1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Orjinal Oyunu Yeni Bilgisayara Geçirme

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Default Orjinal Oyunu Yeni Bilgisayara Geçirme

Öncelikle bir kaç ay önce D-R den kutulu olarak bir oyun aldım.Fakat laptopumun bozulması sonucu yeni bir bilgisayar aldım.Steam'da kayıtlı oyunum o konuda sıkıntı yok.Vınn kullanıyorum bu yüzden oyunu internetten almak yerine kutulı aldım.Şimdi ben bu oyunun cd sini takıyorum ve steam dan setup falan çıkıyor indirme başlıyor direk 1 gb falan.Hem kotamı yer hem çok yavaş olur üstelik cd takılı.Sonra cd den setup diyorum 4441 mb yüklüyor.Bu durumda internet olmadan ben bu oyunu kuramazmıyım?

Aslında Bir Yolu Var

Önceki Bilgisayarında Kurulu Olan Oyunun Dosyalarını (Gizli Klasörlerde Dahil) Kopyalayıp Bir USB Bellek'e At Sonra Yeni Bilgisayarına Bunu At.

Steam'i Çevrimiçi Açıp Ufak Bir Doğrulama İsteyecek Hemen Biter Sonra Oynayabilirsin. Bunu Eski Serilerde İş Yerinde Çok Yapardım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Öncelikle bir kaç ay önce D-R den kutulu olarak bir oyun aldım.Fakat laptopumun bozulması sonucu yeni bir bilgisayar aldım.Steam'da kayıtlı oyunum o konuda sıkıntı yok.Vınn kullanıyorum bu yüzden oyunu internetten almak yerine kutulı aldım.Şimdi ben bu oyunun cd sini takıyorum ve steam dan setup falan çıkıyor indirme başlıyor direk 1 gb falan.Hem kotamı yer hem çok yavaş olur üstelik cd takılı.Sonra cd den setup diyorum 4441 mb yüklüyor.Bu durumda internet olmadan ben bu oyunu kuramazmıyım?
    Normalde CD'den kurabilmen gerekli, onun yaptığı işlemlere dikkat et. Muhtemelen steam'den güncelleme yapıyordur.

Mesaj Yetkileri