Sevgili turksportallılar uzun süredir aranızdayım. Fakat aktif olarak pek bulunmadım sadece forumları takip ediyordum. Bende düşündümki bende bi kariyer yapayım artık. Neyse bu giriş bölümünü yazmaktaki amacım ilk kariyerim olcagı için öneri, olumlu, olumsuz eleştrilerinizi bildirmeniz çünkü ilk kariyerim olacagı için hatam cok fazla olacaktır. Neyse lafı fazla uzatmadan başlıyayım.
memleketim olan Manisa/Demirci de evimde televizyon seyretmekteydim. Bir baktım Ersun Yanal rahatsızlanmış ve V.Manisa teknik direktör aramaya başlamış Ersun baba bizi bırakıyomu yoksa dedim.sonra aniden telefonum çalmaya başladı bilmediğim bi numara
H.Ç:Merhaba Ben V. Manisaspor Kulubü Başkanı Haluk Çubukçu
B.B:He bende Fatih Terimne istemiştiniz?
H.Ç:bırakın şakayı Ya sizi takımızın başına getirmek istiyoruz.
B.B:Ya git kardeşim kafa bulma benle git başkasıyla dalga geç kontor bol geliyorsa bana at bende hiç yok böyle dalga geçme işlerinde kullanma
Neyse telefonu kapattım ve tv yi izlemeye devam ettim. Bi baktım Halil Çubukcu ekrana fırladı. Takımımızın başına Berkay Barutcu yu getirmeyi düşünüyoruz dedi ama kendisine ulaşamadık dedi. Bende bu durumu görünce hemen telefonuma sarıldım. Aradım ve yanlış anladıgımı söyleyip özür diledim sonra yarınsı gün beni Manisaya çağırdılar. Sözleşmeyi okumadan imzaladım para bile konuşmadım ve V. Manisaspor un yeni menejeri Berkay Barutcu idi
Zaman kaybetmeden kombine fiyatlarında indirime gittim
Tüm Turksportal ailesini kombine bilet almaya yani maçlara davet ediyorum
Transferler ve hazırlık maçları az sonra