http://mizah.milliyet.com.tr/komikvideo.asp?id=130&tur=
Adamlar geçti pianonun arkasına sonra yüzlerce kişinin önünde sıyırdılar donları ve cinsel organlarıyla başladılar piyano çalmayahemde süper çalıyorlar
![]()
http://mizah.milliyet.com.tr/komikvideo.asp?id=130&tur=
Adamlar geçti pianonun arkasına sonra yüzlerce kişinin önünde sıyırdılar donları ve cinsel organlarıyla başladılar piyano çalmayahemde süper çalıyorlar
![]()
Adamlar yetenekli![]()
![]()
![]()
haya duygusu kalmamış,pislik insanlar.bunu nasıl tasvip ediyorsunuz anlamıyorum?![]()
Originally Posted by anlviper
dogru sölüoun adamaların kabileyeti var!bunu yapmaları bile basarıkeske bu türkiyede olsaydı caldıkları yerden öperdim valla
![]()
sen iste yeterki araya adam koyar getiririz.1 defamı öpeceksinOriginally Posted by stuns_cenk
![]()
o alışkın gaza gelirse 20 kere öper
bi üçkağıtlık olduğu belli ama izahını yapamam (uyarı almak istemem)![]()
noluyo laaaa burda töbe töbe allahım günah yazmaOriginally Posted by şampiyon
forumdan soğutcanız beni yav![]()
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
aynen katılıyorum..Originally Posted by şampiyon
biraz dikkat et istersen herşeye lan falan yazıyosunOriginally Posted by gezenti
![]()
sağol kardeş.Originally Posted by umutumut67
yok usta yanlış anladın yahu ben olaya biraz mizah katmak için yazdım onu hem lan değil laaa ama istersen editleyebilirim...Originally Posted by pessy
pessy bencede gökhan bu şekilde yazacak bir insan değil,sen yanlış anladın heralde.zaten kendisi açıklamış.Originally Posted by gezenti
ya benim yaşım 19 ben zaten şampiyonda benden büyük yani sanal abimOriginally Posted by şampiyon
sayılır bende kendimden büyüklere saygısızlık etmem...
Abi haklısın.Bu mu yetenek.Ayıp ya.Haya denen bişe yok....Originally Posted by şampiyon
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
adamlara helal olsun valla...
haya kalmamış deme abi nereleriyle çalıyorlar sanıyorsun=)=)Originally Posted by şampiyon
O yüzden haya kalmamış abi...Originally Posted by comandante
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
abi anlamadın haya kalmamış diyorsunuz da adamlar hayalarıyla çalıyo=)
ya arkadaslar ben onu bunu bilmeme gelsinler türkiyeye cıksınlar ve calsınlar!ben onların caldıgı organları dahil her yerini öperim!yeter ki gelsin ve calsınlar!
![]()