-
15.Haziran.2009, 22:33
Ekran kartı sorunu
geforce pcx 5300 ekran kartı olan ofisteki bilgisayarımda oyunu açmada herhangi bir sorun yaşanmıyor,ancak maç motoru donuk donuk ilerliyor yani oynanamayacak durumda.bu kartın özelliklerinin yeterli olduğunu düşünüyorum ama belki daha bilgili olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.bu sorunun çözümü nasıl o0labilir.şimdiden teşekkürler. veya ekran kartı sorunu olarak yazdım ama sadece maç motorunda olması farklı bi sorundan kaynaklanıyor olabileceğine de şüphe ettiriyor
-
15.Haziran.2009, 22:44
DirectX güncellemesi ve Sürücülerin yüklü olduğundan eminmisiniz?
Eğer bu olmassa belki Raminiz yada İşlemciniz yeterli değildir.Belkide donanımda bir sorun vardır.
Şuradan gördüğüm kadarıylada FM 2009'a yetmiyecekmiş gibi durmuyor.
-
15.Haziran.2009, 23:01

Originally Posted by
NirvanaFX
DirectX güncellemesi ve Sürücülerin yüklü olduğundan eminmisiniz?
Eğer bu olmassa belki Raminiz yada İşlemciniz yeterli değildir.Belkide donanımda bir sorun vardır.
Şuradan gördüğüm kadarıylada FM 2009'a yetmiyecekmiş gibi durmuyor.
RAM ve İşlemciden kaynaklandığını düşünmüyorum
DirectX güncellemesinden kastınız,fm kurulum cd si içerinsinde yüklenen directx yeterli değilmidir?yani oyunun kurulumu sırasında directx kurulumunu yaptım.
-
15.Haziran.2009, 23:17
Evet kastım oydu.
Başka oyunlarda böyle bir hata vermiyorsa.Kuvvetle muhtemel oyundan kaynaklanıyor ama sorunun ne olduğunu çözmüş değilim.
-
16.Haziran.2009, 01:07
GeForce 7400 Ekran kartına sahibim, görüntü bende de donuk donuk gidiyor. FM09'un bi abzurtluğu olsa gerek. Özellikle havalar ısındıktan sonra artış oldu takılmasında. Kısacası bilgisayarınız çok fazla ısındığı için oluyor.
-
16.Haziran.2009, 01:12
BeeTLeJuice doğru söylüyor arkadaşım. Bu tip sorunlar genelde kartın veya bilgisayarının içinin fazla ısınmasından da gerçekleşir. Bu da benim aklıma bilgisayarının kasa fanı, işlemci fanı veya ekran kartı fanının arızalı olabileceğini getirdi, ona da bi baktır derim. Tabi şu da var, bu sene SI belki FM tarihinin en kötü oyununu çıkardı. Gerek grafiksel sorunlar olarak gerekse maç motoru olarak. Benim sistemim baya sağlam bir sistem olmasına rağmen oyun bende de aşırı derecede kasıyor. Bunun da payı çok büyük.
İyi oyunlar dilerim..
-
16.Haziran.2009, 02:13
teşekkürler yardımlarınız için,yarın birşeyler yapmaya çalışacağım
Mesaj Yetkileri