Antalyaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Antalyaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
ideal tertip... taktik dizilimi... 4-4-2
fevzi
senol can bienuk vahap uğur kavuk
ertuğrul serkan rençber aytekin zitouni (raşit hoca sağ açıkta görev vermiş)
cenk işler ufuk ateş
(oyunda antalya kadrosunda görünen Levent Kartop Adanademispor a gitti)
puerta kalbimizde...
Zitouni bu hafta uzaktan Martinez' i avladı. 8. Golünü kaydetti.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Antalyaspor' da Vahap Işık son haftalarda çok müthiş oynuyor. Bu hafta İstanbulspor karşısında bir de gol attı.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Giresun'a da atmıştı Vahap.
Antalya'yı pek izleyemedim bu sene ama ilk 2 hedefleri.Çıkabilirler diyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zitouni'nin çok diri bir oyuncu. Herkesin oyundan düştüğü anlarda birden çıkıp golünü atıyor. Zaten gollerinin çoğu son dakikalarda geldi. Bu da konstrasyonunun da yüksek olduğunu gösteriyor.
I'm back...
arkadaşlar antalyasporu takip eden arkadaş kim bilmiyorum..ama hakan özmerti izleyebildmi..
sakaryadan bu sene alınan hakan defalarca ümit milli olmuş yetenekli bir oyuncu...
bu oyuncuyu dikkatle takip etmesini öneririm..tüm arkadaşlara
hakan özmert defalarca genç milli olmasına karşın hiç bir zaman ümit milli seviyesine sıçrayamamıştır, top hakimiyeti yüksek, teknik becerileri üst seviyede buna karşın fiziksel özellikleri zayıf, devamlılık ve dayanıklılık sorunları olan bir arkadaş.
puerta kalbimizde...