evet arkdaslari elinizde imkaniniz olsa neler yapardniz mesela ben skinler grafikler yapmak isterdim fakat bilmedigim icin yapamiyorum sizin yapmak isteyipte yapadiklariniz?
evet arkdaslari elinizde imkaniniz olsa neler yapardniz mesela ben skinler grafikler yapmak isterdim fakat bilmedigim icin yapamiyorum sizin yapmak isteyipte yapadiklariniz?
bende turkce callismalara katilip katkida bulunmak skin ler grafikler yapmak isterdim
vaktim olsa irc server yapardim .. herkesin ortak bir noktada bulusup sohbet etmesi icin .. ekonomik imkanim var ama zamanim yok ..
ingilizcem yok olsa tr yamaya destek vermek isterdim onun dışında grafiksel çalışmalar yapmak isterdim ama tek bildiğim face pack onuda yaptım zaten skin,forma falan öğrensem onlarıda yaparım inşallah
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bölüm sorumlusu olmak isterdim...
türkçe yamaya destek olmak isterdim...
ama maalesef ki hiçbiri için zamanım yok..
Ayazda yatarım, sırtımda taşırım, hammallık yaparımm..![]()
oyuncu ve takim incelemeleri yapmak isterdim(cok yakin zamanda baslayacagim)
face pack ve türkce yama yapmak isterim ama bi bilsemmmm
türkçeleştirmede yardım etmek isterdim(eliden geldiği kadarda olsa)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bende turkcelestırmede yardım etmek ısterdım...turksportal a ozel avatar vb seyler yapmak ısterdım...yanı elımden gelen herseyı yapmak ısterdım...
Herkes birşeyler yapmak ister. Ancak kendiniz için de birşeyler yapın arkadaşlar.
Siz meraketmeyin. Biz sizin için varız burda.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Her seyı yapmak ısterdım
site huzurunu bozanları önce uyarıp sonra postalamak isterdim.
Benim isteğim TSI için incelemeler yapmaktı. Onuda yapıyorum zaten![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
birilerine faydalı olabilecek bişeyler yapabilmekti ki onuda fırsat verildikçe yapıyorum zaten.
Hep daha iyisi, en iyisi...
"YÜCE ATATÜRK"
Türkçe çalışmalara katılmak isterdim
Elimden geldiğinin hepsini yaptığıma inanıyorum..
Önemli olan istemek değil istedğinden daha fazlasını yapabilmektir. Eğer bir sınır koyarsanız en fazla oraya ulaşabilirsiniz ama sınır koymassanız belki düşünmediğiniz yerlere gelebilirsiniz...
bizler ne yapıyorsak Turksportal'dan daha çok sizler için yapıyoruz. yaptığımız en ufak bir şey için sizlerden güzel şey duymak zaten bize yetiyorda artıyorda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
elimden gelen herşeyi yapmak isterdimm
ben forma yapmak isterdim şöyle Mehmet abi(FenerBahceli) gibi karizma formalar