1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Doğum Tarihine Göre Renginiz

Nesil
    2006

Default Doğum Tarihine Göre Renginiz

"Renk" deyip geçmeyin. Üzerinize giydiğiniz kıyafetin, oturduğunuz odanın duvarlarının ya da eşyalarının renkleri de kişiliğinizi etkiliyor. Peki ya doğum tarihlerinize göre renkleriniz neler biliyor musunuz?
    İşte doğum tarihinize göre renkleriniz ve kişilik özellikleriniz:

Renkler üzerine bilgi veren Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Huriye Kuruoğlu, "Renklerin oluşturduğu insanlar arası ilişki ve duygular insandan insana değişir. Yine de herkesçe kabul edilen hedefler ve ani etkileri (kendiliğinden oluşan etkileri) göz ardı edemeyiz. Örnek olarak portakal rengi bir yangını, günbatımını hatırlatır. Sonuç olarak, portakal rengi dinamizmi, gücü ve uyarımı simgeler, iletişim kurar, fikir verirler. Renkler fikirler uyandırır ve böylece duyguları yaratır ve bellekte çağrışımlar yapar” diyerek renklerin kişilerarası iletişimde de önemli olduğunu anlatıyor.

DOĞUM TARİHİNİZE GÖRE RENKLERİNİZ

23 ARALIK - 1 OCAK, 25 HAZİRAN - 4 TEMMUZ=Kırmızı

2 OCAK - 11 OCAK- 5 TEMMUZ - 14 TEMMUZ= Turuncu

12 OCAK - 24 OCAK, 15 TEMMUZ - 25 TEMMUZ= Sarı

25 OCAK - 3 ŞUBAT, 26 TEMMUZ - 4 AĞUSTOS= Pembe

4 ŞUBAT - 8 ŞUBAT, 5 AĞUSTOS - 13 AĞUSTOS= Mavi

9 ŞUBAT - 18 ŞUBAT, 14 AĞUSTOS - 23 AĞUSTOS= Yeşil

19 ŞUBAT - 28 ŞUBAT, 24 AĞUSTOS - 2 EYLÜL= Kahve

1 MART - 10 MART, 3 EYLÜL - 12 EYLÜL= Turkuaz

11 MART - 20 MART, 13 EYLÜL -22 EYLÜL= Bej (bej ne ya?)

22 MART - 31 MART, 24 EYLÜL - 3 EKİM= Mor

1 NİSAN - 10 NİSAN, 4 EKİM - 13 EKİM= Lacivert

11 NİSAN - 20 NİSAN, 14 EKİM - 23 EKİM= Gümüş

21 NİSAN - 30 NİSAN, 24 EKİM - 11 KASIM= Beyaz

1 MAYIS - 14 MAYIS, 12 KASIM - 21 KASIM= Mavi

15 MAYIS - 24 MAYIS, 22 KASIM - 1 ARALIK= Altın

25 MAYIS - 3 HAZİRAN, 2 ARALIK - 11 ARALIK= Krem

4 HAZİRAN - 13 HAZİRAN, 24 HAZİRAN, 12 ARALIK - 21 ARALIK= Gri

21 MART= Siyah

RENGİNİZİ BULDUNUZ. SIRA ANLAMLARINDA...

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir.

KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. İlişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalışkandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadaşları için her türlü fedakarlığı yapar.

GÜMÜŞ

Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay öğrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.

GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün, kararlı, sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler.

SİYAH

Sağlam yaratılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu pek yoktur. Bir karar almadan evveli uzunca bir süre düşünür, ayaklarını yere sağlam basar. Aşkı da farklı yaşamayı sever.

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

ZEYTİN YEŞİLİ

Sakin ve yumuşak mizaçlıdır. Şiddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak duru. Yerine göre davranmasını ve konuşmasını iyi bilir. Hassas, nazik ve neşelidir. Kıskançlıktan hoşlanmaz. Adalet duygusu gelişmiştir.

PEMBE

Her zaman yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır. Diğer insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir aşk ister.

KAHVE

Hareketli ve sportiftir. Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşi de çabuk söner. İdeal olanı bulana kadar da arayışlarını sürdürür.

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

MAVİ

Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

LACİVERT

Dikkat çekici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

TURUNCU

Sorumluluğu ve uyumlu ilişkiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak doğru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.
    zekirdek.com dan alıntı

daha önce verildiyse özür dilerim.

