1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: 9.0.3 Huge Database Sorunu !!!

Default 9.0.3 Huge Database Sorunu !!!

arkadaşlar fm2009 9.0.3 databesede oynuyorum.fakat oyun açılırken huge database seçemiyorum.huge database netten indirdim atılması gereken yere attım fakat olmuyor.bana bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim.belki yanlış yere attım yada yanlış dosya indirdim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ahuserkan View Post
    arkadaşlar fm2009 9.0.3 databesede oynuyorum.fakat oyun açılırken huge database seçemiyorum.huge database netten indirdim atılması gereken yere attım fakat olmuyor.bana bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim.belki yanlış yere attım yada yanlış dosya indirdim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
    Dosyayı tamamen silip, daha sonra yeniden indirip, Yeniden denilen yerlere atmayı deneyin.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

preferance den use skin cash i kapar daha sonra xp kullanıyorsan C:\Documents and Settings\ Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009 içindeki cache klasörünün içini sil. gizli dosyadır kendisi vista için C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Sports Interactive\cache

saolun arkadaşlar ama olmuyor olmuyor çok sıkıldım bu işten...

ayni sorun bendede war napcaz

Mesaj Yetkileri