![]()
![]()
Süper yaw. Ama daha sonra daha çok başarılı olan futbol kulüplerine yöneliyorlar
![]()
Espri güzel de..
Böyle şeyleri Cafe'de konuşsak daha iyi..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
ben hayatımda emeklemisligim yok ondan Trabzonsporluyum![]()
vardır vardııırrrrr
![]()
Emeklemeden olmaz.
![]()
HahahahahGüzel espri
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
emekleme olayı bursasporlular için başka bi düşünce bizde emekleme yoktur timsah yuruyuşu vardırr![]()
Fenerbahçeliyim ama espiri güzel ve mantıklı sağ ol paylaşım için.![]()
çok yaratıcı bir espri olmuş
Güzel EsPrİ
Espiride kesinlikle art niyet yok. Anlayışınız için siz değerli forum üyelerine teşekkür ederiz.
MİLLETVEKİLLERİ DE TİMSAH YÜRÜYÜŞÜNDE![]()
Kızılcahamam kampında timsah yürüyüşü...
AKP'nin Kızılcahamam toplantılarının dünkü bölümünden sonra milletvekilleri, Kızılcahamam Stadı'nda yarım saat çift kale maç yaptı.
--------------------------------------------------------------------------
AKP'nin Kızılcahamam toplantılarının dünkü bölümünden sonra milletvekilleri, Kızılcahamam Stadı'nda yarım saat çift kale maç yaptı. Maçta Çalışma Bakanı Murat Başeskioğlu ve Tarım Bakanı Sami Güçlü rakip takımlarla mücadele ettiler. İki bakan sık sık karşılıklı top kapma yarışında ilginç enstanteneler ortaya koydular. Maçta, Güçlü'nün sarı takımı gol attıktan sonra Çalışma Bakanı Başesgioğlu'nun önünde timsah yürüyüşü yaptı. Gol sevincini yaşayan milletvekillerinin timsah yürüyüşünü Başesgioğlu da tebessümle izledi. Vatan
baya güzel esprii....
teamsah olm manyak bi espri yaw tbr ederimm.
Eyw.saolası gardaş. şerefeeOriginally Posted by bursa_mc
![]()
![]()
yeminliyım kardeş alkol yok artıkOriginally Posted by teamsah
![]()
![]()
Peki o zaman tezahürat yapalım.Originally Posted by bursa_mc
YEŞŞİİİİİİLLLLLLL
yapalım
BEYAZ
AYAKTA TUTAN BİZİ AŞKINDIR TEXASLILAR SANA AŞIKTIR
EĞER SONUNDA OLMEK VARSA YOLUNDA
CANIM FEDA BURSASPOR A
CANIM FEDA BURSASPOR A
SEVGİNDİR BİZİ YAŞATAN SEWGİNDİR BİZA AYAKTA TUTAN
EĞER SONUNDA OLMEK VARSA YOLUNDA
CANIM FEDA BURSASPORA CANIM FEDA YEŞİL TİMSAHA
Şampİyooonnn
bursaaaaaa
eyw. güzel oldu![]()
cok guzel bır resım yahu..
demek bende bursaspor'luydum
![]()
Originally Posted by Abuniss
kesinlikle
![]()
Yaw ne güzel bir ortam oluşmuş burada beaw. Timsah yürüyüşü yapasım geldi![]()
![]()
![]()
Allah Allah ne alaka yavben aslan gibi yürüyodum ne farkı var hatta trabzonlularda kaplan gibi yürür
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
seni kandırmışlar aslında o tımsah yuruyuşu![]()
Abi ben hala yürümeyi öğrenemedim hala timsah gibi yürüyorum.İşe gidip gelirken, sinemaya giderken hep timsah yürüyüşü.
Bazen bana katılanlar oluyor Heykel'den Altıparmak'a kadar kilometrelerce uzunluğunda timsah yürüyüşü yapıyoruz.
Guinness rekorlar kitabına girecez birgün, resmi başvuru istiyorlar
![]()
![]()
![]()
başvur be belki kabul ederler bende gelirim çorbada bi tuzumuz olsun![]()
siz Song'un attığı golden sonraki yürüyüşünü görmediniz herhalde, biz işte aynen öyleydik..![]()
Evet ben de tam Song'un yürüyüşü benim de aklıma geldi, bahsedecektim. Siz de çocukluğunuzda onun gibi yürümüş te olabilirsiniz.Originally Posted by nart_susruko
![]()
Ama Timsah yürüyüşü Bursaspor'umuza ait sembolik bir sevinç gösterisi.![]()
İnş. yeni sezonda timsah yürüyüşlerimizi bol bol yaparız.
HeheOriginally Posted by bursa_mc
ben de çok isterim ama geçen sene Antalya maçındaki protestolardan sonra Guinness rekorlar kitabına girmek için kilometrelerce uzunluğunda yapılacak Timsah Yürüyüşü de iptal edilmişti. İnş. Sn.Murat Yanıklar tekrar bunu gündeme getirir de tüm dünyaya kilometrelerce uzunluğundaki timsah yürüyüşünü göstermiş oluruz. Çünkü ilginç Guinnes Rekorları tüm dünyada
Haberlerde gösteriliyor. Düşünsenize hertaraf yeşil - beyaz ve kilometrelerce uzunluğunda timsah yürüyüşü ve mahşer meydanı gibi kalabalık ve yapılan tezahüratlar, yakılan yüzlerce meşaleler. Gösteri bilttikten sonra onbinlerce kalabalıktan kopan müthiş çığlık ve alkışlar. Ben az bile söyledim. Çünkü böylesine Bursaspor sevdalısı ateşli bir şehirde bu Timsah Yürüyüşü Guinness Rekor organizasyonunda ortalık yıkılır. Millet zaten heyecan arıyor. Bu sene bu rekor denemesi tekrar gündeme gelebilir.