Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Tarzanlar(Manisa) geri döndü

Default Tarzanlar(Manisa) geri döndü

Sevgili turksportallılar uzun süredir aranızdayım. Fakat aktif olarak pek bulunmadım sadece forumları takip ediyordum. Bende düşündümki bende bi kariyer yapayım artık. Neyse bu giriş bölümünü yazmaktaki amacım ilk kariyerim olcagı için öneri, olumlu, olumsuz eleştrilerinizi bildirmeniz çünkü ilk kariyerim olacagı için hatam cok fazla olacaktır. Neyse lafı fazla uzatmadan başlıyayım.

memleketim olan Manisa/Demirci de evimde televizyon seyretmekteydim. Bir baktım Ersun Yanal rahatsızlanmış ve V.Manisa teknik direktör aramaya başlamış Ersun baba bizi bırakıyomu yoksa dedim. sonra aniden telefonum çalmaya başladı bilmediğim bi numara

H.Ç:Merhaba Ben V. Manisaspor Kulubü Başkanı Haluk Çubukçu
    B.B:He bende Fatih Terim ne istemiştiniz?
    H.Ç:bırakın şakayı Ya sizi takımızın başına getirmek istiyoruz.
    B.B:Ya git kardeşim kafa bulma benle git başkasıyla dalga geç kontor bol geliyorsa bana at bende hiç yok böyle dalga geçme işlerinde kullanma

Neyse telefonu kapattım ve tv yi izlemeye devam ettim. Bi baktım Halil Çubukcu ekrana fırladı. Takımımızın başına Berkay Barutcu yu getirmeyi düşünüyoruz dedi ama kendisine ulaşamadık dedi. Bende bu durumu görünce hemen telefonuma sarıldım. Aradım ve yanlış anladıgımı söyleyip özür diledim sonra yarınsı gün beni Manisaya çağırdılar. Sözleşmeyi okumadan imzaladım para bile konuşmadım ve V. Manisaspor un yeni menejeri Berkay Barutcu idi

Zaman kaybetmeden kombine fiyatlarında indirime gittim
    Tüm Turksportal ailesini kombine bilet almaya yani maçlara davet ediyorum

Transferler ve hazırlık maçları az sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarılar hayırlı olsun Berkay abı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Başarılar Dilerim

Basarilar diliyorum ersun abi yide bi ziyareye gitseydin nesi varmis olmus mu yoksa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hee arkadaslar benim kariyerede bi bakiverseniz guzel olduguna inaniyorum gormemis olanlar olabilir hikayeyi zevkle okucaginiza inaniyorum

Öncelikle takımı kurdum ve gördüm eksik yok. Takviye yapabilirs bütçemiz sınırlıydı 1.5 m ABD doları. Hemn baktım satılabileceklere para edecek bitek Selcuk İnan vardı onu allayıp pullayıp fb ye sattım yabancıları ise yolladım çünkü yerlerine çok kaliteli elemanlar gelecekti ve işte gelenler gidenler

Gelenler

Gidenler

Selçuk İnanı sattıktan sonra param 4,5 m kadardır birden aklıma bi fikir geldi sene başında para istememiştim para istedim verdiler ve 9m oldu para o kadar transferi yaptım ve 9 m param vardı oyuncu almaya gerek duymadım parayı sonra harcarız dedim 550 k ya 5 tane antrenör transfer ettim ve şimdilik transferi kapadım

jose sosa kötü özellikleri çok ii ama oyunda felan çok kotü oynuo sadece frikik ten gol atabilio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    jose sosa kötü özellikleri çok ii ama oyunda felan çok kotü oynuo sadece frikik ten gol atabilio
    Türkce'ne hayranım kuppak kardeş.Şimdi bu adam kötü özellikler cok iyi oyunda cok kötü frikikte cok iyi böyle oluyor dimi acılımı.

