1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: En Ilginc Golunuz ??

Default En Ilginc Golunuz ve Yasadiginiz Garip Olaylar ??

Bir football manager macerasina daha basladik.ilginc gollerinizi burada paylasmak istermisiniz? benim ilk ilginc golumu az once attim. genclerbirligi-fenerbahce macinda benim ceza sahamin biraz onunde faul yapilmisti.topun basina VOLKAN DEMIREL gecti.topa oyle bir vurdu ki top falso aldi kaleye dogru yonelen top,genclerbirligi kalecisi PERIC in bosa cikmasi ile gol oldu.hayatimda ilk defa boyle bir gol attim.acaba volkana sozlesme onerirken gol ekstrasi vermelimiyim ?

+ Deivid yaklasik 2 sene once turk statusune gecmisti.simdi 2011 senesindeyim Deivid bir kez daha turk oldu.ozelliklerine baktim ;

other nationalities : turkish
    nations eligible for
    international career : brazil,turkey

yaziyor.ben tam olarak anlamadim sizce ne olmus olabilir?
    Last edited by shadowsluck07 : 27.Kasım.2008 at 19:52

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bu genellikle sezon sonunda olan bir uygulama.En güzel goller diye bir başlık açılır yöneticiler tarafından.Video ile devam eder.İlginç gollerde en güzel goller listesine girer.Bir video maç kaydı ile paylaşsaydınız daha verimli olurdu.

vallahi bilmiyorum ki video yu buraya nasil aktaracagim . ;(

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Maçı kaydet bence,daha sonra Rapidshare'ye link'e ver.Buraya linki koy altı üstü 1 mb falan vardır.

http://rapidshare.com/files/16795577...bah_e.pkm.html

Iste Hayatim Attigim en ilginc gol. :-) bu arada e7obuck5 , saol usta sayende rapidshareye nasil bilgi aktarabilecegimi ogrendim.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Ayrıca bide konunun yeri burası değil arkadaşım. Kapatılır büyük ihtimalle..

canlari saolsun.bilmiyordum gercekten nereye acacagimi bende aciverdim iste.baktin mi gole nasil ama

güzel gol

Mesaj Yetkileri