1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Laz Ziya Ne Hallere Düştü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Laz Ziya Ne Hallere Düştü

Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil 120 kontör borcunu bile ödeyemiyor. Oturduğu mahalleli esnafa borcunu ödeyemeyince kaçmak istedi. Bunu farkeden halk kamyonun yolunu keserek olay çıkardı.

Market sahibi, borcuna karşılık çamaşır makinesini istiyordu, büfe sahibi 120 liralık kontör borcu için halıyı... Eşyaları indirmek istemeyen şoför ile mahalleli kavgaya tutuştu. Motosikletli polisler geldi, kavgayı ayırmaya çalıştı.
    Sonunda polisler İstemi Betil'i telefonla aradı. "Ankara'dayım" dedi ünlü oyuncu. Sonra evinde olduğu anlaşılınca, mahalleli eve hücum etmek istedi. Araya polisler ve haber ekibi girdi.

İstemi Betil sonunda dışarıya çıkıp, mahalleliyi teskin etmeye çalıştı. "Bir yere gitmiyorum. Buradayım. Bir yerden para bekliyordum, gelmedi. Bugün gelecek, hepinizin borcunu ödeyeceğim" dedi. Sonra genç muhabire döktü içini: "Hayatımda hiç böyle rezillik yaşamamıştım. Bunları hak etmedim..."

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Cok yazik olmus.Nereden nereye...

Insallah borclarini kapatir en yakin zamanda,ne diyelim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende tv.de izlemiştim borçlular kapısına dayanmıştı vs. yazık gerçekten inş. kendini bir an önce toplar

Nesil
    2006

Oyunculuk yanında dublaj da yapıyordu.Yüzüklerin Efendisi'nde Gandalf'ı seslendirmişti.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

bu adamın çok zengin olması lazım belgesel seslendirmeler dublajlar diziler şaşırdım

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006

Tiyatrocu milleti Tiyatro yapıpta zengin olan yok tabii develt oyuncuları için geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hey gidi gençlik hey.

Yazık ya nerden nereye???

Nesil
    2006

çok yazık yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım durumu düzelir...
    So what?
    Saike

Hiç üzülmedim. Yaptığı işlerden kimbilir ne kadar kazandı ama paranın varlığında kıymetini bilemedi demek ki.! Tutarlı olsaydı...

Mesaj Yetkileri