1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hukuk Devleti nedir ya?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Question Hukuk Devleti nedir ya?

Beyler ben bi zekilik (!) yaptım ve demokrasi ödevine gönüllü oldum hoca bana aynen şunları yazdırdı araştır gel dedi:

Hukuk Devleti nedir? Bu kavram nereden geliyor? Nasıl bir devlet anlayışıdır?

Ödevim bu bana yardımcı olabilecek biri varmı internete bakıyorum ama çok uzun ödev için yarım sayfadan fazla olmasına gerek yok şöle aklımda kalabilecek şekilde anlatabilir misiniz lütfen
    şimdiden saolun

arkadasim internette buldugunu yaz hocan daha cok begenir az yazarsan hocan tamam diyerek gecistirir ama uzun ve güzel yazarsan hocan ozaman senin ödevlerine cok sadik oldugunu anlar ve sana sözlü notu verir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    arkadasim internette buldugunu yaz hocan daha cok begenir az yazarsan hocan tamam diyerek gecistirir ama uzun ve güzel yazarsan hocan ozaman senin ödevlerine cok sadik oldugunu anlar ve sana sözlü notu verir.
    ama hoca aynen şöle söyledi
    bana uzun uzun yazıp getirmeyin kendiniz anlatabilecek şekilde olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

işin yaş senin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hukuk nedir? Önce bunu kendine bir sor. Sonra cevabını vereceksin hukuk devleti için.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

S-B-Z Misafir

Türkiyeyi düşün ve bunun tam tersini yaz al sana hukuk devleti
    hortumcuların,teröristlerin,katillerin,esrar ve eroin satanların,çocuk yaştaki kızlara tecavüz edenlerin vb. keyfi olarak salıverilmediği,çok az cezalarla savuşturulmadığı bir ülke düşün.Anayasada yazılı kanunların,herkesin önünde ve herkese eşit şekilde uygulandığı bir devlet düşün.
    çok basit bir ödev aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

abi bulduğun kaynağı 3-4 kere oku sonra aklında kalanları yaz...

Quote Originally Posted by şampiyon
    Türkiyeyi düşün ve bunun tam tersini yaz al sana hukuk devleti
    hortumcuların,teröristlerin,katillerin,esrar ve eroin satanların,çocuk yaştaki kızlara tecavüz edenlerin vb. keyfi olarak salıverilmediği,çok az cezalarla savuşturulmadığı bir ülke düşün.Anayasada yazılı kanunların,herkesin önünde ve herkese eşit şekilde uygulandığı bir devlet düşün.
    çok basit bir ödev aslında.
    bencede arkadaşımızın dediği gibi
    ilk önce bi düşün sonrası gelir zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by senderson
    abi bulduğun kaynağı 3-4 kere oku sonra aklında kalanları yaz...
    aynen nettekini oku aklında kalan önemli yerleri yaz ya da çıktı al önemli yerlerin altını çiz

Mesaj Yetkileri