ya bende 256 ram var. 05 hafif ağır çalışıyordu acaba 06 da daha kötü olur mu. olursa orta perfermans olarak kaç ram iyi gider.bi de ben demosunu oynamadım onun hızı nasıldı![]()
ya bende 256 ram var. 05 hafif ağır çalışıyordu acaba 06 da daha kötü olur mu. olursa orta perfermans olarak kaç ram iyi gider.bi de ben demosunu oynamadım onun hızı nasıldı![]()
256 ram ile tek lig ile idare edebilirsin veya small dbde bir tam detaylı ülke ligi oynayabilirsin.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Ben şahsen FM 2005 ile FM 2006 hızı arasında pek bir fark görmedim hatta bana bazı yerleri daha hızlı geldi oynıyabildiğim sınırlı süre içersinde..
temayı cachelemesi mesela hızlandıran bir yön
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bende de 512 ram var.. öyle sanıyorum geniş dbye 2 lig gelir gibime geliyor..
Yeni Fm daha mı hızlı ne?Geçen sefer ağız radıyla 2 sene bitiremezken şimdi neredeuse sezonun yarısındaım...
oyuncu resimlerini koymazsamn databaseyi küçük seçip arkaplan değişimini kaldırırsan iki ülkenin birinci liglerini rahat oynayabilirsin ama oyun ilerledikçe ne olur bilemem....
ben yine abarttim galiba
9ulke 15 lig acik bende
abi uçmuşun... ben 1 gb ram'le 7-8 ülkeden sadece 1. ligleri seçiyorum... o kdar bana Yetiyo..
bilgisayarının özellikleri ve oyunun hız durumunada yazsaydın keşkeOriginally Posted by FM_Mania
Mustafa BudakTurksportal
Ben 5 ülke 11 lig seçtim.Hız fena değil.Hatta geçen seneden iyi diyebilirim.Bilgisayarımın özellikleri Intel Celeron 1.8 işlemci,512 mb ram,128 Nvdia FX 5200 ekran kartı.Ama database small.
Ben 256 Ram 1.5 lik Celeron Dizüsümle Tek lig Full detay ve de Normal database açtım (tabi 2. ligde açık.Neme lazım baktık durum kötü.Kapağı Bresciaya atabilelim)
Oyun oldukça hızlı ilerliyor.Hatta eski Fm ye göre daha hızlı olduğu kesin...
arkadaşlar ne yapıyosunuz yaa 8 ülke 9 ülke çıldırdınız mı? ben her zaman 2 yada 3 ülke seçerdim ama artık tek ülke ve 2. lig seçiyorum 1gb ram le uçuyorum hız olarak..
Hile yapıyorlar diyeceğim.Umarım kavga çıkmasOriginally Posted by tontonzolamoukoko
![]()
yani saçmalık bence 9 ligmiş..
şuan 3 ülkede 3 lig seçili bende hız olayıda gayet güzel...
Özelliklerden ne haber?
768 ram var işlemcide p4 2.4 mhz....256mb ekran kartı var...
Eem.Peki hocam 256 rami bana gönderirmisin
İkimizdede 512 ram olsun.Keyifli keyifli Fm oynayalım.
Yok abi geniş düşünüyorum.Yani şöyle
Türkiye-2.lig b kategorisi ve üstü
İspanya-2.lig ve üstü
Almanya-2.lig ve üstü
İtalya-2.lig ve üstü
İngiltere-2.lig ve üstü
Ben Beşiktaşı aldım mesela.Sonra başka takımlara geçmek için yani sonsuza kadar aynı takım aynı lig sıkıyor.Teklifleri değirlendirmek için.
Baktım kovuldum geçerim ispanyaya bir 2.lig takımının başına daha fazla iş imkanı...
Google hile yapıyorlar deme kavga çıkar...![]()
![]()
Yapan tandığım çok da.Yanlış bilmiyorsam Fm nin en yaygın hilesi Fm Scout ile beraber...
ooo o zaman senin piyasadaki bütün ramleri toplaman lazım.....![]()
İşte.Zaten Ediz le anlaştık.Ben ona resim göndercem oda bana 256 ram gönderecek...
resmi alırım haberin olsun...
O zaman sende bi 128 çatlat![]()
cık ben korsan alacam....![]()
Ben daha iyi performans alıyorum 2006'dan yani oyun daha hızlı bana göre.Ben daha önce 8 ligde zorlanırdım biraz ama şu an çok daha hızlı oynayabiliyorum.
ya ben daha öncede dediğim gibi 1 gb ram ile
- Türkiye
- İngiltere
- İtaLya
- İspanya
- Almanya
- Fransa
- İSkoçya ( hearts takımını şiddetle tavsiye ediyorum...)
- Hollanda
Liglerini Açiyorum... Database tabi ki small aslında normal'de oyanrımda ben bi save açtım mı kafadan 2020'ye kadaR gittiğim için genellikle small'da kaliyoR..
Yalnız inanılmaz zevkli oluyoR... Eer biraz başarılıysanız 4-5 takımdan birden teklif gelebiliyoR... Aynı gerçek hayat gibi... Birde keşke o teklifleri erteleme imkanımız olsaydı... Bir anda gelince hepsi insan bi şok oluyo wee düşünüyor hanigisini seçsem acaba die.. : )
* Ewet Can sen bana REsmini gönder ram'ini hemen kargoya weriyoruM...![]()
Ben 512 ile 6 lig oynuyorum ama daha yeni başladım ileride nolur bilmiyorum şimdilik gayet hızlı hatta 2005 den daha hızlı diyebilirim.....
ben 9+2 lig seçdim bakalım ne olacak...