Ve 3. hafta tahminleriyle karşınızdayız. Tüm katılımcı arkadaşlardan tahminlerini bekliyorum.
İki hafta sonunda oluşan puan durumuna ulaşmak için tıklayınız.
Kuralları tekrar hatırlayacak olursak;
Galibiyeti bilen üye 2 puan; beraberliği bilen üye 3 puan kazanacaktır. Kırmızı ile benim belirttiğim, haftanın joker maçının sonucunu doğru tahmin eden üyeler ise 4 puan alacaklardır.
Daha önce yazdığım kurallarda biraz değişiklik yaptım. 2 hafta tahmin yapmayan üye 3. hafta da üst üste tahmin yapmazsa oyundan çıkarılacak.
Toplamda 8 hafta tahmin yapmayan üye oyundan çıkarılacak.
İşte Turkcell Süper Lig'de 3. hafta karşılaşmaları;
İstanbul BŞB - G.Birliği Oftaş
Gençlerbirliği - Bursaspor
Gaziantepspor - Beşiktaş
Fenerbahçe - Sivasspor
Trabzonspor - Ç.Rizespor
Denizlispor - V.Manisaspor
Galatasaray - Ankaragücü
Kayserispor - Kasımpaşa
Ankaraspor - Konyaspor
Kırmızı ile belirtilmiş olan karşılaşma jokerdir. Doğru tahmin eden 4 puan kazanacaktır.
Aşağıda yazılmamış üyelerin tahmin yapmamasını rica ediyorum. İlk maç başlayana kadar tahmin yapabilirsiniz. İlk maç başladıktan sonra yapılan tahminler kabul edilmeyecektir.
Sonuçlar en geç pazartesi akşamı açıklanacaktır.
Oyunda yer alan üyeler;
Sekopej, MehmeTopcu07, Toze, PESkolik, samet.süner, Fıratcan Alçınkaya, Emurafu, mustafa_ekici90, LaKe, tottiyilmaz, Omerdinho, ronnie91, Maksic, fenerbahce_1907, starfreedom, 10672196, uAburak89, CoşkuN ÖzdemiR, M@rmel@t, Batuhan Önder, blackeagle3992, meddah, esos07, 1502005, Andriy, cekochan, avniaker, Fernando Gago, the_imam912, bjkxxx, Ayg.22, Del Piero_10, inorax, Murat Özdemir, fmsmyrna, Hugo, dnz009, dakara, TR.CaPTaiN, GeNç KaRTaL, MeMo, uykum_ fiRaRi, EreN, emrah44, ultraslanerdem, sekocan, The Champion, anilton, travis1903, Eray Dengiz, WishbonE, tosunpasa, aix2, nekop, comandante, EmperoR, byunuss1, gerrrard, GingkO, 20Alex20, TobiAslan, mustafa35, onur1990, lucho, yunusgs, Yelkovan, abasatli.