ardayi nasil aldin onu merak ediyorum gs onun icin en az 5 milyon mu 6 milyonmu ne istiyor
birader helal olsun. gerçekte çokk ii bi sezon. başarıların devamını dilerim.
bu arada ardayı almadın kiralık herhalde..?
ha prd tebrikler...
brafo valla
ne yaptın yahu ben antep ile küme düştüm![]()
şampiyon+türkiye kupası+hile gibi geli bana ama hilesizse bravo
Taktigini bizle paylasirmisin.
diziliş zaten resimde var..
Mentality = Attacking
Creative Freedom = Normal
Passing = Short
Tempo = Quick
Width = Normal
Closing Down = Often
Tİme Wasting = Normal
Defansive Line = Normal
Tackling = Hard
Focus Passing = Mixed
Marking = Zonal
Target Man Supply = Miced
Tight Marking işaretli
Use Target Man işaretli
Play Offside İşaretli
Deplasmanlarda mentality normal
passing uzun oluyor o kadar
AMC ler yaratıcı pas isabeti yüksek olsun.. Resimde arda gobekte gozukuyor ama normalde AMC oynadı..
Bence onemli olan orta 3 lü..
3 üde DMC idi bende
Sumulikoski, Djair, Batista-Yedek (Kemalettin)
Mantık su DMC ler cok koşsun top kessin orta saha savaşsın..
AMC lerle ST ler sonuç elde itsin..
AMC nin hızı ve koşma oranı hiç ilgilendirmiyor beni..Sadece 3 lü önemli diye düşünüyorum..
He tabi biz bunu hayal edip bu şekilde düşünüyoruz.Ne şekilde oyun açısından mantıklı onu bilemeyiz tabi..
Ben bursayla şampiyon oldum tamam ama galatasarayla 2. bile olamadığım cok zaman oldu..Hepimizin bildiği gibi.. Olmayınca olmuyor...
Kardes konunu yanlis yere acmissin![]()
![]()
![]()
konunu fm olaylar ve hikayeler bolumune acman lazimdi![]()
![]()
taktigini soylermisin![]()
![]()
bu arada kadron kotu ama nasil nagmaglup oldun![]()
antreman programin varmi![]()
kardes boyle olmaz programi upload yap
) zaten bursaspordan ben cok korkuyom ligde oynarken..
bi sorum olcak hami mandıralı güzel oynuyomu ??
![]()
Tavsiye ederim..60 dan sonra..Bende bi takıntı var kondisyon maçta 80 altı oılursa 79 falan uyuz oluyorum.Anında oyundan alıyorum.O sırada sokuyorum ..Al free zaten..Bişi kaybetmezsin..BAzen cok cok iyi cıkıyor..Bu oyunda kemalettin cok iyi çıktı..
Bu arada baktım Seria A da Sampdoria şampiyon oldu..garip bi oyun oldu ya
![]()
walla sen hile yaptınmı yapmadınmı bilmem ama
şu an benim oyunumda 8 maçları oynuyoruz
Bursa 3.
1.2.3 aynı puana sahip
ben arkalarından 3 puan farkla 4. yüm
yani bursa çok ii
tebrikler kardeş, hilesiz ise güzel başarı.
peki ya avrupa kupalarında ne yaptın?
Ben yakalşık 12 yıldır bu oyunu oynuyorum. Bu başarıda hile var. Hiçbir şekilde bu kadro ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı geçemez. İnanmayın böyle şeylere arkadaşlar.
En masumane hile kaybettiğin oyunu save etmeden oyunu yeniden açmaktadır... Bilginize
ya hile yok dedik hala laga luga..Arkadaşlar böyle muhalefet olunacaksa forumun bu bölümü kapatılsın..
2003 girişli bir üyeyim.Hiç gereksiz bir mesaj atmamışım.28 yaşındayım ve amigadan beri manager'lik oynarım.İlk defa küçük takımla ilk seneden paylaşılmaya değer bir başarı yakaladık.O yüzden koyduk.
Uzun senelerden beri bu oyunu oynuyorum diyenler ekran görüntülerinden lig tablosuna baksın.Gençlerbirliğinin 3 büyüklerin üstünde bitirdiğini görsünler.Ayrıca büyüklerin kaç maç yenilip kaç maç berabere kaldıklarına dikkat etsinler ve oyunu sonra yorumlasınlar. 12 kez berabere kalmışım ve sadece 42 gol atıp gene sadece 12 gol yemişim.Birazda taktiğe bakarak nasıl bir oyun sistemi ile oynandığını düşünsünler..İnsanlara bok atmak kolaydır ayrı mesele..
Cevap hakkı doğduğu için bazılarına bi iki gün daha bekleyeceğim sonra topic'i silicem ve bundan sonra forumda tek post dahi yazmayacağım.Birey olarak forumda bu kişileri sadece bu şekilde protesto edebilirim.
Bunun nedenide 12 senedir bu oyunu oynarım böyle şeylere inanmayın diyen olgun arkadaşın postudur.Kendine adam diyen onun mesajını hakaret olarak algılar..Bende öyleyim..!!!!!
Tebrikler kardeşim...