, UEFA ve FIFA tarafından organize edilen turnuvalarda kazanmış olduğu 18 uluslararası
    kupayla, Boca Juniors ile beraber dünya futbolunun en başarılı kulüplerinden birisi olmuştur.
    Milan, daha önce Kıtalararası Kupa olarak bilinen, günümüzde ise FIFA Dünya Kulüpler Kupası
    olarak organize edilen kupayı dört kez kazanarak bu alanda bir rekor kırmıştır. Bunun yanında,
    Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği yedi şampiyonluk ile Real Madrid'in ardından en başarılı ikinci takım
    olmuştur. Diğer taraftan, UEFA Süper Kupası'nı beş kez(bu alandaki rekor), Kupa Galipleri
    Kupası'nı ise iki kez kazanma başarısı göstermiştir. Milan, Avrupa Ligi dışında, mücadele ettiği
    bütün uluslararası turnuvalarda şampiyonluk kazanmıştır. Ulusal düzeyde ise Seria A'da kazandığı
    18 lig şampiyonluğu ile Juventus'un ardından en başarılı ikinci futbol kulübüdür. Bunun dışında
    beş kez İtalya Kupası'nı, ve yine beş kez İtalya Süper Kupası'nı kazanma başarısı göstermiştir.
    Milan, kendi evindeki maçlarını Stadio Giuseppe Meazza olarak da bilinen San Siro'da
    oynamaktadır. İnter Milan ile paylaşımlı olarak kullanılan stad, 80.018 seyirci kapasitesiyle İtalya'nın
    en büyük stadıdır. Milan ile en büyük rakibi olarak kabul edilen İnter Milan arasında oynanan ve
    Derby della Madonnina olarak bilinen maçlar dünya futbolunun en önemli derbi maçları arasında
    sayılmaktadır. 2010 yılı itibariyle İtalya'da en çok desteklenen üçüncü takım olan Milan, Avrupa'da
    ise bu alanda yedinci sıradadır.

Yıldızlarımız

Kaká Leite

Mario Balotelli

Riccardo Montolivo

Formalarımız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

3. Default

Başarılar hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar kardeşim

Basarilar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Büyük bir Milan taraftarı ve ondan daha da büyük bir Kaka hayranı olarak takipteyim.

Başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

balotellinin ismen başta olmasını dilerdim başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

O hırçın kara çocuk için takipteyim uzun ve güzel bir kariyer olur umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Başarılar AC Milan sevdiğim bir kulüptür takip edeceğim inşallah uzun bir kariyerin olması dileğiyle...

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Güzel kariyer.Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kardeş başarılar diliyorum , Kaka'yı sat gitsin ya değeri düşüyor gittikçe bana 450 B'ye önerdiler 2.sezon başı oyuncuya verecek paramız azdı alamadım Bursa'ya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kardeş başarılar diliyorum , Kaka'yı sat gitsin ya değeri düşüyor gittikçe bana 450 B'ye önerdiler 2.sezon başı oyuncuya verecek paramız azdı alamadım Bursa'ya
    Öncelikle hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama ben şuana kadar belki de 50-60 tane oyun açıp oynamışımdır kesinlikle kendisini satmaya yanaşmıyor takım.

Hatta 20-30 MN €'ya bile çıktığım oldu ama yine de Milan satmak istemiyor. Yaşlı bir oyuncunun değerinin düşmesi kadar normal bir şey yok zaten.

Çok büyük bir düşüş de yaşamıyor ayrıca eğer kullanabilirsen 3-4 sezon çok iyi verim alabilirsin sonrasında zaten emekli oluyor.

Sende bilirsin ki böyle oyuncuları almak, oyuncuya vereceğin paradan geçer mesele zaten onun yıllık maaşını verebilmek.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama ben şuana kadar belki de 50-60 tane oyun açıp oynamışımdır kesinlikle kendisini satmaya yanaşmıyor takım.

Hatta 20-30 MN €'ya bile çıktığım oldu ama yine de Milan satmak istemiyor. Yaşlı bir oyuncunun değerinin düşmesi kadar normal bir şey yok zaten.

Çok büyük bir düşüş de yaşamıyor ayrıca eğer kullanabilirsen 3-4 sezon çok iyi verim alabilirsin sonrasında zaten emekli oluyor.

Sende bilirsin ki böyle oyuncuları almak, oyuncuya vereceğin paradan geçer mesele zaten onun yıllık maaşını verebilmek.
    Kaka'ya ne kadar hayran olduğunu bir kere daha gösterdin söylediklerine tamamen katılıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar..

Milan'da başarılı olamazsam Cenker'e mahçup olurum

Kaka'nın takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

GENÇLEŞME HAREKATI

Geçtiğimiz hafta Milan'ın teknik direktörlük koltuğuna oturan İtalyan teknik adam Lesandro Parleo
    çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlk iş olarak takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen kurt
    hoca bu doğrultuda takımdaki bir çok isimle yolların ayrılabileceğini söyledi. Abate, Mexes, Robinho
    ve Kaka gibi isimlerle konuşan Parleo, oyunculara klüp bulmaları yönünde talimat verdi. Özellikle Kaka'nın
    takımdan ayrılacak olması Milan taraftarını ayağa kaldırdı. Takımın sembolü olarak görülen Kaka'nın takımda
    kalma ihtimali yok denebilecek kadar az, bundaki en büyük etmen ise yıldız oyuncunun yüksek maaşı.
    Parleo'nun transfer listesinde Swansea'lı Ben Davies ve Schalke'li Papadopoulos gibi genç oyuncular var.

HEDEF AVRUPA LİGİ

Bu sezon itibariyle küçülme politikası güden Milan bu doğrultuda hedeflerini de küçük tuttu.Silvio Berlusconi
    hedeflerinin bu sezon Seri A'yı ilk 6'da bitirip gelecek sezon Avrupa Ligi'ne katılabilmek olduğunu açıkladı.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Satma kaka'yı bence onun etrafında çok güzel bir takım kurulabilir yada 18 19 yaşında yetiştirilmesi için bir amc alabilirsin kaka'da akıl hocası olurdu. Bu konuda bende yönetimden yanayım

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Kaka satılır mı la adamın ismi hayırlı bi kere

Taraftarlar olarak Kaka'nin satilmasina karsiyiz !

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kaka Leite'yi satan yarın kulübü satar

23. Default

Hooooop ! Kaka satılırsa yıkarız ortalığı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hepinize Teşekkür Ederim Arkadaşlar..

Milan'da başarılı olamazsam Cenker'e mahçup olurum

Kaka'nın takımdaki geleceği ise belirsizliğini koruyor
    Kafadan oldun zaten Kaka ve satılık kelimeleri yan yana geldi ya o an bitti benim için.

Başarılar diliyorum artık sadece takıma olan gönül bağım için yanındayım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Benim dediklerim biraz yanlış anlaşılmış en uygun zamanı iken para kazanmaya bak demek istemiştim fakat düşündümde yine kazanacağı miktar Milan için önemli olmaz zaten .

Ama bana önerdiler ve keşke o zaman fotoğraf alsaydım gösterirdim .
    Neyse haklısınız diyorum kapatalım konuyu

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başarı Dilekleriniz İçin Teşekkürler..

Kaka kesinlikle takımda kalıyor, Milan'ı yıpratmak için yapılan asparagas haberlere itibar etmeyin arkadaşlar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Transferler birbirinden harika özellikle Kyriakos Papadopoulos, taktik baya uyumlu.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun ben beğendim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri