Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: 2256 Yılından Geldiğini İddia Eden Adam...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Default 2256 Yılından Geldiğini İddia Eden Adam...

2256 Yılından Geldiğini İddia Eden Adam...
    HAFTADA 800 DOLARINI 350 MİLYON DOLARA ÇIKARAN YATIRIMCI, İNSİDER TRADİNG SUÇLAMASIYLA KARŞILAŞINCA "BEN ASLINDA 2 BİN 256´DAN GELEN ZAMAN YOLCUSUYUM" DEDİ. AMERİKAN SERMAYE PİYASASI OTORİTESİ SEC İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADI.

Zamanda Yolculuk Yaptığını İddia Eden Adam Borsayı Karıştırdı... Federal güvenlik görevlileri, içeriden bilgi sızdırma suçlaması yüzünden bir Wall Street borsacısını tutuklayıp sorgulamaya başladılar. Tutuklanan borsa dahisi, 2256 yılından günümüze zaman yolculuğu yaptığını iddia ediyor!

`Security and Exchange Commission` kaynaklarına göre 44 yaşındaki Andrew Carlssin, 28 Ocak tarihindeki tutuklanmasına yol açan şüphe uyandırıcı olağanüstü borsa başarısını yukarıdaki gibi garip bir şekilde açıklamakla yetiniyor.

Bir SEC görevlisi şöyle diyor: `Bu adamın palavralarına inanmıyoruz, ya delinin teki ya da patolojik bir yalan söyleme vakası.` `Ancak bir de şöyle bir gerçek var elimizde: Adam 800$`lık bir yatırım ile başlamış ve 2 hafta içinde sahip olduğu portföy 350 milyon doların üzerinde! Borsa üzerinden gerçekleştirdiği tüm alışlar ve satışlar beklenmedik gelişmelerin bilgisine dayanıyor, bunu şans faktörü ile açıklamak mümkün değil.` `Bu bilgilere sahip olmasının tek bir yolu ver, işlem yaptığı şirketlerle ilgili içeriden bilgi sızdırmış olması ki bu da yasadışı... Bize bilgi kaynaklarını söyleyene kadar onu Rikers Adası`ndaki bir hücrede tutmayı düşünüyoruz.` Geçen yılki borsa dalgalanmaları pek çok yatırımcıyı beş parasız bırakmıştı. Aynı esnada Carlssin 126 çok riskli işlem gerçekleştirip hepsinden de yüksek kazançlar elde edince gözler bir anda bu borsacıya dönmüştü. Carlssin, 200 yıl ileriki bir tarihten, yani gelecekten günümüze geldiğini iddia ediyor ve tabii o zamanki tarih ve istatistik kayıtlarında da günümüzdeki borsa dalgalanmaları detaylı olarak yazıyormuş. Carlssin`e göre: `Bu fırsata karşı koymak çok zordu. Aslında her şeyin sıradan ve doğal görünmesini planlamıştım. Bilirsiniz işte, sağda solda birkaç doları bile bile kaybedecek ve böylece normal bir borsacı görüntüsü çizecektim ancak son anda yakalandım.` Üzerine gidilen Carlssin, Usame Bin Ladin`in akıbeti ve AIDS`in çaresi gibi tarihi gerçekleri de açıklayabileceğini söyledi, tek ihtiyacı olan zaman makinasına binmesinin izin verilmesi. Ancak Carlssin, makinanın nerede olduğunu bir türlü söylemediği gibi nasıl çalıştığını açıklamayı da reddediyor, sebep: `bu teknoloji kötü güçlerin eline geçebilir.` Yetkililer bu adamın iddialarının palavra olduğu konusunda hemfikir ancak bir SEC yetkilisi şunu itiraf ediyor: `Elimizdeki tüm federal kayıtları taradık, Andrew Carlssin isimli biriyle ilgili olarak, böyle bir adamın yaşadığını, bir şeyler yaptığını gösteren Aralık 2002 tarihinden önce hiçbir kayıt yok.

İçime esti yayınlayayım dedim biraz komik ama haberim hepsini okuyun yoksa lütfen yorum yapmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İlginç bir durum.İnanmak gelmedi içimden..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

İnanmak gelmiyor içimden ama birde şöyle düşünün. Adam gelcekte. Teknoloji ilerledi. Belki o zamandan bu zamana gelmek mümküm. Ama ne yazıkki içimizden hiçbiri 2256 yılını göremeyicek. Eğer görmek mümkün olsaydı anlardık.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

bu baya eski bi haber yaw...
    paylaşım için sağol ama, ben de inanmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    34

bilimsel değil
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006

Christopher Llyod olabilir dikkat..!!

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bende inanmadım. Ama hayal edin gerçek olabilir.

Evet haber eski.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Hayali güzel ama S-A-Ç-M-A...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O zaman Küresel Isınma yok muymuş yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazı insanların saçmalama yeteneği gerçekten sınır tanımıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu inanılmaz birşey ya.Acaba adam doğru mu söylüyor çok merak ediyorum.Eğer doğru söylüyorsa takıldığım bir nokta var.Omu gecekte yaşıyor , yoksa geçmişte olan bizlermiyiz?Yani hangimiz doğru zamandayız.KAfam karıştı.Ama bana doğru gibi geldi.Adamın açıklamaları ve yaşam kayıtları 2002yi gösteriyor.Çok ilginç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar itiraf ediyorum; bende 2674 senesinden geliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2256'da Borsa mı kalır yahu ?

Bizim Andrew bu tanırım ben bu adamı 2253 yılında birlikte askerlik yapmıştık. Fındık bile kıramaz bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın yaşam kayıtları 2002. Şu an 2007 deyiz. Adam 2256'dan geldim diyor.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

GuLup Geçin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İnanmak gelmiyor içimden ama birde şöyle düşünün. Adam gelcekte. Teknoloji ilerledi. Belki o zamandan bu zamana gelmek mümküm. Ama ne yazıkki içimizden hiçbiri 2256 yılını göremeyicek. Eğer görmek mümkün olsaydı anlardık.
    Ya inanmıyorum diyorsunuz da bende Batuhan'a katılıyorum.Belki o yılda teknoloji mükemmel olacak ve geçmişe gitmek mümkün olacak nerden biliyoruz?Bende %100 demiyorum ama belki de dediği doğru.Dalga geçmek manasız.Adam deliyse bilemem ama belki 2256 yılında teknoloji manyak olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Tabi o tarihte manyak olacak teknoloji. Hatta hayal edemediğimiz şeyler bile olcak tabi o zamanı dünya görürse.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani insanın inanası geliyor ama bizden önce nasıl 2256 yılına gitmiş.Yani ben inanmadım.
    So what?
    Saike

omer-faruk-14 Misafir

Tamamıylen saçma bir haber. İnanmak istedim ama inanamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Teknoloji meknolojiyle alakası yok.Hadi diyelim bu adam 2256'dan geldi.Şimdi 3 sene sonra insanlar su savaşı yapacak ölecekler derken o yıla kadar nasıl yaşıyor insanlar.O zamanda Küresel Soğuma mı olacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

7 Milyar insan susuzluktan ölecek değil ya ..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarısı öldü diyelim.Taaa 2256'ya kadar.250 sene nerdeyse hiçbirşey olmayacak mı ? Göktaşı,küresel ısınma,küresel soğuma gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Adamın Sallama Yeteneği Fazlasıyla Gelişmiş Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Yarısı öldü diyelim.Taaa 2256'ya kadar.250 sene nerdeyse hiçbirşey olmayacak mı ? Göktaşı,küresel ısınma,küresel soğuma gibi.
    Öncelikle hiç inanmadığımı söyleyeyim. Sonrasında da Aygün öncesini boşver milattan sonra 2000 sene geçmiş, 200 sene dediğin nedir? O da geçer, küresel ısınma falan takma sen bunları kafana.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Doğru olsa ne degişecek olmasa ne degişecek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayatımda en sevdiğim film "Back To The Future"
    Senaryoda şöyle bir bölüm vardı yaşlı adam eski maç skorlarının yazdığı dergiyi alıp geçmişe gider.Geçmişteki kendisine verir ve geri döndüğünde en zengin olmuştur. Buna benziyor bu olayda .

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Öncelikle hiç inanmadığımı söyleyeyim. Sonrasında da Aygün öncesini boşver milattan sonra 2000 sene geçmiş, 200 sene dediğin nedir? O da geçer, küresel ısınma falan takma sen bunları kafana.
    Şu ısnmayı ciddiye al abi.

Ya da böyle düşündüö şimdi adam diyom ben şu şu tarihte geldim o zaman niye başka insanlar gelmiyor o tarihten.

Ya da yalnış mı okudum ne.

Quote Originally Posted by inorax View Post
    Hayatımda en sevdiğim film "Back To The Future"
    Senaryoda şöyle bir bölüm vardı yaşlı adam eski maç skorlarının yazdığı dergiyi alıp geçmişe gider.Geçmişteki kendisine verir ve geri döndüğünde en zengin olmuştur. Buna benziyor bu olayda .
    Dogru ya aynen öle oluo

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Şu ısnmayı ciddiye al abi.
    Okuduğum bölüm itibariyle yeterince içli dışlıyım ben ısınmayla. Su kullanımı, iklim değişimleri falan. Neyse bu konuda bunlardan konuşmayalım. Geleceğe Dönüş bu konunun özü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri