Yapılan tahminler arasında en az doğru tahmin edilen maçı doğru tahmin edenler 9 puan alacak.

En çok doğru tahmin edilen maça kadar puanlar 8-7-6-5... şeklinde azalarak verilecektir.

Aynı sayıda doğru tahmin edilen maçlara yüksek olan puan verilecek. (En az doğru tahmin edilen 2 maç varsa 2 maçı da doğru tahmin edenler 9 puan alacak, sonraki en az doğru tahmin edilen maçın puanı 8 değil 7 olacaktır.)

7 maça aynı tahmini yaparsanız bu tahminlerinizden kazandığınız en yüksek puan 0 (sıfır) olarak işlenecektir. 8 ya da 9 maça aynı tahmini yaparsanız tahminlerinizin tamamı geçersiz sayılacaktır.

Tahminleri bizim verdiğimiz sıraya göre yapmalısınız. Sıralama aynı olmazsa ve bu durumda mağdur olursanız sorumluluk kabul etmiyoruz, aldığınız puan geçerli olacaktır.

- Ev sahibi takımın kazanacağını düşünüyorsanız 1, maçın berabere biteceğini düşünüyorsanız 0, deplasman takımının kazanacağını düşünüyorsanız 2 yazmalısınız.

- Oyundan çıkarılma kaldırıldı. Uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.


İşte Spor Toto Süper Lig'de 30. Hafta karşılaşmaları;

Erciyesspor - Trabzonspor

Gaziantepspor - Gençlerbirliği

Akhisar Bld. - Kayserispor

Galatasaray - Kasımpaşa

Bursaspor - Elazığspor

Rizespor - Konyaspor

Beşiktaş - Fenerbahçe

Antalyaspor - Sivasspor

Karabükspor - Eskişehirspor

Lütfen boşlukları silmeyiniz, tahminlerinizi ortalamayınız.


* Maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Maçın başlama saatinden sonra tahminlerini yazan üyeler o maçtan (ve daha önceki maçlardan) puan alamayacaklardır.

* Yapılan tahminlerde değişiklik yapılmayacaktır. Eğer bir ya da daha fazla maç için tahmin kısmını boş bırakmışsanız, daha önceki tahmin mesajınızı alıntılayarak eksik tahminlerinizi maç saatinden önce yapabilirsiniz.

* Aynı üyenin birden fazla tahmin yapması durumunda ilk yapılan tahmin geçerli sayılacaktır.