iyimis ilersi icin dusunulur30 ytl ucuz
benim sevgilim yok iyikide yok ona alacağım hediye parasının yerine gider kendime oyun cd si alırım![]()
![]()
Bende ne süprizler hazırlamıştım.
Ancak dün gece ve bu sabah ki konuşmalarımızdan sonra hepsi elimde patladı.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet arkadaşlar sevgilisi olan var olmayan var malum.
Ne alacaksınız arkadaşlar sevgilinize merak ettim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok güzel planlarım vardı ama sadece plan olarak kaldı...
Bu akşam kalbimde derin bir yara açıp arkasına bile bakmadan gitti....![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu 14 Şubat sevgilisizim...![]()
Evet ya bende boşum valla.Acaba beni seven kızla çıksamıydım diye düşünüyorum bazen ama bizim işlerde çok karışık ya.
Beni seven kızı ben sevmiyorum benim sevdiğim kızda beni sevmiyor.Öyle karmaşık bir durum var
![]()
valla sevgililer gunune inanmamkiz arkadasimda inanmiyor ondan plan yok ama 16si dgunu ondan yirtamiyoz
![]()
Sevgili mi varki hediye alalım![]()
Aynen Burak gibi benim kız arkadaşım da özel bişey istemedi. Ama ben yapacağım bişeyler. Özel bir sürpriz hazırlamayı planlıyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
geçen sene oldugu gibi, bu senede çokoprens alacagım.
Evet evet.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bende Hedie Olarak Kıza Kendımi Verdım Dun Aksam TekLıf Ettım KabuL Ettı
Yarında Bı YerLere Gıdıp TakıLırız Hedie Olmaz Daa İlk Gunden![]()
Hiç gerek yok...x)
Serhat a katılıyorum
Hava......
üzerinde resmimizin olduğu bi puzzle yaptırdım.![]()
Hiç bişey,yok çünkü.![]()
yaw emperyalist güçlerin uydurduğu bir gün anti 14şubat![]()
sinemaya ondan sonrada Mc'Donald'a yemege gidecegiz![]()
Sonrada Onlara
![]()
ee daha sonra yusuf ne adamsın sen yahadi tüm herkese sevgilileriyle iyi zamanlar... Yinede anti 14şubat
![]()
Olsa Dükkan sizin..Ama yok..
Anti 14 Şubat...![]()
Artık yemek memek birşeyler yapacağız![]()
Cok uzakta bisey alamicam. Gurbette olmayi sadece bu yuzden sevmez oldum.