1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Başka Bilgisayarda Oynayamama

Exclamation Başka Bilgisayarda Oynayamama

Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımda fm 2009 kariyeri açtım ama öncesindede editörden değişiklikler felan yaptım yeni dbyi seçerek yeni oyun açtım ve kariyerimde sorunsuz ilerliyor ama ben bu oyunumu dbsiyle beraber laptopa atıp orada oynama istedm fakat bana hata werdi data bulunamadığı için oyun açılamadı diyor bende eski bilgisayarı satıcam laptopta bu kariyerime nasıl dewam edebilirim lütfen bana bilgi werirmisiniz ayrıca görev yöneticisinde
    uygulamalar kısmında oyun çalışıyor olarak görünmüyor fakat işlemler bölümünde çalışır durumda görünüyor ve oyuna tekrar tıkladığımda oyun zaten çalışıyor hatası veriyor

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler laptopu bir iki güne kadar satacam cevap çabuk olursa çok iyi olur

Saygılarımla

yamayı tekrar yüklemeyi dene? belki düzelir...

ne yamasını 9.0.1 mi diosun abi ben oyunu kurdum patchi herşeyi hallettim ama db sorunu weriyor ya kimse yokmu bilen ayrıca alihandk ilgin için çok saolasın

yaw kimsede yokmu bu sorun yaw bi bendemi warki
    işalla cewap gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

eeditörden ayarladığın database fm 2009 klasöründeki updates klasöründe vardır o dosyayı laptop dakine atmayı dene

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

editör ile modifiye edilmiş dbleri başka bilgisayarlara taşırken bu sorun hep oluyor ama mantıken dbyi aldığında oluyor olması lazım. Veya diğer bilgisayara aldıgında editlediğin dbyi editörle açıp tekrar kayıt yapmayı denersen belki çözüm olabilir.

deniycem çok saolun hepinize teşekkürler

Mesaj Yetkileri