Daha önceden geçen yaz verilmişti sanki...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

TURKUAZ

Duyguları aniden ve kolay değişebilir. Genellikle yalnızdır. Seyahat etmeyi sever. Sadık ve iyi bir dinleyicidir, fakat anlatılanlara kolay inanır. Aşkı bulmak ona göre zordur, aşk yüzünden çok kolay incinebilir.
    Ehh doğru sayılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir.
    Neşeli, adil ve dışadönüktür. İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

Doğru valla Yalnız dışadönük değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.

Hemen hemen doğru.
    (/s)

MAVİ

Kendine fazla güvenmeyen, gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.

Kendine güvenmeme dışında hemen hemen hepsi doğru gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

18 Haziran hangi aralığa giriyor göremedim ben.

içinde Haziran geçenler

23 ARALIK - 1 OCAK, 25 HAZİRAN - 4 TEMMUZ=Kırmızı
    25 MAYIS - 3 HAZİRAN, 2 ARALIK - 11 ARALIK= Krem
    4 HAZİRAN - 13 HAZİRAN, 24 HAZİRAN, 12 ARALIK - 21 ARALIK= Gri

13 haziran-23 haziran arasındakiler için renk yok galiba.

Nesil
    2006

LaCivert

Dikkat çekici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

%100 Doğru benim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

hepsi hikaye bence.......Yeşil Benim Kesinlikle Rengim Olamaz....Daha Çok Maavi Ağırlıklı Giyinirim

Nesil
    2006

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir.
    28 Martta doğdum. Popüler olduğum doğrudur. Psikoloji öyledir. Bir dakika önce dünyanın en sinirli insanı iken bir dakika sonra en sakin insanı olabiliyorum.

YEŞİL

Her ortama ayak uydurur, kolaylıkla yeni insanlarla tanışır. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sağlığına düşkün, kararlı, sabırsız ve başkalarını yönlendiren bir tiptir. Hayatının tek ve gerçek aşkını bekler.
    Doğru sayılır 14Şubatta doğduğum için olabilir şu son cümle
    Last edited by batuhanry : 05.Şubat.2008 at 23:24

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TURKUAZ

Koyuyla yazdığımın dışında hepsi zaten beni anlatıyor.Hiç iyi dinleyici değilimdir hep herkesin lafını keserim ve hep ben konuşmak isterim.

6 Haziran benim ama Gri rengi pek sevmem. Ayrıca hiç bencil değilimdir.

Bir inanışa göre ben şeytanın gününde doğmuşum (6.6) Allah'tan doğum yılım 1966 değil
    Last edited by Bahadır Akdeniz : 06.Şubat.2008 at 03:40

ALTIN

Tam da son günde yakalamışım.%98 doğru,dışadönük hariç.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

MOR

VaLLa cogu dogru..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fm26mer View Post

KAHVE

Hareketli ve sportiftir. Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna rağmen çabuk aşık olur. Ateşi de çabuk söner. İdeal olanı bulana kadar da arayışlarını sürdürür.
    Bir bakıma doğru sayılabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben inanmam böyle şeylere nerden çıkartmışlar bunları,kim demiş ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

MOR

Doğru olan yerleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

SARI

Abartısız, müşfik, cömert ve tatlı bir tiptir. İnsanlara güvenir, ilişkilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayı sevmez. Başkaları için karar vermeye bayılır. Romantik bir aşk arar.

yüzde 50 dogru, yüzde 50 yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

%100 çekingenimdir. Hareketsiz birisiyim.. Gerisi şöyle böyle doğru.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bnm ALTIN

Doğru sayılır

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Huriye abla fal bakmış. Ben bilim insanıyım bu tür şeyler görecelidir, bilim göreceli değildir. Kınıyorum Huriye ablayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by fm26mer View Post
    9 ŞUBAT - 18 ŞUBAT, 14 AĞUSTOS - 23 AĞUSTOS= Yeşil
    Yeşil renginden nefret ederim yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

23 Aralik-1 Ocak Dogum tarihim :24 Aralik

Kırmızı

Dogrudur

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

5 Haziran
    GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

%90 doğru.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bej çıktı %80 uyuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

14 AĞUSTOS - 23 AĞUSTOS= Yeşil

YEŞİL

Tıpa tıp ben.Tamamen beni anlatıyor bu cümleler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GRİ

Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler

Bencil olduğumu sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalan

Mesaj Yetkileri