Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Bir Fırtına Tuttu Bizi ( 2. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Bir Fırtına Tuttu Bizi ( 2. Sezon )

Fırtınada yeni dönem.

Bir FM serisinde yine Trabzonspor'un başına geçtik ancak bu sefer işimiz daha zor görünüyor kulüp büyük bir borcun içinde. İmkanlar dahilinde transfer yapmaya çalışacam ama zor görünüyor.

Bu dar boğzada bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacım olacak ama alabilir miyim bilmiyorum. Zira alamazsak sağ kanatta sadece Volkan ile bir sezon nasıl geçer bilmiyorum. Transfer yapma şansımız az olduğundan da eldeki as takım oyuncularından en fazla 2 tane yollarım ki onlarda planlarımda olmayan Alanzinho ve Janko. Alt takımda bulunan işimize yaramayacak oyuncularıda önce satmaya çalışıp baktık olmuyor serbest bırakma kaydıyla yolları ayıracaz.

Tesisleşme adına ilk yıllarda birşeyler beklemiyorum kulüp içinde bulunduğu borç batağındayken tesis yatırımı yapmaz.

************************************************** *

Takımın başına geçince ilk iş teknik ekibe el atmak olacak bu ekiple hiçbir iş yapamayız.

Gelelim taktik meselesine, bu seride daha önce oynamadığım için kendi taktiğimi yaratacak fırsatı bulamadım o yüzden 11'de düşündüğüm oyuncuların en iyi verimli olduğu mevkilere göre ayarlanmış olan İbrahim'in (Baldemir) taktiğini indirip kendi takımıma göre editledim bakalım nasıl sonuç verecek hep birlikte görecez.

Oyunun versiyonu: 14.1.3

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Gecikme için özür dileriz ve kariyerinizde başarılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

başarılar

Başarılar

Basilar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yönetim kafa yapıyor benimle. İlk önce böyle bir bütçe verdiler sonra bütün parayı çektiler. Planlarımı gerçekleştirirm derken resmen dibe vurduk bonservisi elindeki oyuncuları bile alamadım.

Alanzinho ve Janko Torinoda. Janko bedelsiz Alanzinho 1 milyon €'a takımdan ayrıldı.

Hakan Calhanoğlunu 1 yıllığına bedelsiz kiraladık. Alanzinho gidince forvet arkasına bir yedek gerekiyordu. Bu dar boğazda gücümüz ancak Hakan'a yetti ve transferide kapadık.

Takımda yer bulamayacağını düşündüğüm diğer isimlerle yolları ayırdık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hepinize teşekkürler. Kariyerin onaylanması geçikince bende biraz ilerledim birazdan paylaşmaya başlıcam sezonun ilk yarıaını bitirdik ligde çok acayip şeyler oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Benim TS kariyerinde ilk sezonda Abdulkadir iş yapıyordu ama bedava yollasanda hata ettin diyemem Çalhanoğlu hamlesi de gayet iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Benim TS kariyerinde ilk sezonda Abdulkadir iş yapıyordu ama bedava yollasanda hata ettin diyemem Çalhanoğlu hamlesi de gayet iyi.
    Ya aslında onu bırakmazdım. Orhan Gülle ile anlaşmıştım tam o ara yönetim parayı çekince transfer yattı. Abdulkadir'ide serbest bırakmış bulunduk. Yedek DMC kalmadı Bamba'yı oynattım zaman zaman orada.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Hazırlık maçlarında takım tam istediğim gibi oynamasada sonuçlar sevindirci.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper Ligin ilk yarısı sona erdi. Sezonun ilk yarısında her takım birbine diş geçirebilir durumdaydı. Puan durumundan da anlaşılacağı üzere güç dengesi bozulmadı. Ama Beşiktaş neden bu kadar kötü bir performans sergiledi anlamış değilim. Tek yenilgimizi sahamızda Gençlere karşı aldık 6 beraberliğin ikisi derbilerde oldu. Sezonun ikinci yarısında da bu şekilde devam ederse lig kim şampiyon olur kestirmek zor. Ama şuanda rakiplerimize 4 puan fark atmış olmak güzel.

Puan Durumu

Fırtına Avrupa'da sert esti elemeleri rahat geçtik ve nispeten kolay bir guruptan lider çıktık ama son virajda fena çakıldık. Fenerbahçe maçı öncesiydi biraz yedek ağırlıklı çıktım amaça Stuttgart acımadı 6 tane attı.

Gurup Puan durumu bu şekilde oluştu.

Türkiye Kupasına erken veda ettik. Balıkesire karşı iyi oynasakta golü atan taraf olamayınca kupadan elendik.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ZTK dan elenmek iyi olmuş grup maçları yoruyor oyuncuları Lig de ve Avrupa çok iyi gidiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Hocam başarılar dilerim gidişat gayet iyi.

ilk yarı güzel geçmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk yarıyı lider tamamladık ama takımın sahadaki oyunu beni memnun etmiyor. Devre arasında Bamba'yı satmaya çalıştım alan olmadı. Colman'a da teklif geldi az buldum reddettim adam mutsuz gitmek istiyor. Zaten parasızlıktan transfer yapamadık. 2. yarı neler olacak merak ediyorum işimiz zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

18. Hafta

Bursapor'a karşı zorlansakta sahamızda olmanın avantajını kullandık. Olcan geri kanat bek oynasada takıma iyi katkı sağlıyor.

