Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Çuçullar[Dortmund]

Hybrid View

Default Çuçullar[Dortmund]

Yönetim Dortmund'un geçen seneki kötü performansının ardından menejeri kovup yerine yeni menejer arayışlarına başlar..

Dortmund yönetiminin hazırladığı listede pek çok ünlü menejerler vardır.Ancak bu menejerler yeterince şöhrete sahip oldukları için Dortmund teklifini kabul etmezler..Biri hariç Beşiktaş JK ve FC Bayern'de görev alan Ufuk Günal...

Ufuk Günal menejerliği bırakmış olmasına rağmen Dortmund teklifini çok cazip bulup kabul eder..

Vee başkanla aralarında şu konuşma geçer;
    Yönetim:Biliyoruz menejerliği bıraktın ama takımın ii bir menejere ihtiyacı var..Bu görevi en iyi sen üstenebilirsin diye düşündük..Ne diyorsun?
    Ben:Teklifinizi kabul etmek isterdim ama dediğiniz gibi menejerliği bıraktım artık..
    Y:Birçok menejere teklif yolladık..Ama kimse kabul etmedi..Sen bizim son umudumuzsun..
    B:Kabul ederim ama takıma en az bir kupa kazandıramazsam 2. yıl menejerliği bırakırım..
    Y:Biz sana güveniyoruz..Sen yeterki gel prüzleri hallederiz..İkinci yıl bizimle olacaksın..

İşte o muhteşem stad ve taraftar;

55 Milyon Büteçne var.. Bakalım neler yapacaksın.

bende 55 milyon $ yok sadece 13 MN £ var..

Quote Originally Posted by pandora_rubys View Post
    bende 55 milyon $ yok sadece 13 MN £ var..
    Elhadji maxi update ile açmıştım. 55 Milyon Euro vermişlerdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

basarilar.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

basarilar transferler

hepiniz sağolun bnim oyun normal fm ek yok transfer birazdan

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

BaŞarilar..sende Almancilara HoŞgeldİn TakİpÇİnİm Defans SaĞlam Orta Saha Ve Kanatlara GÜzel İsİmler Beklİyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarılar...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar sana Senide Blackburn'e beklerim (anladın sen onu)

Transfer dönemine geç başlıyan Dortmund 1 oyuncuyla anlaşabilde.

Forvet'e sol ayak almak isteyen Dortmund futbolcular gelmediği için orta saha sağa Uğur Yıldırımı Aldı.

Transfer dönemi bittikten sonra kasasında 8 MN £ kalan Dortmund Ara Transferde sol ayak arayacak....

Başarılar takipçinim.transfer güsel ama top sürmesi kötü olsun yinede iyi oynar.sol ayak da ben arfa'yı öneririm..

1 Hazırlık Maçı yapacak olan Dortmund Chelsea'yle Karşılaşıyor.

Nelson Valdez'in takımı sırtladığı maçta Dortmund ii performans sergileyip Chelsea berabere kalıyordu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1. Hafta

Wolfsburg-Dortmund

Bundesliga'da ilk raunduna çıkan Dortmund ilk yarı tökezlesede ikinci yarıda Valdez'in ve Tinga'nın golleri ile bu maçtan 2-0 'lık galibiyetle ayrılıyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler...

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    tebrikler...
    saol böyle devam etmeye çalışacaz...

başarılar..

Maçlar Geldi

2.Hafta

Dortmund-Nürnberg

İlk haftayı galibiyetle kapatan Dortmund bu moralle ikinci hafta Nürnberg ile karşılaşıyordu.

İlk yarıyı Valdez'in tek golüyle kapatan Dortmund ikinci yarı Uğur Yıldırım'ın müthiş frikiği ve Alexander'in golüyle 3-0'ı yakalıyordu.

Genel Menejer Ufuk Günal "İlk iki maçı çok iyi götürdük bundan sonra derbi maçımız var bu güzel performansı derbi maçında da çuçullarımdan bekliyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3.Hafta

FC Bayern-Dortmund

İlk Yarıyı 2-1 önde kapatan Dortmund'a birşeyler olmuş ikinci yarı 4-2 mağlup durumuna düşmüştü.

Genel Menejer Ufuk Günal "Ben Çuçullarıma güveniyordum ilk önde olmamıza rağmen bunu koruyamayıp ikinci yarı mağlup durumuna düştük.Ama yinede hala Çuçullarıma güveniyorum belki bu maç yenilmiş olabiliriz ama bundan sonra herşeye dikkat edip yenilmemeye çalışacağız.Kalecimiz Weidenfeller elinden geleni yaptı takımın bütününde bir sorun vardı bu sorunu aşmamız ve böyle yenilgiler almamamız gerekiyor.Hepinize teşekkürler İyi akşamlar"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

basarilar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başarılar..

Başarılar.

Lige güzel başlamışsın.
    Bakalım devamı gelecek mi..

Transfer sezonu bitmediyse, Leonel Nunez ve Balasz Dzsudzsak'ı almanı öneririm.

Quote Originally Posted by TheAnswer17 View Post
    başarılar..
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    basarilar...
    Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    Başarılar.
    Hepiniz sağolun..

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Lige güzel başlamışsın.
    Bakalım devamı gelecek mi..

Transfer sezonu bitmediyse, Leonel Nunez ve Balasz Dzsudzsak'ı almanı öneririm.
    Devamı inş. gelirde transfer sezonu bitti.Artık ara transferde bakarız.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

maçları bekliyorum aga......

bayern yenilgisi kotu olmuss ama sen toparlarsinnnn

saol.. ben çuçullarıma güveniyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    4.Hafta

Dortmund-Bielefeld

Bayern yenilgisini unutmayan Dortmund bu maçı ne olursa olsun kazanmak istiyordu.

İlk yarıyı Florian Kringe ve Valdez'in golleriyle önde kapayan Dortmund ikinci yarı birşey yapamasada maçı sonuna kadar 2-0 olarak götürdü.

Genel Menejer Ufuk Günal "Bayern yenilgisi hepimizi üzmüştü ama kendimizi toparlamamız gerekiyodu.Bu galibiyet kendimizi toparlamada büyük öneme sahip.Bundan sonra herkes Dortmund'un hemen pes etmeyeceğini görmeli.sonuna kadar savaşacağız."

Almanya Kupası

Stuttgarter K.-Dortmund

Dortmund Almanya Kupasın'da ilk maçına çıkıyordu.Karşılarındaki rakip kolay olsada Ufuk Günal herşeyi göz önünde bulunduruyordu.

Dortmund maça başlar başlamaz Valdez'in 2. ,Frei'nin 3. dakikada attığı golle moral buluyordu.Valdez ve Frei'nin hattrick yaptığı ilk yarıda Dortmund Stuttgarter K. karşısında 6-0 önde idi.İkinci yarıya çok iyi bir moralle çıkan Dortmund Frei'nin ve Uğur Yıldırım'ın golleriyle 8-0'ı buluyordu.

Genel Menejer Ufuk Günal "Taraftarımıza Bayern yenilgisini unutturmaya çalışıyoruz bu maç Bayern yenilgisini unutturmak için güsel bir galibiyet oldu.Böyle güsel performanslar sergilersek ilk dönem 1. olabiliriz"

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Harika gidiyorsun...

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Harika gidiyorsun...
    Sağol Bayern'e de yanilmeseydik iyi olcaktı ama olsun.

Bayern'i yenmek kolay değil..

Ama ben HSV akriyerimde hep yenmiştim onları

Ama HSV Dortmund'dan daha ii.Oyunda HSV medyanın tahminine göre 3. Dortmund 6. Bayern'i yendiysen bravo

cok iyisin zaten almanyada bana gore en zor 2 deplasman vardir teki bayern digeri wolsburg ama hemen toparlanmissin basarilar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri