Sanal kalem bilgisayarıma4 Tech mouse,laccess kulaklıkla tam bir counter strike donanımı
Herkes kendi bilgisayarının resimini koyarsa değişik bilgisayarları görebiliriz
![]()
Sanal kalem bilgisayarıma4 Tech mouse,laccess kulaklıkla tam bir counter strike donanımı
Herkes kendi bilgisayarının resimini koyarsa değişik bilgisayarları görebiliriz
![]()
OoOOoOOO şekil bilgisayar sarper abi.Bende koyardımda Fm.Yanımda değil.
şu ortadakimi bilgisayar![]()
Ben koyarsam korkarsınız .
sarper diyorki ne varsa benim bilgisayarda var![]()
birazdan bende koyim![]()
Bnm Eski Notebook'dan
Super Makine Satmazdım Ama Notebook Alıp Sattığımız İçin İii Parayı Gorunce Sattım
Kaça Aldın![]()
Bende resim yok hem zaten koysam PC görünmez hepsi cips mips![]()
1.400 dolar + kdv'ydi yanlış hatırlamıyorsam Ocak'ta aldım.
Sanki konu Sarper'in bilgisayarına bakın yorumlayın olmaya doğru gidiyor![]()
şimdi bardaklardan cdlerden kağıtlardan kalemlerden bilgisayarı göremezsiniz![]()
gerçekten bu masalar bu kadar toplumu yoksa gösteriş olsun diyemi topladınız![]()
ekolata dogru soylu yor benim masada su an bi cd cantasi bi telefon bi de krem bulunuyo oldukca daginik annem kizcak kesin
Ben bardakları,fotoğraf makinasını,iddaa kuponlarını,parfümü,sinek ilacını,kalemleri pc'nin arkasına koydum![]()
Benim masada şuan bir çaybardağı bir adet kitap bir adet yıldız tornavida bir adet joystik takılı değil , bir adet adsl faturası , bir adet uçlu kalem bir adet yatmış iddia kuponu ,bir miktar çekirdek , bir kaç tanede cd var .
Hiç işim yok bunları toparlayıp resim çekicem
şuan masamda 3 adet telefon(teki telsiz)mp3 çalar tırnak makası,bluetouth cihazı,kulaklık soketi,ve karpuz tabağı var![]()
Benim pc masasının tam tersi resimlerdeki![]()
Bende peçete, kalem, kağıt, boş cips boşeti, bardak, mp3 v traş makinem var...
Neyse bari herkes pc resmini koyamicana göre masasında neler olduğunu yazsın![]()
3 tane açık öğretim kitabı(benim değil,mouse
,cd çantası,modem,cep telefonu,kalem ve kağıt(ders yaptığımı zannetmeyin idaa için maç yazıyorum
![]()
ben koyamam.PC gözükmez![]()
neden çok mu pisss adamsın![]()
2 kilo domates versene ordan hani pazar gibiymiş ya![]()
Hesap makinesi, silgi, kalem, kağıt, çözülmüş testler var..
Ayrıca masamın diğer ucunda traş makinem ve kolonyam var..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kola,TV kumandası,5+1 kumandası,5 çeşit kalem,Cüzdan,Modem,CD'ler,Masa Lambası,Ajanda,Peçete,RAİD,boş kağıt,sınav kağıtlarım,su şişesi,vantilatör,joystik,Doritos ve Ruffles (boş kapları) vs... daha sayamıyorum
Hala masaüstümü görmek isteyen varmı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat herşeyi anladımda RAİD i ne yapıyosun be kardeşim![]()