Arkdaşlar hangi meslek dalında çalışmayı istiyorsunuz?
Arkdaşlar hangi meslek dalında çalışmayı istiyorsunuz?
Sivil Havacılık.. Zaten şu anda okuyorum..![]()
Ne iş olsa yaparım
TeknoLoJi ....
bilgisayar mühendisliği ya da elektrik-elektronik![]()
Host |Steward|-Kabin Memuru:=)
Last edited by uAsamet91 : 02.Ocak.2008 at 15:59
Türk Tarihi üzerine bir meslek olacak da daha kafamda bir şeyler kuramadım.
Beden eğitimi öğretmenliği. Ama eğer futboldan birşey çıkmaz ise![]()
(/s)
öss dse kaazanırsam inşaat mühendisi olup bol bol rüşvet yemek öss olmazsa kara para aklayıp bol bol para yemek istiyorum![]()
İngilizce ile ilgili birşey ama kara veremedim![]()
Tarih yada İngilizce öğretmenliği
Benden en iyi Bilgisayar Mühendisi olur.![]()
Bilg.Öğretmeni yada Tarih Öğretmeni...Onlarda OLmazsa Futbolcu..![]()
Kamu Yönetimi
Bilgisayar,Elektrik Elektronik,İnşaat,Bilişim,Endistüri gibi mühendislikler.
cerrahlık istiyorum
Hiç beLLi oLmaz bu işLer. Hayat sizi nereye sürükLerse o oLur. Ben Network sistemLeri üzerine okudum, ettim. SatınaLmacı oLdum iyimi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çiçekçi olmak istiyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bilgisayar Programcısı... Zaten şu an da Bikgisayar teknolojileri ve programlama bölümünde okuyorum. Kendimi Web Tasarım + Web Programcılığı üzerine geliştirmeye çalışıyorum. Şu anda bu işten para da kazanıyorum zaten. Yeri gelmişken reklamımı da yapayımwww.garantihosting.org sitesi üzerinden garanti internet hizmetleri adı altında müşterilerime hizmet veriyorum...
Hedeflerim var ama ne olur belli olmaz
1-Kimya Mühendisliği
2-Tütün Eksperliği
3-Bilgisayar Mühendisliği
4-Askerlik
5-Besyo-Spor Yöneticiliği
HukuK Okumak...
Matematik-Bilgisayar okuyorum. Bölümü bitirebildiğim takdirdeHem Matematik hemde Bilgisayar ile bişeyler yapabilirim. Matematik ile aram pek iyi değil birde öğretmenliğin bana göre olmadığını düşündüğüm için Bilgisayar Programcılığı veya bunun türevleri bişeyler yapabilirim.
Aynı zamanda AÖF işletme okuyorum. Bilgisayar ile bir iş yapsamda, yapmasamda kendi işimizide devam ettirmek istiyorum. Muhtemelen ticaret ağırlıklı bir işle uğraşırım. Kısacası kendi işimizi (Elektronik eşya satımı, Beyaz eşya satımı) büyütmek, olursa da bilgisayar ile alakalı, yada bilgisayara dayalı bir iş düşünüyorum.
Çok zor bi soru benim içinbütün sülale inşaatçidir bizim o yüzden inşaat asla olmaz dermişim hep ben..bilgisayar mühendisliği öncelik çünkü tek yapabilecekğim meslek o bana göre..ama bu gidişle yani bu çalışmayla çok çok zor bu sene oraya girmek
bu sene mutlaka tercih yapacak olursam eğer kimya bölümü olabilir,hatta matematik,fizik bile olabilir..odtü'den tutan bi bölümede girebilirim kafam çok karışık gerçekten..iki üç gündür inşaat mühendisliği bakıyorum güzel mi?daha erken diyende var,hedefin olmadan olmaz diyende var..
En iyisi düşünmemek ama bu da sadece lafta..
Diplomat olmak istiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Piyade Subay...
Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği![]()
I'm back...
elektrik elektronik mühendisliği istiyorum
Hukuk yada Mimar yada Muhasebeci
Tıp fakültesini istiyorum. Ancak o olmasa da alternatiflerim var.
Şu an elektrik okuyorum ama bilgisayar programcılıgı isterdim