1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İşte Stad Şov Bu (Ayder'den çekim )

Default İşte Stad Şov Bu (Ayder'den çekim )

Arkadaşlar sizlere Eskişehirspor-Elazığspor maçından bazı görüntüler sunuyorum.Böyle tüm stadın birlikte bağırdığı nadirdir Türkiye'de.
    Görüntüleri Ayder'den çektim.Sesleri tam duymak için biraz pc nin sesini açarsanız daha iyi duyabilirsiniz.
    Maça daha 8 saat varken staddan
    Artık zaman azalmışken AYDER in önünde toplanılıyor.
    Bunlar da videolar[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ugpnSYeRZvY[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WtwX0N8D9Qw[/YOUTUBE]

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Es-Es zamanın en büyük taraftar gruplarından Eskişehirin yeri kesinlikle Süperlig.Eskişehirde bir adam var.Adı Serkan Reçber o adamın kıymetini bilin.Hem delikanlıdır.Hemde süper futbolcudur.Bursadan gelen bir başka isim Mehmet Al.Oda iyi bir forvettir.Bence Eskişehir gümbür gümbür gelecek.Buna inanıyor ve istiyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Es-Es zamanın en büyük taraftar gruplarından Eskişehirin yeri kesinlikle Süperlig.Eskişehirde bir adam var.Adı Serkan Reçber o adamın kıymetini bilin.Hem delikanlıdır.Hemde süper futbolcudur.Bursadan gelen bir başka isim Mehmet Al.Oda iyi bir forvettir.Bence Eskişehir gümbür gümbür gelecek.Buna inanıyor ve istiyorum....
    Es Es in yeri kesinlikle süper lig ve bu sene de çıkabilicez gibi bir hava var. Kaptan Zafer çok iyi işte Sergen Reis de şov için oynar tamam
    takım.Dünkü maçta çok rahat şekilde yendi zaten takım 2. yarı rolantiye aldı götürdü.Bu sene süper lige çıkarsak daha düşmez umarım bu takımın bu taraftarın yeri kesinlikle süper lig

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ikinizinde bilmediği şeyler var

Mehmet Al'da Serkan Rençber de gitti Mehmet Al dün akşam bize karşı oynadı bile...
    I'm back...

Önümüzdeki 5 sene Eskişehirdeyim. Fırsat buldukca izlemeye gideceğim maçları.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

hayırdır Özkan abi Buyur gel

Bu arada video ile ilgili bir yorum yapmadım ama ben geçen seneki İ.B.B maçındaki şu görüntüleri unutamam

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VXc4kpvdbFY[/YOUTUBE]
    I'm back...

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    ikinizinde bilmediği şeyler var

Mehmet Al'da Serkan Rençber de gitti Mehmet Al dün akşam bize karşı oynadı bile...
    Doğrudur zaten ben İstanbuldan takip edebildiğim kadarıyla işte bi de 2 sene boyunca doğru düzgün hiç bakmadım bile öss ayaklarından dolayı

Bu arada bu kart kaldırmayı çok güzel yapıyorlar.Ama bunun yıllar önce yapılmış olanı çok daha güzel çünkü amatörce yapılmış olduğu için.Bize ortaokulda günlece çalıştırmışlardı yaptırmak için ama stadda taraftar yapınca hiç çalışmadan yapıyorlarmış eskisini bu da çok güzel işte

Nesil
    2006

Bu Büyük Taraftara Şampiyonluk Yakışır

Mesaj Yetkileri