1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyunu başlatırken reset atıyor!

Exclamation Oyunu başlatırken reset atıyor!

Selam
    Oyunu sorunsuz kurdum. Bir süre de sorunsuz oynadım. Ancak şimdi oyuna kafasına göre giriyor ya da girmiyor. Girmediğinde bir süre bekliyor, sonra bilgisayar kitleniyor ve makineye restart atıyor. Yeniden Windows açıldığında ise sistem kritik bir hatadan kurtarıldı uyarısı veriyor.
    Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Aldığın hata nv4_disp.dll hatası ise geçmiş olsun. Ekran kartını değiştirmen gerek demek bu. Ben de aynı hatayı yaşıyordum ve ekran kartımı servise gönderdim. Ekran kartının marka model ve chipsetini yazabilir misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sistemini yazarmısın?

bana da aynısı oldu.oyuna giriyorum.sonra ilerliyorum.tam maça girerken oyundan çıkılıyor ve bilgisayar kilitleniyor.acil çüzüm lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wink

Schumy arkadaşın yazdığı doğru . Ekran Kartın aşırı ısınmadan kendini yakmamak için bilgisayarla iletişimi keser ve doğal olarak pc kendine restart atar . Oyunda bunu görürsün normal ekran kartı ısınıyor . Ekran Kartını değiştir derim .

Konu ne yazıkki ısı ile alakalı değil arkadaşlar. Bende Sparkle 9600GT var. Aynı bu problem yüzünden servise gönderdim ve cevabını bekliyorum. Seri üretim hatası olduğunu okudum internette bir forumda, çünkü hiçbir driver versiyonu uygun değil ve hata devam ediyor. Size ATI chipsetli bir ekran kartı almanızı tavsiye ediyorum. Yapabileceğim tek şey bu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende ati kesinlikle tavsiye etmiyorum Ben 5 sene Ati ekran kartı kullandım ve memnun kalmadım driver güncellemelerde sorun oluyordu ekran kararıyodu başta açılırken . nvidia dan vazgeçmeyin derim . arkadaş 9600 gt yi almışsın iyide niye sparkle aldın . Al asus veya gigabyte chipsetli bak sorun çıkarıyo mu bence nvidia yı kötülemeyin . Chipset üreticilerini kötüleyin sparkle 30 ytl daha ucuz diye ondan alırsanız . Tabi olur .

Quote Originally Posted by mustafats1967 View Post
    Bende ati kesinlikle tavsiye etmiyorum Ben 5 sene Ati ekran kartı kullandım ve memnun kalmadım driver güncellemelerde sorun oluyordu ekran kararıyodu başta açılırken . nvidia dan vazgeçmeyin derim . arkadaş 9600 gt yi almışsın iyide niye sparkle aldın . Al asus veya gigabyte chipsetli bak sorun çıkarıyo mu bence nvidia yı kötülemeyin . Chipset üreticilerini kötüleyin sparkle 30 ytl daha ucuz diye ondan alırsanız . Tabi olur .
    Dostum olay Sparkle dan kaynaklanan bir hata değil ne yazık ki. Araştırmadan da konuşmuyorum. Kartım hala teknik serviste. Nvidia chipsetli kartların bir serisinde üretim hatası olduğu kabul edilmiş birşey zaten. Yoksa bende ekran kartımdan memnunum ama biraz araştırırsan 6600gt den beri aynı hatayı yaşayan binlerce kişi bulabilirsin. Nvidia microsoft u microsoft da nvidiayı suçlamış her defasında. Ben sadece sağlam olması yönünden ati tercih ettim yoksa oyun performansı olarak nvidia herzaman öndedir, olayın sparkle veya msi veya asusla alakası kesinlikle yok...

Mesaj Yetkileri