Kadromuz;
Uzun aradan sonra bir kariyerle tekrar aranızdayım.LYS telaşından dolayı çok sık oynayamasam da zevkli ve uzun soluklu bir kariyer olacaktır.
"Kuralları okudum,kabul ediyorum."
Kadromuz;
Uzun aradan sonra bir kariyerle tekrar aranızdayım.LYS telaşından dolayı çok sık oynayamasam da zevkli ve uzun soluklu bir kariyer olacaktır.
"Kuralları okudum,kabul ediyorum."
Onaylandı, başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Teşekkürler.
Hoşbulduk.Teşekkürler Konya'yı iyi yerlere getirmek zorlu olacaktır.
Teşekkürler
Teşekkürler.Dedim şimdi
Teşekkürler.Gekas iyi de Hleb'in bir tek adı var bence umarım beni yanıltır
Forma şansını değerlendirirse iş yapacaktır elbet
Eyvallah Juan
Teşekkürler.Kümede kalmaktan daha fazlasını yapmam lazım 2.sezon daha dinamik takım hazırlamak için.Şöyle bir orta sıralar güzel olur 10 civarı.
Gekas önderliğinde değil yanlız artık bu bir takım oyunu herkesin önderliğinde olacak Konya'nın kaderi benim ellerimde.Ayrıca kümede kalmamız hatta üstüne koymamız lazım.
Oo hocam.Hoşgeldin kariyerinleSefa getirdin.Başarılar bakalım.Çok iyi yerlere getir Konya'yı.En büyük takipçinim
![]()
Başarılar dilerim![]()
Başarılar DilerimTakipteyim
Başarılar![]()
Başarılar. Anadolu Kartal'ı deseydin keşke.![]()
Hleb'le, Gekas'la neler yapacak bakalım Konyabaşarılar
Başarılar dilerim.
Basarilar![]()
Gekas,Gekas, Gekasss![]()
Rast gele (:
Başarılar hocam
Başarılar Hocam
Başarılar Kümede Kalman Dileğiyle![]()
Bakalım Teofanis Gekas önderliğindeki Torku Konyaspor kümede kalabilecek mi ?Başarılar..
Başarılar![]()
Ozan İpek Konyaspor'da
Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek Bursaspor'a kiralandı.Geçen sezon kiralık gittiği Mersin İdman Yurdu'nda gösterdiği kötü performansın ardında Konyaspor taraftarının akıllarında bu transfer hakkında soru işaretleri var.Teknik direktör ise bu transferin yapılma amacı takımda solak kanat oyuncusunun olmayışı idi.
Konya'da Bileti Kesilenler
Birçoğu genç olmak üzere 14 oyuncunun sözleşmesi karşılıklı veya karşılıksız olarak feshedildi.Oynucuların bu takımın seviyesinin kat kat altında futbol oynaması bu ayrılıkların sebebi olarak belirlendi.Ömer Ali ise 150bin bonservis bedeli ile Adanaspor'a satıldı.
Konya'da MALİ KRİZ Çanları Çalıyor
Sezon sonunda -3 milyon euro zarar etmesi beklenen Konya yönetiminde yüzler asık.Teknik direktör ise:"Bu sezon iyi bir futbol sergileyip orta sıralarda bitirelim ki seneye bunun üstüne koyup iyi işler yapma imkanımız olsun." diye bir yorumda bulundu bu konu ile ilgili.
Takım Analizi
Kaleci:Bu sezon PAOK'tan kiralık gelen Itandje bizi bu sezon idare edecek.
Stoperler:Kokalovic ve Vukovic ikili göbekte as olarak görev yapacak.Aralarındaki müthiş dil uyumu yüzünden bu ikiliyi seçtim.Yedekte ise Selim ve Abdülkerim gibi genç ve potansiyelli isimler duracak.
Bekler:Solda Ergün sağda ise Tolga görev yapacak.Bu sezonluk rahatız burada da.
Orta Alan:Ali Çamdalı,Mehmet Güven ve Borek bu bölge için yetersiz kalsa finansal durumumuz yüzünden bu mevkiye takviye zor görünüyor.
Kanatlar ve Forvet Arkası:Djalma,Hleb,Erdal,Ozan ve Mbamba bu bölge için şimdilik yeter de artar bile.
Forvet:Gekas,Thorvaldsson ve Hasan Kabze bu sezon için yeterli isimler.
Forvetlerin gayet iyi , Ozan İpek güzel olmuş Ömer Ali kalabilirdi , başarılar![]()
Teşekkürler.Yok be Ömer Ali bi cacık yapamaz gibi duruyordu.
Teşekkürler.Aslında çok az rahatlattı +200bindeyiz maaş bütçesinde.
Teşekkürler.Daha transfer sezonunun uzun bir kısmı var önümüzde ama mali durum gereği sanmıyorum oyuncu alacağımızı![]()
Ozan ipek güzel transfer.Serbest bırakılanlar maaş bütçesinde aşırı rahatlatma yapmıştır herhalde.
Ozan transferi güzelbaşka aldığın oyuncu yokmu)
Konya'nın forvetleri çok iyi dağıtırlar.
Hocam takipteyim![]()
Başarılar hocam
Konya'da Antreman Kampı Sona Erdi
Güzel bir hazırlık dönemi geçirsek de biz iyi olduğumuz için değil rakipler kötü olduğu için kolay galibiyetler aldık lig bizim için çok zorlu olacak.