Colman'a Olimpiakos'tan 4 milyonluk teklif geldi hemen kabul ettim. Yalnız transferden kasaya 4 milyon girdi bunun yanında maaş yükünde de hafifleme oldu.

Sinir bozucu olan ise o bonservis bedelinden benim elime 1 kuruş bile geçmemesi.

Batuhan'ı da serbest bıraktım bir işe yaramıyordu. Lüzumsuz yere beklemesin dedim.

19. Hafta

Colman'ın bu maçtan önce görüşmesine izin verdik ve kendisini yedek kulübesine çektik artık orta saha Soner'e emanet oda ilk maçında kendisini gösterdi.

Avrupa Ligi

Avrupada rakiplerimiz belli oldu. Paok'u geçebiliriz ama gücümüz Sevilla'ya yetmez. GS bizden daha şanslı ileriki turlar için.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben Olcan'ı sol bek yerine Malouda'nın yerinde görmek isterdim ve Malouda'yı da satmadı beklerdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ben Olcan'ı sol bek yerine Malouda'nın yerinde görmek isterdim ve Malouda'yı da satmadı beklerdim.
    Bunu bende isterimde şuan transfer yapamadığım için Malouda'yı sattığımda yerine alacağım biri olmayacağı için sol bek'i Kadir'e bırakamam o nedenle bu sezon böyle bitiecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

20. Hafta

90+4'de gol mü yenir ya?

21. Hafta

Bu seferde biz son dk golü bulduk.

Avurpa maçları

Paok bize süpriz yaptı. Bunu beklemiyordum.

22. Hafta

2 hafta sonra sonunda kazandık.

23. Hafta

Derbide gülen taraf olmak güzel Fenerle kafa kafaya gidiyor biz 50 onlar 48.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Yapma be paok ta elenirdi aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Thumbs down

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Yapma be paok ta elenirdi aslında.

İki maçtadaçok üstün oynadık istatistiklerde onu gösteriyor zaten ama Henrike beni çıldırttı desem yeri.

24-30. Hafta Maçları

Her iki kupadan da elenince lige yoğunlaştık buna birde oyuncuların hernagi bir sakatlık yaşamamasıyla her maça neredeyse aynı 11 ile çıkmamız eklendiğinde sağlam bir form grafiği yakaladık. Son 4 hafta

Son 4 hafta Puan durumu ve Kalan maçlarımız.

Kalan maçlarımız.

Fenerbahçe'nin kalan maçları.

Fark 4 ve kalan maçlara bakılınca Fener deplasmanından beraberlik alırsak ipi göğüsleriz yoksa son dk'ya kadar sürer bu çekişme.

Trabzonspor Şampi..... gerisini getirmek sana kalır hocam rahat alınabilecek maçlar hele hele fenerin karşısında Beşiktaş var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

31-34. Hafta

Bu maça savunmada büyük sıkıntılar çekere başladım diyebilirim. Kaybetsek belkide şampiyonluk elden gidebilirdi ama bu beraberlik bizim şampiyonluğumuzun ilanı oldu.

Ve ŞAMPİYON Trabzonspor.

Yılın takımına sadece Bosingva'yı sokabildik.
    Yılın t. drektörü ben seçildim.

Yönetim başlangıç bütçesinide bu şekilde belirledi.

Bu arada Türkiye Dünya Kupasında Çeyrek finalde Cezayir'e elendi.

Tebrikler, gayet iyi bir sezon olmus. Avrupa'da bir tur daha ileri gidebilseydik guzel olurdu

Şampiyon TRABZONSPOR Tebrikler hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Teşekkürler beyler.

Hareketyli bir transfer dönemi geçirdik birazdan gelenleri gidenleri eklerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şampiyonluktan sonra Ülkenin en itibarlı takımı biz olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımdan ayrılanlar.

Yabancı oyuncuların çoğunu yollamak istiyordum hem fazla maaş alıyor hem ilerisi için bir getirileri olmadığı için bizim planlarımızda yer almıyorlardı. Zaten ilk sezon gerekli katkıyı sağlayıp görevlerini yaptılar. Artık yolların ayrılma zamanı.

Bamba 1 Milyon € ile Reims'e.
    Aykut Akgün 250 bin € Eskişehire.
    Malouda 250 bin€ Cagliari
    Bosingva 1.2 Milyon € Espanyola.
    Zokora 650 bin € Espanyola
    Celustka 2.8 Milyon € Sunderlanda.
    Jaja'nın Kayseriye transferiyle kasaya 275 bin € girdi
    Volkan Şen'in söleşmesi bitiyordu yenilerken çok para istedi 3.5 miilyon €'ya Herenven'e gitti.
    Giray'la sözleşme yenilemedik.
    Henrike sezon başında beniçok sinirlendirdi transferin son günü yolladım onuda 3.5 milyon € bedelle viitesse'ye.
    Geri kalan birçok oyuncuyuda serbest bırakarakda yolları ayrıdık.

Toplam gelir 13. 72 Milyon €

Spoiler: Gidenler. 

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri