arkadaşlar merhaba benim bir sorum var chelsea de bir oyuncum var sezon başından beri isminin yanında hep Wp simgesi var oyuna almak istediğimde work permit ...... gibi gibi şeyler yazıyor hiçbir şey yapamıyorum ve işin kötü yanı oyuncu onu oynatmadıgım için bana küstü takımdan gitmek istiyor nasıl çözücem bu olayı gerçekten çıldırmak üzereyim

Oyuncumu oynatamıyorum
 Oyuncumu oynatamıyorum

Originally Posted by crespo009
 Originally Posted by crespo009

PSV de ilk sezonunu geçirir 2. sezonda Work permit sorunu yaşar
 PSV de ilk sezonunu geçirir 2. sezonda Work permit sorunu yaşar  Chelse'deysen ID 5131224 bu olan 1 oyuncu var SOL BEK onu takımından asla yollama ve Tutorial olarak AShley cole ver o oyuncuya IDsini oyunda yazarsan çıkar. İlk sezon kiralık 2. sezonda sende oluyo
 Chelse'deysen ID 5131224 bu olan 1 oyuncu var SOL BEK onu takımından asla yollama ve Tutorial olarak AShley cole ver o oyuncuya IDsini oyunda yazarsan çıkar. İlk sezon kiralık 2. sezonda sende oluyo
				 bu arada oyuncu ismi şu an fmde değilim ama gustando fernandez gibi br şeydi tam hatırlamıyorm ama doru olmuyabilirde
 bu arada oyuncu ismi şu an fmde değilim ama gustando fernandez gibi br şeydi tam hatırlamıyorm ama doru olmuyabilirde