1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Siyah'la Beyazı Fado Ezgileri İle Sahaya Dökeceğiz. - Vitoria Guimaraes - Sezon I

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Default Siyah'la Beyazı Fado Ezgileri İle Sahaya Dökeceğiz. - Vitoria Guimaraes - Sezon I

Dortmund Kariyerinde Yaşadığım Ciddi Sıkıntımdan Ötürü Kariyeri Kapatmak Zorundaydım. Dün Gece Onunla Uğraştım. Virüs Taraması Ivır Vızır o İşlerle Uğraştım. Çözdüm Sayılır Umarım Bu Kariyeri'de Pc Sorunu Yüzünden Batırmış Olmam.

Gelelim Seçtiğim Takıma Yani VİTORİA GUİMARAES'e

Takım Normal Şartlarda portekiz liginin 17 haftası geride kaldığında 4. sırada yer alıyor.

Topa Sahip Olmada 8.(%48) Pas Ortalamasında 7.(%73) Hava Topunda 4.(%53) Orta Açmada Lider(%26) Maç Başına Şut Atma'da 4.(11.8) İsabetli Şut Atma'da 5.(5.0) Korner'de 3.(6.8) Maç Başına Ofsayt Zamanında 6.(1.6) Takıma Yapılan Faulde Lider(17.2) Yaptığı Faulde İse 3.(16.1) Sırada Yer Alıyor.

Kaynağını Alt Linkten Aldım.
    Portekiz Premier Lig - 2014/2015 - Puan Durumu, Fikstür, Maç Sonuçları, iddaa İstatistikleri, Haberler, Forum, Anket @ Mackolik.com

Bizim Yapmamız Gereken Şey Takımı Biraz İstatistik Bakımından Daha Yukarıya Çıkartmak Olacak. Bakalım Başarabilecek'miyiz? Şimdi Konuşma Zamanı Değil İcraat Zamanı!!!!!

Stadımız Estadio Dom Alfonso Henriques

Taraftar Grubumuz VIII Exército

En Önemli Oyuncumuz. #11 Andre Andre.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
    Kuralları Okudum Ve Kabul Ediyorum.

Not: Kariyer Birer Gün Arayla Güncellemeye Çalışacağım Biraz Görselliğe Önem Vermek İstediğim İçin Bu Yola Başvuruyorum. Şimdiden Takip Edecek Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.

Hadi Bakalım, Pek Umudum Yok Ama İyi Eğlenceler yeniden

Tapatalk 2 ile gönderildi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar hocam

Başarılar hocam Protekiz ligi zordur kimin kimi yeneceği belli olmaz her zaman tetikte olmakta fayda var.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri