Samet AHbaba
37 Yaşında bir KroAslında Italyanın en ünlü mafya babalarından birinin babasının kızı. Öhöm.
Teknik direktörlüğe çok heves edince Italyada iki yıl Venezia yı çalıştırdı. Şans eseri iyiydi. Tabi iyiliğinin sebebi bütün maçları satın almasıydı.
.
Bu arada
Stefano Col****ono nin Palermodan ayrılmasıyla klüp yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Başkan Maurizio Zamparini aslında aradığı ismin çok uzakta olmadığını anladı.
24 Haziran 2007 Saat 09:00
Zırnnnnn!!!
Samet: Alo
Zamparini: Pronto, io Zamparini (Italyanca ALO, Ben Zamparini)
Samet : come sta? (Nasılsınız)
Zamparini : bene grazie, e Lei (İyiyim ya siz)
Samet: bene grazie (Bende iyiyim) Yav, Türkçe konuşsana birader o kadar öğrettik
Zamparini: Pardon Samet aliskanlik olmus napeyim :P
Samet: Tamam sorun değil, ee napıyorsun
Zamparini: Na***am bizim Stefano(Palermo eski TD) vardıya saatti bizi bende yeni birini ariyorum
Samet: Ee bulabildinmi
Zamparini: Suan onunla konusuorum
Samet: Eefendim ???
Zamparini: Senin gibi biri varken aramaya gerek duymadim.
Samet: Ama hatırlarsan Venezia yi sattın benimle beraber. O zamandan beri boşum, yatıyorum.
Zamparini: Onu is icin yapmistim. Simdi elimde Palermo gibi bir kulup var. Kadromda guzel gel sana iyide butce veririm.(yalannn..) Öhöm yada değerli oyuncularım olduğunu söylemişmiydim.
Samet: Hayır diyemiyeceğim.
Zamparini Nerdesin sen?
Samet: Romada’yim hemen Alitalia’ dan bir uçak bileti kapıp geliyorum. Hadi görüşürüz.
Zamparini: Ok. Dıt Dıt Dıt….(Telefon kapandıktan sonraki ses yanlış anlaşılmasın )
Neyse bu vesileyle Palermo yu seçtik.
Açılı,seçili ligler:
Netten rezervasyon
Havaalanı çıkışında Zamparini ve yanında tanıdık bir yüzle.
Palermo Yeni Teknik Adamını Buldu
Palermolu taraftarlar temkinli yaklaşsalarda bir grup Palermolu taraftar Başkan Zamparini ile birlikte Samet Ahbaba isimli Teknik adamı havaalanında karşıladı. Havaalanı çıkışında başkan Zamparini yöneltilen çoğu soruya yantısız kalsada Samet Ahbaba nın Zamparini ile olan eski bağları biliniyor ve Samet Ahbaba nın teknik direktör olacağı söylentilerinide reddetmiyor.
Birazdan klüp tanıtımı, hazırlık maçları ve transferler.İzlemeye devam edin.
Okudum Kabul Ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538