Aylar önce çekilmiş bir resim ayağındaki parmakları sayarsanız altı tane olduğunu göreceksiniz.
![]()
Aylar önce çekilmiş bir resim ayağındaki parmakları sayarsanız altı tane olduğunu göreceksiniz.
![]()
gerçektende 6 parmağı var çok şaşırdım ya
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Benim bi arkadaşta var elinde 6 parmak var, aynen böyle. Ben de Appiah'da görünce şaşırdım yaf.![]()
Ilginc gercektende.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Anaa Harbidende 6 Parmagı Var :O
evet bazı insanlarda oluyo görmüştüm önceden bi mankendede var 6 parmak şenay akay galiba
Evet bazı genetik bozukluklarla böyle durumlar olabiliyor. 6 parmaklı benim de arkadaşım vardı. Ama ilginç olan Appiah'ın 6 parmağının olduğunun daha önceden duyulmadığıdır bence...
"YÜCE ATATÜRK"
Evet ilginç.....
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ilk defa duydum ilginç acaba sol ayağıda öyle mi??
ben zaten diyodum appi insan değil diye![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bende şaşırdım bu arada batuhan o site gazetelerin arşivleri olan sitemi eğer öyleyse linkini verirmisin bi ara nedvede gs forması giydirmişti foto spor o gazeteye bakıcamda![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben haberlerde görmüştüm birinde daha 6 parmak var diye
çok ilgincime geldi doğrusu
So what?
Saike
abi en soldaki parmak deil galiba ayy böyle şey olurmu ya![]()
alla alla.. yok yaw bole şey olmaz![]()
allah allah adamın gerçektende 6 parmağı var...
walla gercektende cok ilginc,appiahin 6 parmagi var ve hickimse bundan söz etmiyo bu daha ilginc.
kedidir o kedi
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
yaa o sondaki parmak deil şişik
bence de parmak değil...bildiğin ayağın ön kenarı.e appiahın ten rengini de düşünürsek doğal bi göz yanılması bence...
ya parmak sayısını bilmem de genel bir yargıyla 3 bacağı olduğunu söyleyebilirim=)=) bence ...
O şişiktir, göz yanılmasıdır falan demişsiniz de öyle şişik olur mu ya; kocaman.. Bence parmak o. :S
yaa ister 6 parmağı olsun ister 5 bizene adamın parmak sayısındanAdam sahada görevini yapıyorsa sorun yok
adamın özeline girmeyin
![]()