Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Dayan Koca ADAM..!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Dayan Koca ADAM..!

Utanmaya sıkılmaya gerek yok bizim canımız,ciğerimiz Anıl Aydın kan kanseri evet bildiğiniz lösemi.. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatıyor şu anda.
    Bu yazıyı gönderdiğimiz herkese güvenerek, inanarak gönderdik..
    Foward koymadık başına okunmadan silinmesin diye.
    Bu yazı hangi sebeple nereden ulaştıysa sana bil ki Anıl için ciğeri yanan biri sayesinde ulaştı.
    Yollama bu maili 10.000 kişiye 5 gün içerisinde dileğin gerçekleşmesin sadece kan ver yeter, belki de o ilik sende.. Ve kan vermeye gidecek arkadaşlarına,eşine dostuna gönder bu yazıyı.
    Ve kan verecek kişilere gönder bu maili, bize silinmiş öğeler değil kan lazım ilik lazım.
    VER ŞU İLİĞİ BİZ DE CANIMIZI VERELİM SANA.
    Kemoterapi olmadı!!!
    Tek çözüm İlik Nakli; elimizde olan süre 60 gün..
    Anıl için canımız için iliğinin uyup uymadığını öğrenmek için Kan tahlili yaptırmak isteyenler, ki bu mail size ulaştıysa vermeme gibi bir durumun olacağını düşünmüyoruz çünkü dediğimiz gibi içimizden birilerine gönderdik; sana da ulaştıysa sen de Dayan Koca Adam diyosun aşağıdaki adreslere gidip 10 dk ayırın yeter.

İSTANBUL:
    Çapa Tıp Fakültesi
    Temel Bilimler Binası
    Acil Giriş Kat:2 no:10
    Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı
    ANKARA:
    Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
    İZMİR:
    Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anıl’ın durumu nasıl diye sormak için değil de annecim, dayıcım ben de kan verdim inşallah benim iliğim uyar demek için arayabileceğiniz telefon numaraları:

Annemiz Nazan Aydın: 0 506 533 82 33
    Dayımız Gökhan Serttaş: 0 542 362 43 43
    Ev arkadaşı, canı-ciğeri Yalın Doğu YARKAYA: 0 532 303 17 63

Hakkınızı helal edin.

Dayan Koca ADAM oluşumu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Allah acil şifalar versin. Allah ailesine sabır versin. Elimden birşey gelse yapmak isterdim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benimde elimden bir şey gelmiyor iğneden korkan birisi olarak kan veremem Umarım çabuk iyileşir, Allah acil şifalar versin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

43 kişi görüntülemiş 2 kişi yazmış yazık..
    Elinizden birşey gelmesede Allah acil şifa versin demeniz bile yeterli yanında olduğumuzu göstermemiz lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Allah acil şifalar versin, kimseye bu zorlukları yaşatmasın.. Gerçekten üzücü bir durum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu işin rengi yok. Şimdi sarı-kırmızı / sarı-lacivert / siyah-beyaz / bordo mavi / kırmızı-sarı / kırmızı-siyah vs demeden herkes el ele vermeli. Allah acil şifalar versin. Çok ama çok zor bir hastalık kan kanseri. Maddi olarakta Manevi olarakta insanı çökerten bir rahatsızlık.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

allah acil şifalar versin.Bir fenerli olarak üzüldüm
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Benimde elimden bir şey gelmiyor iğneden korkan birisi olarak kan veremem Umarım çabuk iyileşir, Allah acil şifalar versin
    18 yaşından küçükler kan veremiyor diye biliyorum ben.

Allah acil şifalar versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

allah acil sifalar versın.ne yazıkkı bole konulara soguk vatandaslarımız
    bu kan her zmn lazım olan bıse elınden gelen gıdıp kanını vermelı bı hasta luyor kan bulunamıyor ve o hasta kan bulunamayınca donulmez yollara gırıyor.organ basısı vs de bunun ıcınde bınlerce organ bekleyen var ancak yuzlerde kalıyor organını bagıslayan

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    18 yaşından küçükler kan veremiyor diye biliyorum ben.

Yaş sınırı yoktur.İsterseniz kan verebilirsiniz.

Allah acil sifalar versin,dayan!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, hemen herkes elele verdi, Anıl'ı hayata bağlıyor !.. Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra ****.com'dan da destek geldi !..

PARA DEĞİL İLİK LAZIM

Ancak bu kampanya daha önce benzerlerini gördüğümüz kampanyalardan farklı. Bu genç kardeşimizin tedavisi için ihtiyaç duyulan şey para değil ilik nakli. Ancak ne yazık ki yakın çevresinden uygun ilik bulunamaması nedeniyle yardımsever Türk halkı son umut olmuş durumda.

YAPMANIZ GEREKEN BASİT, KURTARACAĞINIZ İSE BİR HAYAT

Bu genç kardeşimizin hayatını sürdürmesi herhangi birimizin elinde olabilir. Yapmamız gerekense çok basit. İstanbul, Ankara veİzmir'de oturan vatandaşlarımız aşağıdaki hastenelere giderek kan örneği veriyorlar. Az miktarda kanın alınmasının ardından bir takım testler uygulanıyor. Ve bu testler sonucunda ilik vermeye uygunsanız, yine küçük çaplı bir işlemle sizden hastaya ilik nakli yapılıyor. Tüm bu işlemlerin sizin sağlığınızı tehlikeye atan ya da sizi zorlayanbir yanı yok. Diğer yandan gencecik bir insanın hayatı kurtuluyor.

BAŞVURU YAPABİLECEĞİNİZ HASTANELER

İSTANBUL:

Çapa Tıp Fakültesi
    Temel Bilimler Binası
    Acil Giriş Kat:2 no:10
    Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

NEDEN ÜÇ HASTANE?

Ne yazık ki vericiler açısından uygulanması çok da zor olmayan bu test Türkiye'de sınırlı sayıda hastadene yapılıyor. Bundan dolayı yukarıdaki 3 hastaneden birine başvurmanız şart.

****'DAN BÜYÜK DESTEK

Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra ****.com'dan da destek geldi !.. ****.com açılış sayfasını Anıl'a ayırdı ve tüm Fenerbahçelileri kan örneği vermeye çağırdı.

FORUMLARDA İLGİ BÜYÜK

****.com'un yanı sıra diğer tüm takımların taraftar forumlarında da olay yayılıyor. Örneğin bir süre önce kan bağışı kampanyası düzenleyen Çarşı'nın sitesi ForzaBesiktas.com'un forumlarıda pek çok siyah beyazlı taraftarın Anıl için kan örneği verdiği belirtiliyor. Aynı şekilde diğer takımların taraftar sitelerinde benzer pek çok çağrı var.

NE KADAR ÇOK KİŞİ, O KADAR YÜKSEK ŞANS

İlik naklinde aileden olmayan insanların uyumlu çıkma ihtimali fazla yüksek değil. Bundan dolayı "Nasıl olsa birileri gider ve uygun ilik bulunur" diye düşünmek çok yanlış. Mümkün olduğunca çok insanın gidip kan örneği vermesi şart. Onbinlerce insandan sadece 1 tanesi uygun özelliklerde olabilir, bundan dolayı çok fazla sayıda insanın gidip kan örneği vermesi gerekiyor.

BELKİ DE O KİŞİ SİZSİNİZ

Son sözümüz, kısa bir zaman ayıracağınız bir test sayesinde bir insanın hayatta kalmasını sağlayabilirsiniz. Gencecik birini löseminin pençesinden kurtarabilirsiniz. Onun için yukarıdaki hastanelere gitme şansı olan herkesi kan örneği vermeye davet ediyoruz !..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşallah aranan ilik bulunur.Allah acil şifalar versin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe taraftar sitesinin girişi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çoğu sitede var o giriş.
    Allah acil şifa versin..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Durumu nedir acaba kendisinin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lösemi ve uygun ilik aranıyor. 2 ay gibi bir süremiz var. İnşAllah uygun ilik bulunabilir.

Nesil
    2006

Kan grubum uymuyormuş. Zaten benim kan vermem doktorlarım tarafından yasak. Umarım bir anca önce uygun ilik bulunur. Bütün bu hastalıkta ilik arıyanlara Allah yardım etsin.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Zaten kanun önünde kan veremessin. 18 yaşından büyükler verebiliyor. Birde bence iğneden korkma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne bileyim tiksiniyorum aşılardan olsa gerek neyse inşallah çabuk bulunur ilik...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

En kısa zamanda bulunur umarım bu konuda taraftar grupları bir kan tahlili organizasyonu düzenlerlerse daha da çabuk ulaşılabilir sonuca..
    Last edited by DeNiZ_1903 : 15.Ekim.2008 at 23:44

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adama kan degil ilik lazim

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bende 18 yaşından küçüklerin kan veremeyeceğini duymuştum verebiliyor mu gerçekten ? net bilgisi olan biri var mı? Bu arada destek için bir site kurulmuş abimiz için..

http://www.dayankocaadam.com/

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

B rh- kan grubum tutarmı Batuhan ? Tutuyosa gidiyim bi şansımı deniyim belki ilik de tutar
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beyler tam emin olmamakla birlikte kanınızın tutup, tutmaması önemli degil. Burada önemli olan iliğin uyuşması. Kanınız ne olursa olsun örnek verebiliyorsunuz sanırım. Tabi vermek istiyor ve vermenizde bi maniniz yok ise.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Beyler tam emin olmamakla birlikte kanınızın tutup, tutmaması önemli degil. Burada önemli olan iliğin uyuşması. Kanınız ne olursa olsun örnek verebiliyorsunuz sanırım. Tabi vermek istiyor ve vermenizde bi maniniz yok ise.
    Manimi bilmiyorum ama gribim şu an fakat geçmek üzer 2 en fazla 3 gün sonra gidip denicem şansımı buraya yazarım sonucu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah razı olsun kardesim, denemek bile cok büyük bi iyilik...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Allah razı olsun kardesim, denemek bile cok büyük bi iyilik...
    İnşallah iliğim uyar veririm.Bu arada P.tesi günü ben gidiyorum şansımı denemeye Allah'ın izniyle kanım iliğim tutucak ve abimizi kurtarıcaz.Bu düşüncelerle çıkıyorum yola dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İnşallah Uyar ve bir insan daha kurtulur.

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    İnşallah iliğim uyar veririm.Bu arada P.tesi günü ben gidiyorum şansımı denemeye Allah'ın izniyle kanım iliğim tutucak ve abimizi kurtarıcaz.Bu düşüncelerle çıkıyorum yola dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İnşallah Uyar ve bir insan daha kurtulur.
    Allah razı olsun kardeşim,Arkadaşlar biraz duyarlı olun lütfen..

Yarın birgün sizinde başınıza gelebilir öyle düşünün bütün işlemler ücretsizdir sadece 10 dakikanızı alır

Gönüllü donör olmak istiyorum diyeceksiniz size bir form verecekler o kağıdın üstüne "ANIL AYDIN" yazmayı unutmayın haydi arkadaşlar bulacağız o iliği.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hadi arkadaşlar iğnedenmi korkuyosunuz anlamadım ama yarınızı tanıyorum ve hepinizin ne kadar iyi insanlar olduğunuzu biliyorum.Biraz daha duyarlı lütfen..Bu arada babam'da kan vericek 2 olduk

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri