1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Googledakiler Nasıl mı Çalışıyor ? Cevabı içeride...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Googledakiler Nasıl mı Çalışıyor ? Cevabı içeride...

İnternet motoru Google'ın Kaliforniya'daki merkezi tatil köyü gibi. 100 milyar dolarlık şirketin çalışanları, lego oynuyor, yüzüyor, masaj yaptırıyor, işyerine köpeğini getirebiliyor.
    Google'daki konfor 5 yıldızlı otelde yok

İnternetin en büyük arama motoru Google'da, çalışanların rahatı için her türlü lüks düşünülmüş. Havuza girebiliyor, masaj yaptırıp kuaföre bile gidebiliyorlar.

Sekiz yıl önce iki genç cesur girişimci tarafından kurulan dünyanın en büyük internet arama motoru Google, çok kısa bir sürede bilgisayar kullanıcılarının vazgeçilmezi haline geldi. Sergey Brin ve Larry Page tarafından kurulan şirket 100 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en büyük şirketlerinden biri oldu. Amerikan Time dergisi, bu kadar büyük servete rağmen 30'lu yaşlarda olan iki gencin hala gençlik heyecanıyla çalıştıklarını, paranın onları değiştirmediğini ve ellerindeki büyük servete rağmen kendi bildiği çalışma yöntemlerinde ısrar ettiklerini kaleme alan bir haber hazırladı.

MASAJ HİZMETİ BİLE SUNULUYOR
    Kısa süre içinde inanılmaz büyüyerek BillGates'in Microsoft'unu neredeyse gölgede bırakan Google, elde ettiği başarıyı devam ettirip, daha ileri gidebilmek için büyük yeteneklere, dahi gençlere kendileriyle çalışmaları için inanılmaz paralar ödüyor. Şirketin merkezinin bulunduğu Kaliforniya'da Mountain View'deki "Googleplex" de şirket çalışanları adeta 5 yıldızlı bir otelin konforuna sahip bir ortamda çalışıyor. Şirket elemanlarının stres attığı havuzda mutlaka bir cankurtaran hazır bekliyor. Google işe verdiği önem kadar yemeğe de verdiği önemle biliniyor. Şirket çalışanlarına tecrübeli aşçıların elinden çıkan, bir Fransız restoranında servis ediliyormuş gibi üç menü sunuluyor. Şirket ayrıca çalışanlarına köpeklerini iş yerine getirmeözgürlüğü veriyor. Ancak kedisi olanlar bu şansa sahip değil... Google çalışanlarının çocukları ve kendini hala çocuk hissedenler için oyuncaklarla dolu oyun odası da düşünmüş. Gergin ortamda bütün gün bunalan çalışanlar için profesyonel masaj hizmeti sunulurken, isteyen şirket içindeki kuaförü ziyaret edebiliyor. 24 saat açık olan atölyede Google'cular bilgisayarlarla iç içe olarak tamirat, inceleme, araştırma konularında beyin jimnastiği yapıyor. Google çalışanlarının şirket içinde bilardo salonu da bulunuyor. Binlerce dolar maaş ödenen çalışanlar, kahve molasında da boş durmuyor. "Fikir duvarı" olarak adlandırılan tuvale projelerini çizip, düşüncelerini yazıyorlar.

Kaynak : Teknoloji Televizyonu

Walla bööle şey Türkiye'de yapılsa ben performansın artacağından şüphe ederim. Hatta bırakın artmayı millet çalışmaz bizde + bi de performans düşer

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

legomu oynuyor ehuheheu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Googleyi ben yaptım onlar geliştirdiİlerde orda çalışmak isterim

çağrı adamlar çok iyi çalışıyorlar..bunları da hak ediyolar abi..performansları da her geçen gün artıyor.:P

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

müthişler yaaa.. zaten adamların kaliforniyadaki merkezi uzay üssü gibi google earth'de görmüştüm. harika bişey ya! adamlar tam bir profesyonel bence. kendilerine zaman ayırabildikleri (hem de çok fazla) gibi ayrıyetten çok da profesyonel çalışıyolar. gerçekten buraya alınlarının akıyla geldiler ve helal olsun demekten başka da bişey bulamıyorum zaten...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cifaaa
    legomu oynuyor ehuheheu
    ilginçmiş ))
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

ne güzel ben maaş istemem burada çalışıyım yeter ama cami de yapsınlar oraya o zaman olur işte hehe

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    müthişler yaaa.. zaten adamların kaliforniyadaki merkezi uzay üssü gibi google earth'de görmüştüm. harika bişey ya!
    ben bulamadım resmini veya koordinatlarını verebilir misin?

Nesil
    2005
    Yer
    34

ok iş teklifini kabul ediyorum gule gule turksportal artık ben googledayım

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

ben oraya gitsem ofisteki bilgisyara fm 6 ı yüklerim dayanamam
    ve turksportal ı da unutmam hep ziyaret ederim yine ama ne yaparım ben amerika'da
    türkiye'de google temsilciliği var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

helal olsun adamlara herşeye rağmen ileriyi hedefliyorklar

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

müthişimş burası

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

adamlara çalışma şevki veriyolar profosyönelce
    böylece sabah yatağından kalktıında amaan genemi işe gidicez diil
    gece yatarken sabah olsada işe gitsem psikolojisinde oluyosun

lego ya gelince Televizyon makinasında da oynuyolardı
    artık meyve yiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

evet haklısın ama Türkiye'de olsa way halimize

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

türkiye'de böyle bişey olmamalı bence... bu fikir ters teper bizde...

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

doğru söze ne denir

Mesaj Yetkileri