---------------

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya kuppak soyle demıs kotu ozellıklerı bu oyunda demıs gercekte ıyı bır oyuncu demsı oyunda cok kotu demıs sadece frıkıkten gol atabılıyor demıs.

yeni transferlerden sadece doudin ve ilhan mansiz medyaya poz verirken diğerleri poz vermekten kaçındı

İlhan Mansiz

Charles-Andre Doudin

ve hazırlık maçları

fazla hazırlık maçı yapmadık bana göre takım hazırdı çünkü takım iskeletini fazla bozmadım.

ve bi arkadaş sormuştu Sayın Ersun Yanal a noldu diye?
    Hastahanedeymiş yakında ziyaretine gitcem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferler guzel bastaki kurgu da cok iidi Kombine fiyatlari falan sslerle anlatmissin bu arada photoshopu guzel yapmissin formalari guzel gecirmissin adamlarin ustune

teşekkür ederim kardeş biraz aceleye geldi yoksa daha kaliteli olurdu aslında .kariyerime gece devam etcem ilk macı yaptım aslında ligde ama süpriz artık

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar...

Ve Lig Başladı

1. Hafta

Antalya karşısında fırtına gibi essekte forvette sorun vardı çünkü kimi oynatacağıma karar veremiyordum.
    Doudin/Rafael Marques/İlhan Mansız

2. Hafta

Denizli karşısında çok güzel oynamamıza rağmen forveti bir türlü belirliyemediğim için yine başarılı olamadık Denizlinin kalecisinin devleşmeside cabası

3. Hafta

Sakarya deplasmanında yine aynı sorun Forvet Forvet Forvet ama sabrediyordum düzelecekti ama ne zmn?:S

4. Hafta

Fenerbahçe deplasmanına çift ön libero çıksam da Fb karşısında tutunamadık yine gol atamadık. 2 yarı oyunumuzla gelecek maçlar için umut verdik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olsun Berkay abı toparlanırsın ılk galıbıyet guzel ınsallah forvet sorununu cozersın

son 3 maç kötü olmuş. Ama toparlarsın merak etme.

Toplanirsin Transferler Iyi

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    başarılar...
    tşk ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

basarilar umarım basarili olursun

devam ediyoruz
    Güzel günler geliyor

5. Hafta

Forvette Doudin fırtına gibi esmeye başlıyor

6. Hafta

Ankra deplasmanında zorlansak da galibiyet geliyor

Türkiye Kupası Eleme Macı

Bu maç yedek kalan oyunculara şans verdim ama kendilerini gösteremediler Doudin yine şov yaptı

7. Hafta

Zor bir maç ilk yarı berbat bir manisa ikinci yarı adeta farklı bir takım ve Doudin şovla gelen galibiyet + Liderlik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonuclar ve ligdeki durumun iyi... Basarilarinin devamini diliyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ıyı gıdıyorsun basarılar tebrıkler ayrıca

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Sonuclar ve ligdeki durumun iyi... Basarilarinin devamini diliyorum!
    tşk ederim

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Evet ıyı gıdıyorsun basarılar tebrıkler ayrıca
    tşk ederim

Tebrikler. Manisaspor ile birincilik.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bence ilk sezon şampiyon olamassın olsanda saçma olur

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

doudinin fiyati ne kadar simdi? bu arada harika gidiyorsun

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Bence ilk sezon şampiyon olamassın olsanda saçma olur
    zaten öyle bi niyetim yok

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    doudinin fiyati ne kadar simdi? bu arada harika gidiyorsun
    öncelikle tşk ederim Doudin in fiyatı 1.685 m abd doları

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bnde evde manısa karıyerı yapıorum walla cok ii bı kadrosu war bn ılk sezonda lıgı sampıon tamamladım.ins sende ole tamamlarsın buyuk takımlar olmadık yerde puan kaybedebılıo

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Başarılar. Harika gidiosun. Forvette Doudin ile Mokoena iyi bir ikili olur diye düşünüorm.

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Başarılar. Harika gidiosun. Forvette Doudin ile Mokoena iyi bir ikili olur diye düşünüorm.
    bencede iyi olurdu ama mokoena yıllık 750.000 abd doları isteyince o iş yattı

ARKADAŞLAR BU ARADA 8,5 M ABD DOLARI PARAM VAR + 1 TANE YABANCI KONTENJANIM V.MANİSAMA GELECEK OYUNCULAR ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Birazı ile yerli genç bir santrafor alabilirsin.Tevfik Köse olabilir mesela.Yabancı kontenjanı'nı Atletico Paranese'de oynayan Chico ile doldurabilirsin.MC özellikleri çok iyi

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri