20. hafta tahminleriyle karşınızdayız. Tüm katılımcı arkadaşlardan tahminlerini bekliyorum.
19. hafta sonunda oluşan puan durumuna ulaşmak için;tıklayınız.
Kuralları tekrar hatırlayacak olursak;
Yapılan tahminler arasında en az doğru tahmin edilen maçı doğru tahmin edenler 4 puan alacak.
En çok doğru tahmin edilen maçı bilenler ise 1 puan alacak.
Kalan 7 maç için galibiyeti bilenlere 2, beraberliği bilenlere 3 puan verilecek.
Ev sahibi takımın kazanacağını düşünenler 1, deplasman takımının kazanacağını düşünenler 2, maçın berabere biteceğini düşünenler maçların yanına 0 yazacaklardır.
3 hafta üst üste tahmin yapmayan yarışmacı oyundan çıkarılacak.
Bu kurala göre bu hafta Lake tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Toplamda 8 hafta tahmin yapmayan yarışmacı oyundan çıkarılacak.
İşte Turkcell Süper Lig'de 20. hafta karşılaşmaları;
Gençlerbirliği Oftaş - Büyükşehir Bld.
Beşiktaş - Gaziantepspor
Kasımpaşa - Kayserispor
Konyaspor - Ankaraspor
Vestel Manisa - Denizlispor
Sivasspor - Fenerbahçe
Ankaragücü - Galatasaray
Bursaspor - Gençlerbirliği
Çaykur Rizespor - Trabzonspor
Aşağıda yazılmamış üyelerin tahmin yapmamasını rica ediyorum. İlk maç başlayana kadar tahmin yapabilirsiniz. İlk maçın başlamasıyla bu konu kapatılacaktır.
Maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersiz sayılacaktır. Maçın başlama saatinden sonra tahminlerini yazan üyeler o hafta puan alamayacaklardır.
Oyunda yer alan üyeler;
10672196, 20Alex20, abasatli, Ayg.22, Aykan19o3, Bay Önder, cekochan, DeNiZ_1903, EmperoR, Emurafu, fenerbahce_1907, Fernando Gago , Fietra 10 , fmsmyrna, GeNç KaRTaL, gerrrard, GfbSerKaN , LaKe , lucho, Maksic , Mehmet Topcu, MostapHa, Mr. Cool, Murat Özdemir, RoNNiE91, Sekopej, tosunpasa, travis1903, uLtimatoM, yunusgs.