Yeni takımım AC Milan !!!
Hedefim takımı gençleştirmek olacak.
Yaşlı oyuncuları satıp genç oyuncular alacağım. Transferlerimi birazdan açıklayacağım.
Yeni takımım AC Milan !!!
Hedefim takımı gençleştirmek olacak.
Yaşlı oyuncuları satıp genç oyuncular alacağım. Transferlerimi birazdan açıklayacağım.
Başarılar...
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Goran Pandev artık AC Milan'lı !!!
Lyon, Chelsea gibi takımları reddeden Pandev, Milan'a gelmesinde en büyük etkenin Cumhur KORKUT'un amacı olduğunu belirtti. Korkut, "Pandev sistemime uyan bir oyuncu. Başarılı olacağına eminim." dedi.
başarılar...
Başarılar Cumhur.Bomba 1 geldi devamını bekliyorum.
Pandev iyi transfer. Ama ilk yıldan takımı tamamen gençleştirmek çok zor olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Miguel Veloso da artık AC Milan'lı !!!
Eski Sporting CP'li Miguel Veloso, Milan'ın süper defansını güçlendirmek için geldiğini söyledi. Korkut da "Veloso defansa dinamiklik getirecek" derken Kaladze ve Cafu'ya yol sinyalleri gönderiyordu.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!
Klass-Jan Huntelaar da artık AC Milan'lı !!!
Alberto Gilardino'nun beceriksizliği ve Filippo Inzaghi'nin yavaşlığı sebebiyle Pandev'e partner olmaya gelen Huntelaar, bitiriciliği ve hızıyla dikkat çeken bir oyuncu. Eski Milan oyuncusu Edgar Davids "Milan Huntelaar'ı almakla çok iyi bir iş yaptı. Huntelaar geleceğin yıldızı, hatta şu an yıldız." dedi.
Gelenler ve Gidenler:
Hazırlık Maçları:
![]()
Last edited by Wesley Sneijder : 11.Ocak.2008 at 22:42
Başarılar dilerim Huntelaar ve Pandev süper
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar....
başarılar dilerim transferler süper bir tane sağ kanat al bence milana
Başarılar transferler güzel..
Sağda Oddo iyi oynuyor.(WBL) O sakatlanırsa Bonera belki. Taktik değiştirirsem Seedorf ve Kaka var.
Başarılar..Takipçinim..![]()
Huntelaar-Gilardino-İnzaghi-Pandev uçurur seni.Başarılar dilerim![]()
başarılar dilerim transferler güzel
Transfer dönemi bitmeden yapılmış Reggina maçı. Bu maçta Huntelaar yoktu.
başarılar.transferler güzel.
Reggina'yı sahadan silmişsin resmen, tebrikler.. (:
... ve Avrupa Süper Kupası, Pandev'in müthiş performansıyla 5. kez Milan'lı futbolcuların ellerinde...
Napoli'yi zar zor da olsa evinde yendik.
Roma karşısında ilk yarı bulduğumuz 3 golle maçı kolayca kazandık.
Huntelaar çok iyi oynuyor. Dilerim ki performansı devam eder. Pandev de öyle. Kaka ve Veloso'dan da verim alıyorum.
Tebrikler..Fırtına Gibi Başlamışsın...
Ben nedense şimdi ki oyunumda Pandev'den istediğim performansı alamadım. Ama anlaşılan sende gayet iyi durumda.. (:
Bu akşamlık bu kadar.
Pandev'in performansına gelince. Maçın başlarında gerçekten çok iyi oynuyor Pandev.Neredeyse her vurduğu gol oluyor. Mesela Roma maçındaki golü 25 metreden. Kaleciler her topu tutuyor bir Pandev'inkini tutamıyor. İyi oynuyor bende.
oo süper başlangıç zaten bu takıma bu yakışır
Transferler Harika..Başlangıç Süper.
Güzel başlamışsın bravo. Yalnız şöyle bir durum var söylemeden geçemicem: Takımı gençleştiricem yaşlıları yolluyorum dedin. Kulüpten ayrılanlara baktım. Kulübün en yaşlısı Maldini hala orda yahu.Onun yerine adam bulamadın mı?
Bu arada Süper Kupa'da Sevilla'ya karşı çok sağlam galibiyet almışsın tebrikler.
Süper başlamış ve süper gidiyorsun.Süper Kupa'da gelmiş.Tebrikler![]()
Forvete yaptığın takviyeler süper Cumhur.Veloso'da gücüne güç katacaktır.
forvet hattın gerçekten de iyi süper başlamışsın inşallah öylede bitirirsin
Güzel bir takım anlayışı.Yalnız söylemek istediğim birşey var.Pandev yerine daha iyi bir golcü alabilirdin.Yani Milan gibi bir Dünya kulübüne büyük bir yıldız yakışır.