1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: fm 2009 kurulum hatasii installanywhere

Default fm 2009 kurulum hatasii installanywhere

oyunun kurulumu sırasında install kısmına geldiğinde insert new media die bir şey çıkıyor. Bunun ne olduğunu anlayanadım.Forumda aradım ama yeterli bilgiye ulaşamadım.Bunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum...

sorunu çözdüm

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nasıl çözdüğünüzü bu konu altında paylaşır mısınız birçok kullanıcı aynı hata ile karşılaşıyor onlara rahat bir çözüm sunabilme hususunda yardımcı olur.

kurulumun ikinci sırasında telefonla bağlantı seçeneğini seçiyosun.Oyun açıldıktan sonra already run diye bi hata çıkarsada ctrl+alt+delete yapıp sistem yöneticisinden fm.exe yi kapat o zaman oyun açılıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben şimdi trnsfer bütçesiyle uğraşıom.bi türlü düzeltemedim....
    Last edited by WhiteNights : 13.Aralık.2008 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ben hala bu sorunla uğraşıyorum arkadaşım biraz daha açık anlatabilirmisin.Bir tek burda rastladım bu konuya oyuna başlayamadım bir türlü geriliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Windows'ta yeni bir kullanıcı hesabı yaratarak o hesap üzerinden yüklemeyi deneyin.

formatlamam gerekli makineyi nasıl tekrar kurarım bilmiyorum ama dediğinizi denicem en kötü sağolun.

Mesaj Yetkileri