1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Uefa ve Şampiyonlar Ligi 2009 Formatları

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Default EURO Cup Sorunu

Selam arkadaşlar, oyunda 2.sezondayım, UEFA kuralar çekiliyor bir de baktım her grupta beşer takım yerine dörder takım var??? İlk sene 5 takımdan oluşan 8 grup varken 2. sezonda 4 takımdan oluşan 10 tane grup var. Kurallar falan değişti benim mi haberim yok yoksa oyun hatası mı? Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

UEFA'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, adının yanı sıra statüsünde ve logosunda da değişiklik yapılan kupada, takımların gelecek sezondan itibaren deplasmanlı lig usulüne göre mücadele edeceği belirtildi Eski statüye göre grup maçlarında A takımının B takımıyla sadece 1 kez karşılaştığı kupada, bundan böyle her takım kendi sahasında ağırladığı takıma ayrıca konuk olacak
    2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Kupasında değişiklik yapılıyor. Bunun oyuna yansımasıdır.

sakary Ali Misafir

oo bu çok güzel olmuş haberim yoktu.

Sigamese teberikle.

harika yaaaa...ne iyi edip eklemişler vallaa...

Sanırım ismide değişti artık. EURO LEAGUE gibi bişe olması lazım.

ilk oyunlardada onceden ilk sezon championlar liginde 2 .grup warken 2. sezon suanki sistem gibi tek grup ondan sonra elemeli sistem olmuştu ilk defa yapmıyor sigames herseyi ile bence harika yapıyor .... Tebrikler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uefa Kupası seneye UEFA Avrupa Ligi oluyor.Ben sigames'in bunu yapacağını tahmin etmemiştim ama yapmış tebrikler.Şampiyonlar ligi ön eleme sistemide değişiyor.Baya iyi olmuş.Ah bide ikidir şu Udinese'ye kupayı kaptırmasam

sakary Ali Misafir

Default Uefa ve Şampiyonlar Ligi 2009 Formatları

arkadaşlar oyunda iyiecen kafam karıştı ne oluyo anlamadım birisi anlatabilirmi uefa kaç eleme oynancak nasıl gruplar olacak nasıl gidilecek aynısı ŞL içinde geçerli

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

uefa da 1. ve 2. ön eleme ve 1. ve 2. tur yapılıyor gruplar öncesi yalnız oyunda 1 den başlayıp 4 e kadar devam ediyor.bi yanlışlık yok.benzer durum şampiyonlar liginde de olabilir.yalnız ilginç bir durum var.yanlış biliyorsam düzeltin ama uefa gruplarında aynı ülke takımları olabiliyor mu?benim geçen sezon grupta 3 ispanyol takımı birden vardı.

Europa League oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Oyunda ismi degisyor mu peki? Isim haklarina sahip olmadiklarini dusundugum icin soruyorum.

CL için 25 oyuncu seçip göndermem lazım UEFA ya.Ama altyapıdan gelen 4 oyuncuyu bildirme zorunluluğu var.Volkan Babacan la Semih'i bildirdim.Senior Squad da başka altyapıdan gelen oyuncu yok.Olanlar kirada çünkü.Alttan oyuncu çıkartıyorum asıl kadroma.Onların yanında da INE yazıyor.Seçemiyorum onlarada.Anlayacağınız oyun devam etmiyor şu anda.Önerisi olan varsa çok mutlu olurum.

Nesil
    2007
    Yer
    Lefkoşa

Quote Originally Posted by chapuisat View Post
    CL için 25 oyuncu seçip göndermem lazım UEFA ya.Ama altyapıdan gelen 4 oyuncuyu bildirme zorunluluğu var.Volkan Babacan la Semih'i bildirdim.Senior Squad da başka altyapıdan gelen oyuncu yok.Olanlar kirada çünkü.Alttan oyuncu çıkartıyorum asıl kadroma.Onların yanında da INE yazıyor.Seçemiyorum onlarada.Anlayacağınız oyun devam etmiyor şu anda.Önerisi olan varsa çok mutlu olurum.
    Tatile çıkmayı dene. Yardımcın halleder

Quote Originally Posted by Anders View Post
    Tatile çıkmayı dene. Yardımcın halleder
    Denedim ama çıkamıyorum tatile.Tatile çık diyorum oyunu ne kadar süre oynadığımı yazan genel bilgi ekranı çıkıyor.Continue diyorum tekrar mesajların olduğu yere dönüyor.Ve Cl için oyuncu seçmem gereken mesaj çıkıyor.Başka bi önerin var mı?

tamamdır hallettim.23 kişi seçtim kabul etti.sağol yardımın için.

Mesaj Yetkileri