1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: türkler ikiz kulelerden nasıl kurtuldu?

Talking türkler ikiz kulelerden nasıl kurtuldu?

ya çok manyak matrak bi milletiz yaa

çöken ikiz kulelerde çalışanların büyük bir bölümü öldü. Kulelerde çalışan Türklerin büyük bölümüyse hayatta... Basına yansıyan hikâyelere göre Türklerin kurtuluş sırları şöyle :

En kötüsünü düşündüler : Bina sarsılınca Türklerin akıllarına iki olasılık geldi : Ya uçak çarptı, ya deprem oldu. ABD´lilerse sistemlerde patlama oldu diye düşündü. Türk ´Nasıl kurtulurum´u planlarken ABD´li masasında çalışıyordu.

Anonsları dinlemediler : Resmi emirleri ciddiye almayan Türkler, izdihamı engellemek için hoparlörden yayılan "Binayı terk etmeyin" uyarılarına aldırmayıp hemen merdivenlere yöneldi.

Cepler hep açık : Tam bu sırada en ciddi toplantıda bile kapamadıkları, tuvalette dahi yanlarında bulundurdukları cep telefonları çaldı, dostları "çabuk kaç, binaya uçak çarptı" diye uyardı.

Emniyet şeridini ihlal : Binadan kurtulan bir Türk´e kulak verelim: Amerikalılar merdivenin sağından tek sıra halinde iniyordu. Polise "Neden solu kullandırmıyorsun?" dedim. "Yukarı çıkanlara ayırdık" dedi. Gülüp tek başıma soldan jet gibi indim. 2 dakika sonra bina çöktü.

İleriyi gördüler : Kurtulan bir Türk kızı anlatıyor : "Binadan çıkınca hemen uzaklaştım. Çünkü depremde binalar sallantıdan 15-20 dakika sonra çökmüştü. ABD´lilerse binanın önünde telefonla ´Kurtuldum´ diye müjde veriyorlardı. Kuleler çökerken sanırım altında kaldılar."

(ama ben bu olayın amerikann yaptığı bişi olarak düşünüorm isteyen tıklasın http://www.pirsultan.net/haber_detay.asp?ID=510)

link ölmüş o ama burdan okunabilir http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21407

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

turk milleti olarak olagan seyleri yapmisiz hayatta kalmisiz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

en akıllıcasıda bı zaten
    So what?
    Saike

evet garip olanda bu aslnda çognlkla yapılmaması gerekeni yaparız ama neyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olmayacak işler de değil yani.. yalnız ordaki herkes Türk olsa işler biraz değişirdi.. bu şey gibi..bi sporda kuralları bilmeyen birinin hakem olmadığı bi yerde sürekli faul yaparak topu kazanması gibi bişey

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

oradakilerin hepsi turk olsaydi binanin cokmesine gerek kalmadan herkes olurdu valla

Bİz buyuz işte

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

türküz her işten alnımızın akıyla çıkarız

S-B-Z Misafir

süper yazı olmuş,Türk Türklüğünü yapacak elbette,her yerde ve her zaman

ne kadar dogru tartisilir

türküm dogruyum övünürüm arkadaş bu sebeble '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''

Mesaj Yetkileri