Başarılar Aykut...
Başarılar..
Transferler
Rene Lima 190K Geldiği Klup:River Plate
Özgürcan ÖZcan 1.4 MN Galatasaray
İbrahim Yattara 3.4 MN Trabzonspor
Gidenler
Kontenjan'ı açmak için;
Serbest Bırakılmıştır.
Yorumları bekliyorum...![]()
transferler iyide 2008de kayseriyi beğenmedim ben sivas baya iyide kayseri pek iyi değil.Başarılar dilerim sana
Daima Yanlız Yürüyeceksin.![]()
Kariyerinde başarılar.![]()
Piattiyi almanı tavsiye ederdim kayserinin amc ye ihtiyacı var tabi hangi taktikle oynarsın bilemem.
Başarılar dilerim.Transferleri beğendim.Güzelde başlamışsın.Umarım böyle devam eder.
başarılar transferler güzel
Başarılar Aykut.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar aykut piattiyi almanı öneririm iglesiası satmasaydın keşke hava toplarında çok iyiydi birde kayseriye yerli kaleci ve dr almanı öneririm ivankovu yolla bence kontenjan için kale için ufuk ceylan onur kıvrak veya polat keser olabilir dr ise uğur kavuku kaçırma derim![]()
trabzona yenilinirmi be?neyse şaka bir yana ben kayserisporu çok iyi bulmadım çok eksiği var bu oyunda
Yanlışın var Kayseri sağlam takım burda Iglesias iyi olmuş Cangele Gökhan Özgürcan... sağlam bir hücum hattın var.Ivankovu yollama derim..Başarılar kariyerinde..
güzel transferler yapmışsın ve iyi bir başlangıç başarıılaar dilerim
Helal,cok iyi gidiyorsun.
Böyle devam (:
Kusursuzsun yahu mükemmel.![]()
Aykut güzel bir kariyer. Avrupa' da başarılı bir perofarmans gösteriyorsun. Kasımpaşa' dan Erhan Küçük' ü almanı tavsiye ederim.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Başarılar dilerim Aykut,güzel başlamışsın.Ajax galibiyeti çok güzel olmuş hele.![]()
tebrikler iyi gidiyorsun
Ajax'ı da elemişsin.Helal olsun...
Tebrikler Aykut süpersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
puan durumu koyarmısın