Arkadaşlar oyun kurmaya çalıştığım zaman 9.0.1 databesi ile crash dumps veriyor ama normal olarak oynarken ve defaultta oyun kurarken vermiyor. Ayrıca 9.0.1'i tekrar yüklemeyi denedim hata veriyor, bana yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar oyun kurmaya çalıştığım zaman 9.0.1 databesi ile crash dumps veriyor ama normal olarak oynarken ve defaultta oyun kurarken vermiyor. Ayrıca 9.0.1'i tekrar yüklemeyi denedim hata veriyor, bana yardımcı olursanız sevinirim.
Last edited by Nocna Mora : 30.Kasım.2008 at 14:08
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hiç bilen yok mu?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
tam emin değilim ama Microsofttan NET Framework 3.5 kurup oyunu silip yeniden yüklendiğinde sorunun çözüldüğünü okumuştm bi yerde..
Oyunu nasıl sileceğim peki? ben steamdan aldım
Futbolcu Bilgileri
Neyse sorunu çözdüm 9.0.1i sıfırdan indirdim ve uptades klasöründen sildim yeniden kurdum düzeldi.
Futbolcu Bilgileri