LOGOMUZ
STADIMIZ MESTALLA
Kuralları okudum,kabul ediyorum.Ayrıca belirtmek isterim ki forumumuz da bulunan Lochness transfer yamasını kullanıyorum.
LOGOMUZ
STADIMIZ MESTALLA
Kuralları okudum,kabul ediyorum.Ayrıca belirtmek isterim ki forumumuz da bulunan Lochness transfer yamasını kullanıyorum.
Onaylandı, başarılar dilerim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Başarılar Dilerim
Başarılar.Valencia'yı severim.
![]()
TariboWest
Başarılar Dilerim.
Başarılar.
Başarılar![]()
Yorum atan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca belirteyim kariyerin onaylanma aşamasında Ligde 10 Maç yaptım ve bu maçları seri bir şekilde geçeceğim.
HAZIRLIK MAÇLARI
Hazırlık maçları pek iyi geçmedi.Ama takım taktiğe ısındı bundan eminim.
TRANSFER DÖNEMİ
Yönetim hiç para vermediği için transfer yapmayı düşünmedik bile.Aksine 5 oyuncuyu satılığa çıkardım ama malesef hiçbirine teklif gelmedi.Bende elde avuçta olanla gençleri kiraya gönderip sözleşme yeniledim.
LİG MAÇLARI
La Liga 1.Hafta
La Liga 2.Hafta
La Liga 3.Hafta
La Liga 4.Hafta
La Liga 5.Hafta
La Liga 6.Hafta
La Liga 7.Hafta
La Liga 8.Hafta
La Liga 9.Hafta
La Liga 10.Hafta
LİG PUAN DURUMU
Birdaha ki güncellemede Avrupa Ligi maçlarını da atıp oyunun artık gerçek fikstürene geçerek maçları sırayla atıcam.
Bir kaç maç daha oynadım ve bununla karşılaştım sonunda yönetim elini cebine attı.
Gayet iyi başlamışsın. Fakat o iki takımla mücadele vermek zor olacak. ŞL biletini alıp yolumuza devam etsek yeterli bence.![]()
TariboWest
Basarilar![]()
Lige güzel başlamışız maçlar çekişmeli geçmiş ama çoğunu biz kazanmışız.
İlk iki sene o hegomanya yı yıkamayabilirsin ama ümitsizliğe kapılma derim. Para geldikçe kadroyu güçlendirdikçe iki takımıda geçip şampiyonluklar gelecek düşüncesindeyim. Lige güzel başlangıç yapmışsın.
AVRUPA LİGİ
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu Birinci Ayak
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu İkinci Ayak
Avrupa Ligi Eleme Birinci Ayak
Avrupa Ligi Eleme İkinci Ayak
Avrupa Ligi Grup Maçları
Avrupa Ligi H Grubu 1.Hafta
Avrupa Ligi H Grubu 2.Hafta
Avrupa Ligi H Grubu 3.Hafta
Avrupa Ligi H Grubu 4.Hafta
Avrupa Ligi H Grubu 5.Hafta
Avrupa Ligi H Grubu 6.Hafta
Avrupa Ligi Puan Durumu
Dnipro'yu geçip St. Etienne ile eşleşmek güzel olur bence. Hem rakip tanıdık hem de gruptaki rövanşı almak güzel olur.![]()
TariboWest
İSPANYA KUPASI
İspanya Kupası Dördüncü Tur Birinci Ayak
İspanya Kupası Dördüncü Tur İkinci Ayak
İspanya Kupası Beşinci Tur Birinci Ayak
İspanya Kupası Beşinci Tur İkinci Ayak
'' 55 BİN KİŞİYE YAZIK ! ''
Valencia - Real Madrid maçında Mestalla stadında tam tamına 55.000 kişi vardı.Ama gelen her taraftar 4-1'lik yenilgi üzerine Emir Bıyıkcı ismini ve futbolcuları yuhalayarak oradan ayrıldı.Ayrıca Valencia İspanya Kupasına 3-8'lik bir mağlubiyetle veda etmiş oldu.
Olsun umudumuz kırılmasın. Rakip madrid olmasa geçerdin. AL de iyi iş yapmışsın. Dniproyu geçersin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kim kimi yuhalıyor arkadaş bu takım her sene evinde 5-6 yiyor Real'den kendilerine gelsin o 55bin kişi !
Hocamızın arkasındayızz 2 sene sonra hepsi seviinç yaşarken sana karşı yaptıkları bu protesto yüzünden pişman olacak
La Liga 11.Hafta
La Liga 12.Hafta
La Liga 13.Hafta
La Liga 14.Hafta
La Liga 15.Hafta
La Liga 16.Hafta
La Liga 17.Hafta
La Liga 18.Hafta
PUAN DURUMU
'' TARAFTAR MEMNUN ''
Ligde alınan iyi sonuçlar ve takımın ilk 3'te yer almasından Valencia yönetiminin ve taraftarının memnun olduğu görüntülendi.
Arkadaşlar oyunda ara transfer zamanı geldi.Birdahaki güncellemede transferlerden bahsedeceğim.
Çok iyi gidiyorsun. Transferleri bekliyorum.
TariboWest
Vaziyet güzel , gelen ek bütçeyle bir iki takviye takımı ileri taşır..
Defansa birkaç takviye ile lig içinde bulunduğun konumu koruyabilirsin. Zaten ilk sezonda Barça ve Real'i geçmek bi hayli zor oluyor. AL'de Dnipro elenmeyecek takım değil. Konoplyanka ve Guiliano'yu tut yeter![]()
Başarılar, andres guardado çok iyi performans göstermişhangi pozisyonda oynatıyorsun?